samyar 3407 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 به روز های آغاز ترم جدید دانشگاه نزدیک می شویم و سعی داریم این روز های بیشتر جزوات دانشگاه های معتبر را قرار دهیم . جزوه ای که برای شما آماده کردیم جزوه استاد شهشانی از دانشگاه صنعتی شریف مربوط به واحد ریاضی عمومی 1 می باشد ( ریاضی عمومی 2 نیز قبلا در سایت قرار گرفته است) . جزوه بصورت تایپ شده و بصورت PDF می باشد . سرفصل های جزوه ریاضی عمومی 1 : - اعداد حقيقي - اعداد مختلط - اعداد مختلط و تبديلات صفحه - دنباله عددي و سري عددي - تابع هاي پيوسته - مفهوم جد - مفهوم مشتق - تقريب خطي - نمودار تابع و كاربرد هاي آن - بهينه سازي - چند جمله اي تيلور - انتگرال يك متغييري - قضيه اساسي حساب دبرانسيل و انتگرال - اتگرال توابع گويا - محاسبه تقريبي انتگرال - انتگرال هاي ناسره - سري تيلور و سري تواني - سري فوريه --------------------------------------------------- حجم فایل: 3.2MB --------------------------------------------------- --------------------------------------------------- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام --------------------------------------------------- 4
تینا 15116 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 به روز های آغاز ترم جدید دانشگاه نزدیک می شویم و سعی داریم این روز های بیشتر جزوات دانشگاه های معتبر را قرار دهیم . جزوه ای که برای شما آماده کردیم جزوه استاد شهشانی از دانشگاه صنعتی شریف مربوط به واحد ریاضی عمومی 1 می باشد ( ریاضی عمومی 2 نیز قبلا در سایت قرار گرفته است) . جزوه بصورت تایپ شده و بصورت pdf می باشد . سرفصل های جزوه ریاضی عمومی 1 : - اعداد حقيقي - اعداد مختلط - اعداد مختلط و تبديلات صفحه - دنباله عددي و سري عددي - تابع هاي پيوسته - مفهوم جد - مفهوم مشتق - تقريب خطي - نمودار تابع و كاربرد هاي آن - بهينه سازي - چند جمله اي تيلور - انتگرال يك متغييري - قضيه اساسي حساب دبرانسيل و انتگرال - اتگرال توابع گويا - محاسبه تقريبي انتگرال - انتگرال هاي ناسره - سري تيلور و سري تواني - سري فوريه --------------------------------------------------- حجم فایل: 3.2mb --------------------------------------------------- --------------------------------------------------- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام --------------------------------------------------- ممنون عزیزم دانلود کردم امابرای باز شدنش پست وورد میخواد من انتگرال ناسررو میخوام میشه برام بذاریش. 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 ممنون عزیزم دانلود کردم امابرای باز شدنش پست وورد میخواد من انتگرال ناسررو میخوام میشه برام بذاریش. چرا نمیشه؟ پسوردش هم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
تینا 15116 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 چرا نمیشه؟پسوردش هم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باپسورد باز میشه اما معلوم نیست چیه. 1
ارسال های توصیه شده