ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ من دیده بودم... عیبی نداره دوباره دیدی تجدید خاطرات شد:ws3: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ صدام یکی از بی شرف ترین آدم هایی است که من در تمام عمرم دیدم. امیدوارم همه دیکتــاتورها در جهان،به سرانجام او دچار شوند. 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ صدام یکی از بی شرف ترین آدم هایی است که من در تمام عمرم دیدم. امیدوارم همه دیکتــاتورها در جهان،به سرانجام او دچار شوند. منم این عکس ونذاشتم که جنایتهای صدام توجیه بشه.....عکس جالب و عجیبی بود به خاطر همین گذاشتمش درمورده جمله اخرتم..... 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ منم این عکس ونذاشتم که جنایتهای صدام توجیه بشه.....عکس جالب و عجیبی بود به خاطر همین گذاشتمش درمورده جمله اخرتم..... کجاش جالبه!!!! :icon_pf (34): تظاهر و دو رویی و عوام فریب،از ویژگی های بارز همه دیکتـــاتورهاست..... 5 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ کجاش جالبه!!!! :icon_pf (34): تظاهر و دو رویی و عوام فریب،از ویژگی های بارز همه دیکتـــاتورهاست..... :icon_gol: دور و بر خودمونم از این جینگولک بازیا کم در نمیارن بعضیا 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ کجاش جالبه!!!! :icon_pf (34): تظاهر و دو رویی و عوام فریب،از ویژگی های بارز همه دیکتـــاتورهاست..... :shame: متاسفانه همینطوره.... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ :icon_pf (34):احتمالا فرار کرده بوده ولی وجدان نداشت ای سگ......... 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ صدام یکی از بی شرف ترین آدم هایی است که من در تمام عمرم دیدم. امیدوارم همه دیکتــاتورها در جهان،به سرانجام او دچار شوند. 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ پدره این صدام بسوزه که هرچی می کشیم ازدست این گور به گور شده است ولی راستشو بخواین این عکس به ابراهیم تاتلس بیشتر شبیه . صدام و اینکارا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده