غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ نتایج یک نظرسنجی انگلیسی نشان میدهد که زنان حداکثر تا 34 ساعت قادرند یک راز را نزد خود نگه دارند و پس از این مدت زمان آن را به فرد دیگری میگویند. بر اساس این تحقیق آقایانی که در تلاش برای اثبات این مسئله اند که زنان رازدار نیستند خوشحال باشند. نتایج نظرسنجی یک تیم تحقیقاتی از کافی شاپهای زنجیره ای انگلیس بر روی چهار هزار زن نشان میدهد که زنان واقعا رازدار نیستند. در شرایطی که یک زن بخواهد نهایت رازداری خود را نشان دهد حداکثر پس از 34 ساعت راز را به فرد دیگر میگوید. اما در یک دهم موارد، زنان موفق نمیشوند دهان خود را بیشتر از 45 دقیقه بسته نگه دارند. این نظرسنجی نشان میدهد حتی زنانی که قسم میخورند که راز شما را به هر قیمتی نگه دارند پس از چند ساعت قول خود را فراموش میکنند. نتایج این بررسیها حاکی از آن است که زنان به طور متوسط هر 41 دقیقه یکبار یک شایعه را منتشر میکنند. بیشتر مسائل مورد گفتگو درباره کار (در 57 درصد از موارد)، غصه های دوستان(55 درصد)، زندگی خصوصی دوستان (54 درصد) و همکاران (50 درصد) است. براساس گزارش دیلی اکسپرس، نتایج تحقیق دیگری که در سال 2009 بر روی 3 هزار زن بین 18 تا 65 سال انگلیسی انجام شد نشان داد که حداکثر مقاومت زنان در حفظ یک راز 47 ساعت است. این نشان میدهد که رازداری زنان در طول یکسال گذشته به میزان 13 ساعت کاهش یافته است. 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ مخالفم..... من رازهای خیلی بزرگی از بقیه رو میدونم و به احدی نگفتم... دل من صندوقچه اسراره 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ مخالفم..... من رازهای خیلی بزرگی از بقیه رو میدونم و به احدی نگفتم... دل من صندوقچه اسراره تا چند ساعت؟؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ تا چند ساعت؟؟ تا زمان مرگم(200 سال دیگه ایشالا) این اسرار پیشم میمونن 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ من تا 1هفته هم ميتونم راز نگه دارم 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ منم خیلی چیزا میدونم ولی نمیگم... کلا خیلی رازدارم:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ جدددی این نظرسنجی معتبره؟ من مثال نقضم! هیچ وقت راز کسی رو نگفتم! 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ من گاهی نمیتونم نگه دارم بستگی به رازش داره اگه همچین معمولی باشه فقط به داداشم میگم اما اگه خیلی خیلی مهم باشه تو قلبم نگهش میدارم!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده