setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ پس من هم نمیخوام شوور کنم:w16: نمیخوام شوور کنم من چه گناهی دارم هنوز یک سالمه مگه دست خودته:w00: با آبروي من بازي نكن من به دوماد جواب + دادم بخواي نخواي بايد زنش بشي 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ فقط به خاطر اینکه منو خفه نکنه شوورم میدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop:من نمیخوامممممممممممممممم باباااااااااااااااااا جونم کجایییییییییییییییییییییییییییییی نه رضام پسره خوبیه برو زنش شو پسره بد از آب در اومد خودم نصفش موکونم 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ مگه دست خودته:w00:با آبروي من بازي نكن من به دوماد جواب + دادم بخواي نخواي بايد زنش بشي میسی مامانی پس شما راضی هستی . فدا فدا مامان خانمی:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ مامانت راضی نیست خالتم راضی نیست . حالا فردا باباتم با چوب میاد دنبالم میکنه!!! . خودتم که راضی نیستی . فکر کنم بازم دارم شکست عشقی میخورم من که راضیم مامانشم جواب مثبت داد خودشم که از صبح داشت قند تو دلش آب میشد خواب رگ باباشم دست ستیاست 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ همه چیز درست شد . رهاااا میسی خیلی گلی 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ مامانت راضی نیست خالتم راضی نیست . حالا فردا باباتم با چوب میاد دنبالم میکنه!!! . خودتم که راضی نیستی . فکر کنم بازم دارم شکست عشقی میخورم خيالت راحت مهرداد رو حرف من حرف نميزنه منو رها پسنديديم دختره هم جرات نداره رو حرف مامانش حرف يزنه:w00: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ شانس اوردي من به مكانيكا علاقه ويژه دارمباشه قفولت ميكنيم:w00: قول بده اذيتش نميكني من نمیخوام شوور کنم:ws44::ws44: رضا پسره خوبیه از من می شنوی مزدوج شو رضا شیرینی ما یادت نره مامانت راضی نیست خالتم راضی نیست . حالا فردا باباتم با چوب میاد دنبالم میکنه!!! . خودتم که راضی نیستی . فکر کنم بازم دارم شکست عشقی میخورم 1 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ همه چیز درست شد . رهاااا میسی خیلی گلی به جمع خانواده ما خوش اومدی خيالت راحت مهرداد رو حرف من حرف نميزنهمنو رها پسنديديم دختره هم جرات نداره رو حرف مامانش حرف يزنه:w00: آجی دخملتم راضیه فقط داره یکم ناز موکنه یکمم دخملت با حیاست خجالت میکشه 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ میسی مامانیپس شما راضی هستی . فدا فدا مامان خانمی:icon_pf (44): دوماد دار شدم عروسي بعد محرم و صفر شير بها و مهريه چي ميدي؟:167: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ مگه دست خودته:w00:با آبروي من بازي نكن من به دوماد جواب + دادم بخواي نخواي بايد زنش بشي نمیحوام نه رضام پسره خوبیه برو زنش شو پسره بد از آب در اومد خودم نصفش موکونم خالهههههههههههه نمیخوام میسی مامانیپس شما راضی هستی . فدا فدا مامان خانمی:icon_pf (44): :w00: من که راضیم مامانشم جواب مثبت داد خودشم که از صبح داشت قند تو دلش آب میشد خواب رگ باباشم دست ستیاست بابا نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتت بابایییییییییییییی همه چیز درست شد . رهاااا میسی خیلی گلی :w00: خيالت راحت مهرداد رو حرف من حرف نميزنهمنو رها پسنديديم دختره هم جرات نداره رو حرف مامانش حرف يزنه:w00: بابااااااااااااااا بیا روز عاشورا دختر یک ماهت رو شوور دادن بابااااااااااااااااا کجاییییییییییییی:ws44::ws44::ws44: 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ میسی بچه ها من قول میدم اذیتش نکنم . 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ به جمع خانواده ما خوش اومدی آجی دخملتم راضیه فقط داره یکم ناز موکنه یکمم دخملت با حیاست خجالت میکشه حياش به من رفته ولي اخلاق گندش به مهرداد 3 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ دوماد دار شدمعروسي بعد محرم و صفر شير بها و مهريه چي ميدي؟:167: مهریه به نیت 124000 پیغمبر 124000 بوسه وگل . شیربها هم هرچی شما بگید 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ حياش به من رفتهولي اخلاق گندش به مهرداد :ws28: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ دوماد دار شدمعروسي بعد محرم و صفر شير بها و مهريه چي ميدي؟:167: :w00::w00::w00: به جمع خانواده ما خوش اومدی آجی دخملتم راضیه فقط داره یکم ناز موکنه یکمم دخملت با حیاست خجالت میکشه :w00::w00::w00: لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ سیما جوون عروس خانوم چند تا چایی بیار 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ میسی بچه هامن قول میدم اذیتش نکنم . نمیخوام حياش به من رفتهولي اخلاق گندش به مهرداد تو منو دوست نداری مهریه به نیت 124000 پیغمبر124000 بوسه وگل . شیربها هم هرچی شما بگید :w00::w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ ابجی خوشبخت بشی یادت نره چی گفتم شکلات برات گرفتن نصفشو به جای من بخور بزار روحم شاد باشه 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ :w00::w00::w00: :w00::w00::w00: پشیمون شدی خاله؟ رضا پسره خوبیه هااااااااااااااااااااا من دخمل داشتم میدادم بهش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده