Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ عشق بچگیام روماریو بود!!اون موقع پیرهن شماره 11 برزیل رو میپوشید ولی من عاشق روبرتو باجو بودم،مخصوصا در جام جهانی 1994 !!!! 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ ولی من عاشق روبرتو باجو بودم،مخصوصا در جام جهانی 1994 !!!! عاشق؟؟؟!!! اره اونم خوب بود..ولی هیشکی روماریو نمیشد!! 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ راسی خیلی عجیب اولین تاپیکت تو این مدته ..!!! معلومه شنونده خوبی هستی !! درسته ...شنونده خوبی هستم.... کم حرف هم هستم خیلی ها رو دوست داشتم از جمله پسر شجاع...جودی ابوت...پرین ..گاهی دلم واسه تام میسوخت خیلی!!اما عاشق هیشکدوم نبودم! عشق بچگیام روماریو بود!!اون موقع پیرهن شماره 11 برزیل رو میپوشید آخی 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ من عاشق بنل سنجابه بودم این قدر دوستش داشتم که وقتی کارتونش تموم شد کلی غصه خوردم و گریه کردم آخرش مامانم کادوی تولد برام یه سنجاب خرید که اسمش رو گذاشتم بنل با این حال هنوز هم کارتونش رو دارم 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ من عاشق بنل سنجابه بودم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این قدر دوستش داشتم که وقتی کارتونش تموم شد کلی غصه خوردم و گریه کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آخرش مامانم کادوی تولد برام یه سنجاب خرید که اسمش رو گذاشتم بنل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با این حال هنوز هم کارتونش رو دارم از آواتارت معلومه که خیلی سنجاب دوست داری!! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ ببخشید ما عاشق آقاهاش نبودیم نیس حس همزادپنداریمون خیلی قویه عاشق آن شرلی و جودی بسیاران بودیم و هستیم:girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ ببخشید ما عاشق آقاهاش نبودیم نیس حس همزادپنداریمون خیلی قویه عاشق آن شرلی و جودی بسیاران بودیم و هستیم:girl_blush2: منم دوستشون داشتم..دلم خیلی براشون میسوخت..دلم میخواست کمکشون کنم.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده