Ehsan 112346 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 عشق بچگیام روماریو بود!!اون موقع پیرهن شماره 11 برزیل رو میپوشید ولی من عاشق روبرتو باجو بودم،مخصوصا در جام جهانی 1994 !!!! 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 ولی من عاشق روبرتو باجو بودم،مخصوصا در جام جهانی 1994 !!!! عاشق؟؟؟!!! اره اونم خوب بود..ولی هیشکی روماریو نمیشد!! 2
maryam_alien 9904 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 راسی خیلی عجیب اولین تاپیکت تو این مدته ..!!! معلومه شنونده خوبی هستی !! درسته ...شنونده خوبی هستم.... کم حرف هم هستم خیلی ها رو دوست داشتم از جمله پسر شجاع...جودی ابوت...پرین ..گاهی دلم واسه تام میسوخت خیلی!!اما عاشق هیشکدوم نبودم! عشق بچگیام روماریو بود!!اون موقع پیرهن شماره 11 برزیل رو میپوشید آخی 2
EOS 14528 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 من عاشق بنل سنجابه بودم این قدر دوستش داشتم که وقتی کارتونش تموم شد کلی غصه خوردم و گریه کردم آخرش مامانم کادوی تولد برام یه سنجاب خرید که اسمش رو گذاشتم بنل با این حال هنوز هم کارتونش رو دارم 3
maryam_alien 9904 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 من عاشق بنل سنجابه بودم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این قدر دوستش داشتم که وقتی کارتونش تموم شد کلی غصه خوردم و گریه کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آخرش مامانم کادوی تولد برام یه سنجاب خرید که اسمش رو گذاشتم بنل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با این حال هنوز هم کارتونش رو دارم از آواتارت معلومه که خیلی سنجاب دوست داری!! 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 ببخشید ما عاشق آقاهاش نبودیم نیس حس همزادپنداریمون خیلی قویه عاشق آن شرلی و جودی بسیاران بودیم و هستیم:girl_blush2: 3
maryam_alien 9904 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 ببخشید ما عاشق آقاهاش نبودیم نیس حس همزادپنداریمون خیلی قویه عاشق آن شرلی و جودی بسیاران بودیم و هستیم:girl_blush2: منم دوستشون داشتم..دلم خیلی براشون میسوخت..دلم میخواست کمکشون کنم.... 2
ارسال های توصیه شده