sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ سیما جوون عروس خانوم چند تا چایی بیار هیشکی منو دوست ندارهههههههههه بابایییییییییییییییییی کجایییییییییییییییییی:ws44: 1 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ بزارید سال من تموم بشه بعد عرسی را بندازید 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ ابجی خوشبخت بشییادت نره چی گفتم شکلات برات گرفتن نصفشو به جای من بخور بزار روحم شاد باشه خودم یه پسر ناز دارم موخای با پسر خالت مزدوج شی؟ 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ ابجی خوشبخت بشییادت نره چی گفتم شکلات برات گرفتن نصفشو به جای من بخور بزار روحم شاد باشه آجییییییییی تو رو خدا نزار شوورم بدن چایی رومن نریزی:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ پشیمون شدی خاله؟ رضا پسره خوبیه هااااااااااااااااااااا من دخمل داشتم میدادم بهش نمیخوام من شوور نمیخوام 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ ابجی خوشبخت بشییادت نره چی گفتم شکلات برات گرفتن نصفشو به جای من بخور بزار روحم شاد باشه ببخشید شما؟؟ میشناسمتون؟ 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ ببخشید شما؟؟میشناسمتون؟ آبجی منههههههههههههههه:w00: آبجیییییییییی به دادم برس 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ نمیخواممن شوور نمیخوام :jawdrop:چرا نموخای پسر به این خوبی ببخشید شما؟؟میشناسمتون؟ آجیه سیماست لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ خودم یه پسر ناز دارم موخای با پسر خالت مزدوج شی؟ مهریه به نیت 124000 پیغمبر124000 بوسه وگل . شیربها هم هرچی شما بگید شير بها برا من يه سرويس طلا بگير نمیخوام تو منو دوست نداری :w00::w00::w00: :w00:تو عزيز دلمي دل انگيز بده ميخوام نجاتت بدم؟:w00: ابجی خوشبخت بشییادت نره چی گفتم شکلات برات گرفتن نصفشو به جای من بخور بزار روحم شاد باشه نــــــــــــــــــــــه عزيز دردونه من من بي تو ميميرم چایی رومن نریزی:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ هیشکی منو دوست ندارههههههههههبابایییییییییییییییییی کجایییییییییییییییییی:ws44: ابجی فسقلی تورو تنها پیدا کردن باشه الان روحم می یاد و داماد رو فراری میده نرفته دوستم پیدا کردم الان می رسم به دادت 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ خودم یه پسر ناز دارم موخای با پسر خالت مزدوج شی؟ پسرت كيه؟ اگه خوبه بيار خواستگاري 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ آبجی منههههههههههههههه:w00:آبجیییییییییی به دادم برس تموم اهل خونه جمعند . حالا سیما جان موافقی چند کلوم باهم خصوصی صحبت کنیم؟ :icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ بزارید سال من تموم بشه بعد عرسی را بندازید نه خدا نكنه ابجی فسقلی تورو تنها پیدا کردن باشه الان روحم می یاد و داماد رو فراری میده نرفته دوستم پیدا کردم الان می رسم به دادت رضا بيا نفس مصنوعي بده بيا دخترمو نجات بده 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ ابجی فسقلی تورو تنها پیدا کردن باشه الان روحم می یاد و داماد رو فراری میده نرفته دوستم پیدا کردم الان می رسم به دادت عجبا این چه مراسم خواستگاری خانم؟؟؟ مثلا خواهر بزرگتری! 1 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ خودم یه پسر ناز دارم موخای با پسر خالت مزدوج شی؟ هم کارم مامانمه حاله جون ببخشید شما؟؟میشناسمتون؟ اق داماد منو نشناسی نصف عمرت بر نفاست نــــــــــــــــــــــه عزيز دردونه من من بي تو ميميرم مامانی من دیگه مردم اون دنیا براتون جا رزرو می کنم 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ تموم اهل خونه جمعند. حالا سیما جان موافقی چند کلوم باهم خصوصی صحبت کنیم؟ :icon_pf (17): :jawdrop: خصوصي؟ نـــــــــــــــــــــه اجازه نداري:167: بايد باباش باشه:w00: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ :w58: خوبه حمید گودرزی یه خیری داشت، که اونم رسیدن دو گل نوشکفته عاشق بهمه!!! 4 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ شير بها برا من يه سرويس طلا بگير :w00:تو عزيز دلمي دل انگيز بده ميخوام نجاتت بدم؟:w00: نــــــــــــــــــــــه عزيز دردونه من من بي تو ميميرم یه سویس طلا برا مامی!! پدر زنم پولشو کجا خرج کنه پس؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ هم کارم مامانمه حاله جون اق داماد منو نشناسی نصف عمرت بر نفاست مامانی من دیگه مردم اون دنیا براتون جا رزرو می کنم خب حالا كه مرددي ديگه پسر خاله بي پسرخاله من برم يه عزيز دردونه ديگه پيدا كنم دست درد نكنه راضي به زحمتت نيستم تو اونجا راحت باش:ws2: 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ پسرت كيه؟اگه خوبه بيار خواستگاري پسرم امیر تو مهندسان عضوه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قبوله آجی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده