sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ QUOTE] میسی ممنونم از لطفت گلبرگ مغرور . حالا اگر گزینه خاصی سراغ دارین مادرخدمتیم همین رها جون که اینجاست چطوره؟ هیچی نداشته باشه خداییش خیلی باهوشه:ws28: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پس به خودم امیدوار بشم؟؟:ws28: آره بیا شوورم برات پیدا کردم ببین همین آقا رضا 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ آخ جون قبوله حالا من باید چیکار کنم؟ :ws2: 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ همین رها جون که اینجاست چطوره؟هیچی نداشته باشه خداییش خیلی باهوشه:ws28: :jawdrop: آره بیا شوورم برات پیدا کردمببین همین آقا رضا :jawdrop:شوور 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ همین رها جون که اینجاست چطوره؟هیچی نداشته باشه خداییش خیلی باهوشه:ws28: شرط اول برای ازدواج آشنایی طرفین هستش . 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ آخ جونقبوله حالا من باید چیکار کنم؟ :ws2: صبر داشته باش :jawdrop: :jawdrop:شوور آره شوور شاید اینجوری آدم شدی شرط اول برای ازدواج آشنایی طرفین هستش. خودش اینجاست باهاش خرف بزن من هم تنهاتون میزارم راحت باشین فقط نتیجه رو به من بگین:ws28: 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ سکوت با رهاجون درست صحبت کن! گفته باشم 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ سکوت با رهاجون درست صحبت کن!گفته باشم واه واه ندید بدید لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ رهاجون خیلی مخلصیم من الان قرمز شدم نمیتونم چیزی بگم شما یچیزی بگو 1 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ صبر داشته باش آره شوور شاید اینجوری آدم شدی خودش اینجاست باهاش خرف بزن من هم تنهاتون میزارم راحت باشین فقط نتیجه رو به من بگین:ws28: مگه الان نیستم؟ :jawdrop:من شوور دارم 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مگه الان نیستم؟ :jawdrop:من شوور دارم وای شوور داری؟ خدای من این رضای ما از بچگی شانس نداشت:ws28: 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ رهاجون اشکالی نداره . ایشاا.. به پای شوهر گلت پیرشی عزیزم:rose: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ رهاجون خیلی مخلصیممن الان قرمز شدم نمیتونم چیزی بگم شما یچیزی بگو بیا منو به رها فروختی اونم توزرد از آب در اومد شوور داره 1 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ وای شوور داری؟خدای من این رضای ما از بچگی شانس نداشت:ws28: یکی تو باشگاه مهندسان ایران پیدا نموده ام رهاجون اشکالی نداره . ایشاا.. به پای شوهر گلت پیرشی عزیزم:rose: میسی وای رضا الان شکست اکشی خوردی؟:ws28: 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ وای شوور داری؟خدای من این رضای ما از بچگی شانس نداشت:ws28: هه اشکالی نداره خانمی خودتو ناراحت نکن .. 1 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ بیا منو به رها فروختیاونم توزرد از آب در اومد شوور داره حالا چند فروختنت؟:ws28: 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ یکی تو باشگاه مهندسان ایران پیدا نموده ام میسی وای رضا الان شکست اکشی خوردی؟:ws28: نه بابا زندگی همینه دیگه نمیشه کاریش کرد . 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ یکی تو باشگاه مهندسان ایران پیدا نموده ام میسی وای رضا الان شکست اکشی خوردی؟:ws28: :ws28: ههاشکالی نداره خانمی خودتو ناراحت نکن .. باشه حالا چند فروختنت؟:ws28: نمیدونم هنوز نگفته نه بابازندگی همینه دیگه نمیشه کاریش کرد . :w16::w16: 1 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ نه بابازندگی همینه دیگه نمیشه کاریش کرد . عب نداره خودم از باشگا یکی برات پیدا موکونم از این باشگا موخای یا مهندسان؟ :ws28: باشه نمیدونم هنوز نگفته :w16::w16: عجب اوضاعی شدش 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ عب نداره خودم از باشگا یکی برات پیدا موکونم از این باشگا موخای یا مهندسان؟ عجب اوضاعی شدش حالا باید رضا رو سروسامون بدیم مهندسان چیه دیگه آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده