Ehsan 112346 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 خوب خیالم راحت شد...پس اون بالایی هم که گفته جذابیت نداشتن منظورش برا عشق و عاشقی بوده اتفاقا بالتازار خیلی هم آدم باحالی بود یه مخترع بزرگ بود... ببینم اصلا سنت میخوره دیده باشی؟:w00: من سنم به واتو واتو هم میره،چه برسه به بالتازار !!!!! 3
maryam_alien 9904 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2010 یه دوست افاده ای داشتا! یادت نیست!!؟ یه لباس آبی رنگ میپوشید معمولا! تنها دوستش فکر کنم دایانا بود...اینی رو که تو میگی یادم نمیاد گیلبرت هم بدجور سانسور میکردن 2
Hossein.T 22596 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 تنها دوستش فکر کنم دایانا بود...اینی رو که تو میگی یادم نمیاد گیلبرت هم بدجور سانسور میکردن بهر حال من دوسش داشتم! 1
vahid321 2013 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 منم بالتازارو خیلی دوست داشتم....توشیشانم دوست داشتم ازون پیرمزده که میومد کمکش یه کم میترسیدم فقط آره منم... آخه یکی از اولین کارتونایی بود که یه همچین جلوه های ویژه ای داشت یه دوست افاده ای داشتا! یادت نیست!!؟ یه لباس آبی رنگ میپوشید معمولا! عقل کل اسم اون جولیا بود... تو کارتون بابا لنگ دراز هم بود تازه:w00: 3
AFARIN 7196 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 یه دوست افاده ای داشتا! یادت نیست!!؟ یه لباس آبی رنگ میپوشید معمولا! اون جودی ابوت بود یه دوست افاده ای داشت که لباسشم آبی بود جولیا پندلتون؛ بابا لنگ دراز عموش بود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
maryam_alien 9904 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2010 بهر حال من دوسش داشتم! عقل کل اسم اون جولیا بود... تو کارتون بابا لنگ دراز هم بود تازه:w00: آفرین باهوش..... آره اون جولیا بود..میگم آخه آن شرلی یه دونه دوست بیشتر نداشت که اونم موهاش مشکی بود آفرین تی..... از دخمل پولدارها خوشت میاد 3
asal sadra 3752 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 وای خوج به حالتون.. من هیچی یادم نمیاد ..:icon_pf (34): فقط یادم از نیم رخ بدم میومد البته اونم ماله نوجوانی بود نه کودکی.. 1
ooraman 22216 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 آره منم...آخه یکی از اولین کارتونایی بود که یه همچین جلوه های ویژه ای داشت[/]QUOTE توکه پسر بودیم از اون پیرمرده میترسیدی؟ ای ترسو!!! عقل کل اسم اون جولیا بود...تو کارتون بابا لنگ دراز هم بود تازه:w00: :ws28::ws28: 2
zzahra 4750 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 هااا یه چیزی همین الان یادم اومد،هاپوکومار اصلا کارتون نبود!عروسکی بود! 2
الهام. 8079 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 هااا یه چیزی همین الان یادم اومد،هاپوکومار اصلا کارتون نبود!عروسکی بود! خيليييي باحال بود زهرا حرفت! 2
maryam_alien 9904 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2010 هااا یه چیزی همین الان یادم اومد،هاپوکومار اصلا کارتون نبود!عروسکی بود! اشکال نداره اونم قبوله 1
Hossein.T 22596 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 گند زدم رفت! حالا اسم اونی که دوسش داشتم چیه و آدرس کارتونش لطفا! 3
maryam_alien 9904 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2010 گند زدم رفت!حالا اسم اونی که دوسش داشتم چیه و آدرس کارتونش لطفا! جولیا پندلتون....بابالنگ دراز 1
AFARIN 7196 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 گند زدم رفت!حالا اسم اونی که دوسش داشتم چیه و آدرس کارتونش لطفا! جولیا پندلتون - دوست جودی ابوت - کارتون بابا لنگ دراز 2
vahid321 2013 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 آره منم...آخه یکی از اولین کارتونایی بود که یه همچین جلوه های ویژه ای داشت[/]QUOTE توکه پسر بودیم از اون پیرمرده میترسیدی؟ ای ترسو!!! :ws28::ws28: آخه یه صداهای عجیبی هم میمود همراهش... تازه اونموقع که کوشولو بودم:w165: این که چیزی نیست ملت اونموقع از یه فیلمایی احساس ترس و وحشت بهشون دس میداد که الان بچه دوساله بهشون میخنده 1
zzahra 4750 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 ملت اونموقع از یه فیلمایی احساس ترس و وحشت بهشون دس میداد که الان بچه دوساله بهشون میخنده 1
ooraman 22216 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 آخه یه صداهای عجیبی هم میمود همراهش... تازه اونموقع که کوشولو بودم:w165: این که چیزی نیست ملت اونموقع از یه فیلمایی احساس ترس و وحشت بهشون دس میداد که الان بچه دوساله بهشون میخنده آره یه اتفاقات وحشتناکی میفتاد بچه های الان که ماشالا پای فیلم ترسناکا تخمه میشکنن آدم روش نمیشه بترسه!:icon_razz: 2
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 خیلی کارتونا بودن از جمله زورو یا رابین هود یا پرین ..... راسی خیلی عجیب اولین تاپیکت تو این مدته ..!!! معلومه شنونده خوبی هستی !! 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 خیلی ها رو دوست داشتم از جمله پسر شجاع...جودی ابوت...پرین ..گاهی دلم واسه تام میسوخت خیلی!!اما عاشق هیشکدوم نبودم! عشق بچگیام روماریو بود!!اون موقع پیرهن شماره 11 برزیل رو میپوشید 2
ارسال های توصیه شده