setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۸۹ bpcom گفته است: امروز واقعا دنبال کار خیر بودمخونه عموم نذری میدادن منم اونجا کمک بودم باور کم ستی جون که اصلا ولگردی و چشم چرونی نداشتم من فقط غذا پخش میکردم ... اصلا به چهره ها دقت نمیکردم :ws3: قفول باشه اصلا؟؟؟؟:jawdrop: مگه ميشه؟ 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۸۹ اارکیده گفته است: پس چی فکر کردی مامان خانم سلام بابایی انگار پیام هایی که برات می فرستم نمی خونی سلام دختر گلم. عزیزم معلومه که میخونمشون :icon_gol: حالا راستشو بگو بدونم این دختر با کی قرار داشت همه رو پیچوند در رفت بگو کیو زیر سر داره:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۸۹ setiya گفته است: قفول باشهاصلا؟؟؟؟:jawdrop: مگه ميشه؟ چرا نمیشه ... نگاه میکردم ولی دقت نمیکردم باور کن الان قیافه هیچ کدومشون به خاطر ندارم 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۸۹ عزیزانم من میرم دوش بگیرم خیلی خسته ام شب میبینمتووون:icon_pf (44)::icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۸۹ 23 صفحه برا عكس حميد گودرزي و همسرش بحث شده؟ 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۸۹ پارسياتيدا گفته است: 23 صفحه برا عكس حميد گودرزي و همسرش بحث شده؟ نه بحث داغ خانوادگی بوده 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۸۹ Atishpare_Shahi گفته است: به به عجب زوج خوشبختی سلام مامان بزرگ جونم خوبی؟ من نمیخوام مزدوج شم تازه دیروز به دنیا اومدم مامان ستی میخواد از دستم راحت شه 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۸۹ sookut گفته است: سلام مامان بزرگ جونم خوبی؟من نمیخوام مزدوج شم تازه دیروز به دنیا اومدم مامان ستی میخواد از دستم راحت شه واااااااااا بچه یه روزه رو مگه شوهرش میدن :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۸۹ Atishpare_Shahi گفته است: واااااااااا بچه یه روزه رو مگه شوهرش میدن :jawdrop: میبینی مامان بزرگ کمکم کن یه چیزی به این مامان بگوو 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۸۹ sookut گفته است: میبینی مامان بزرگکمکم کن یه چیزی به این مامان بگوو :there: تو خودتو ناراحت نکن من نمیذارم... 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۸۹ sookut گفته است: میبینی مامان بزرگکمکم کن یه چیزی به این مامان بگوو نمی زارم جیجیلیه من اصلا میارم خودم بزرگت موکونم 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۸۹ rahajo۰on گفته است: نمی زارم جیجیلیه من اصلا میارم خودم بزرگت موکونم وااااااااااااا با مامان بزرگش بود تو چرا دخالت میکینی 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۸۹ Atishpare_Shahi گفته است: وااااااااااااا با مامان بزرگش بود تو چرا دخالت میکینی منم خالشم دیگه چرا دخملتو دعوا موکونی:w00: 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۸۹ rahajo۰on گفته است: منم خالشم دیگه چرا دخملتو دعوا موکونی:w00: رها فکر کنم روابط یه ذره قاطی پاتی شد تو خاله ستیا میشی نه خاله این :imoksmiley: 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۸۹ Atishpare_Shahi گفته است: رها فکر کنم روابط یه ذره قاطی پاتی شد تو خاله ستیا میشی نه خاله این :imoksmiley: اینجا ستی شده آجیه من در نتیجه تو اینجا مامان بزرگمی 3 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۸۹ rahajo۰on گفته است: اینجا ستی شده آجیه من در نتیجه تو اینجا مامان بزرگمی عجب چیزی شد این روابط خانوادگی ما... 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۸۹ Atishpare_Shahi گفته است: :there: تو خودتو ناراحت نکن من نمیذارم... مرسی مامان بزرگ ماهم:pichak: rahajo۰on گفته است: نمی زارم جیجیلیه من اصلا میارم خودم بزرگت موکونم وایییییییی خاله مرسییییییییییی:pichak::w70: Atishpare_Shahi گفته است: وااااااااااااا با مامان بزرگش بود تو چرا دخالت میکینی دعوا نکنین دیگه:w165: rahajo۰on گفته است: منم خالشم دیگه چرا دخملتو دعوا موکونی:w00: :w165: Atishpare_Shahi گفته است: رها فکر کنم روابط یه ذره قاطی پاتی شد تو خاله ستیا میشی نه خاله این :imoksmiley: rahajo۰on گفته است: اینجا ستی شده آجیه من در نتیجه تو اینجا مامان بزرگمی Atishpare_Shahi گفته است: عجب چیزی شد این روابط خانوادگی ما... 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۸۹ Atishpare_Shahi گفته است: عجب چیزی شد این روابط خانوادگی ما... :ws28:آره والا من خودم دارم دچار بحران هویت میشم 2 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۸۹ حق ندارید ابجی دوروزه منو شوور بدید گفته باشم:w00: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده