Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ :ws28:آره والا من خودم دارم دچار بحران هویت میشم هر چی پیش میریم بدتر میشه :imoksmiley: حق ندارید ابجی دوروزه منو شوور بدیدگفته باشم:w00: بچه مسائل بزرگترا دخالت نکن 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ هر چی پیش میریم بدتر میشه :imoksmiley: بچه مسائل بزرگترا دخالت نکن آره 1روز میشی نی نیه یکی 1روز نوه دار میشی 1شب می خوابی فرداش آبجیت میشه مامانت من که هنگ کردم لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ آره 1روز میشی نی نیه یکی 1روز نوه دار میشی 1شب می خوابی فرداش آبجیت میشه مامانت من که هنگ کردم یادته تو قبلا خواهر شوهرم بودی الان با حفظ سمت خواهرمم هستی 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ یادته تو قبلا خواهر شوهرم بودی الان با حفظ سمت خواهرمم هستی الان علاوه بر خواهر بودنت دخترتم شدم فاطمه جوون شدم خواهر ستی که میشه دخملات 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ الان علاوه بر خواهر بودنت دخترتم شدم فاطمه جوون شدم خواهر ستی که میشه دخملات واااااااااای تو الان دختر من هم شدی :jawdrop::jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ واااااااااای تو الان دختر من هم شدی :jawdrop::jawdrop: آله 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ آله ناااااااااازی بیا بغلم دختر گلم :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ ناااااااااازی بیا بغلم دختر گلم :aghosh: بگیر منو مامان سحر بدونه پستمو می کنه نگی بهش هااااااااااا:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ بگیر منو مامان سحر بدونه پستمو می کنه نگی بهش هااااااااااا:banel_smiley_52: الان میرم میگم 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ اين روايت خانوادگي ما از پاي بس ويرانه هر كدوم2 3 تا هويت داريم همه هم كه جزو مفسدين شناخته شديم 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ اين روايت خانوادگي ما از پاي بس ويرانه هر كدوم2 3 تا هويت داريمهمه هم كه جزو مفسدين شناخته شديم به به چه خانواده ای!!!!! ستی تازه ارکیده به من میگه خاله!!!!!:w58: 3 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ اين روايت خانوادگي ما از پاي بس ويرانه هر كدوم2 3 تا هويت داريمهمه هم كه جزو مفسدين شناخته شديم من یکی بینتون مفسد نیستم 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ اين روايت خانوادگي ما از پاي بس ويرانه هر كدوم2 3 تا هويت داريمهمه هم كه جزو مفسدين شناخته شديم چند روز پیش شیما به من میگفت میخواد بره زن احسان بشه :icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ به به چه خانواده ای!!!!! ستی تازه ارکیده به من میگه خاله!!!!!:w58: ارکیده نوه منه فکر کنم دختر ستیا باشه 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ به به چه خانواده ای!!!!! ستی تازه ارکیده به من میگه خاله!!!!!:w58: پس حتما خواهرمي من یکی بینتون مفسد نیستم تو نفوذي هستي چند روز پیش شیما به من میگفت میخواد بره زن احسان بشه :icon_pf (34)::icon_pf (34): اين احسان از اولش سرو گوشش ميجنبيد ارکیده نوه منه فکر کنم دختر ستیا باشه پس مريم هم دخترت شده 3 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ اين احسان از اولش سرو گوشش ميجنبيد چی کار به شوهر من داری اون که اصلا الان نیست این پیشنهاد بی شرمانه رو شیما داد:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ به به چه خانواده ای!!!!! ستی تازه ارکیده به من میگه خاله!!!!!:w58: مریم یعنی تو دخترمی لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ چی کار به شوهر من داری اون که اصلا الان نیست این پیشنهاد بی شرمانه رو شیما داد:viannen_38: :banel_smiley_52: كجاست؟ همين نبودنش مشكوكه ديگه 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52:كجاست؟ همين نبودنش مشكوكه ديگه مشکوک خودتی رفته درس بخونی :viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ چند روز پیش شیما به من میگفت میخواد بره زن احسان بشه :icon_pf (34)::icon_pf (34): احسان داداشه من؟!!!!! پس حتما خواهرمي تو نفوذي هستي اين احسان از اولش سرو گوشش ميجنبيد پس مريم هم دخترت شده اتی من الان دختره توئم؟!!!! بعد تو زن داداشمم هستی؟!؟!!!!!:w74::w74::ws44: ای خدا این هویته ما بالاخره معلوم نیست چی به چی شد! مریم یعنی تو دخترمی :w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده