samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ به روز های آغاز ترم جدید دانشگاه نزدیک می شویم و سعی داریم این روز های بیشتر جزوات دانشگاه های معتبر را قرار دهیم . جزوه ای که برای شما آماده کردیم جزوه استاد شهشانی از دانشگاه صنعتی شریف مربوط به واحد ریاضی عمومی 1 می باشد ( ریاضی عمومی 2 نیز قبلا در سایت قرار گرفته است) . جزوه بصورت تایپ شده و بصورت PDF می باشد . سرفصل های جزوه ریاضی عمومی 1 : - اعداد حقيقي - اعداد مختلط - اعداد مختلط و تبديلات صفحه - دنباله عددي و سري عددي - تابع هاي پيوسته - مفهوم جد - مفهوم مشتق - تقريب خطي - نمودار تابع و كاربرد هاي آن - بهينه سازي - چند جمله اي تيلور - انتگرال يك متغييري - قضيه اساسي حساب دبرانسيل و انتگرال - اتگرال توابع گويا - محاسبه تقريبي انتگرال - انتگرال هاي ناسره - سري تيلور و سري تواني - سري فوريه --------------------------------------------------- حجم فایل: 3.2MB --------------------------------------------------- --------------------------------------------------- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام --------------------------------------------------- 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ به روز های آغاز ترم جدید دانشگاه نزدیک می شویم و سعی داریم این روز های بیشتر جزوات دانشگاه های معتبر را قرار دهیم . جزوه ای که برای شما آماده کردیم جزوه استاد شهشانی از دانشگاه صنعتی شریف مربوط به واحد ریاضی عمومی 1 می باشد ( ریاضی عمومی 2 نیز قبلا در سایت قرار گرفته است) . جزوه بصورت تایپ شده و بصورت pdf می باشد . سرفصل های جزوه ریاضی عمومی 1 : - اعداد حقيقي - اعداد مختلط - اعداد مختلط و تبديلات صفحه - دنباله عددي و سري عددي - تابع هاي پيوسته - مفهوم جد - مفهوم مشتق - تقريب خطي - نمودار تابع و كاربرد هاي آن - بهينه سازي - چند جمله اي تيلور - انتگرال يك متغييري - قضيه اساسي حساب دبرانسيل و انتگرال - اتگرال توابع گويا - محاسبه تقريبي انتگرال - انتگرال هاي ناسره - سري تيلور و سري تواني - سري فوريه --------------------------------------------------- حجم فایل: 3.2mb --------------------------------------------------- --------------------------------------------------- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام --------------------------------------------------- ممنون عزیزم دانلود کردم امابرای باز شدنش پست وورد میخواد من انتگرال ناسررو میخوام میشه برام بذاریش. 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ ممنون عزیزم دانلود کردم امابرای باز شدنش پست وورد میخواد من انتگرال ناسررو میخوام میشه برام بذاریش. چرا نمیشه؟ پسوردش هم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ چرا نمیشه؟پسوردش هم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باپسورد باز میشه اما معلوم نیست چیه. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده