ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ ژولی پولی نبود احیانا ؟ آفرین آفرین خودشههههههههههه:w14::w14::w14: ژولی پولی...خیلی بامزه بود هیچ وقتم حرف نمیزد...عاشقش بودم 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ من از وقتی یادم میاد، عاشق رابین هود بودم هنوزم هستم تو مدرسۀ موشها هم عاشق گوش دراز بودم یه مدت!! کاکرو یوگا و واکاشیزوما هم ایضاً! پسر شجاع رم دوست داشتم؛ عاشقش نبودم 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ کسی اینجا طرفدار پروفسور بالتازارنیست احیانا؟ یا جیمبو؟ 4 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ من عاشق زورو ( البته تقریبا کارتونی بودااا خود فیلمش رو میگم ) بودم و حتی یه لباسشم مامانم برام درستکرده بود همه بچا یکی داشتن و ... :ws3; از این یارو دروازه بان تو فوتبالیست های که کلاه میگذاشت ، قرمز خیلی با کلاس و پرستیژ بود دیگه...:JC_thinking: من همیشه عاشق کارتون tmnt بودم مخصوصا donatello :pichak29: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ اسمش هپلی بود؟؟؟ مگه ما شخصیت کارتونی هپلی هم داشتیم !!!!! من دون دون نادون ، یادم میاد ولی هپلی نه !!!!! یاد هادی هدی هم بخیر..... از جفتشون بدم میومد!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ کسی اینجا طرفدار پروفسور بالتازارنیست احیانا؟ یا جیمبو؟ اونا attraction نداشتن اسی خان منم از اون هادی و هدی بدم میومد.. 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ کسی اینجا طرفدار پروفسور بالتازارنیست احیانا؟ یا جیمبو؟ بالتازارو منم خیلی دوست داشتم، یه گوش بود تو تشکیلاتش همش فک میکردم این چیه از کجا اومده خودایا !! جیمبو جیمبووو جیمبوووووووو جیمبووووووووووووووووووووووووووو ........ 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ کسی اینجا طرفدار پروفسور بالتازارنیست احیانا؟ یا جیمبو؟ چراااااااااااااااااااااااااااااااا...اونا رو هم دوس ميدارمممممم 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ اون دروازه بانه بود تو فوتبالیستا....تو تیمه کاکرو اینا بود...اسمش یادم نیست چی بود!!!عاشق اون بودم داره میگه عاشق کدوم شخصیت کارتونی شده بودی؟ آخه پسر عاشق پسر میشه،اونهم از نوع شجاعش؟ :ws28: 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ مگه ما شخصیت کارتونی هپلی هم داشتیم !!!!! من دون دون نادون ، یادم میاد ولی هپلی نه !!!!! یاد هادی هدی هم بخیر..... از جفتشون بدم میومد!!!!!!! السون و ولسون چي؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ کسی اینجا طرفدار پروفسور بالتازار نیست احیانا؟ ای خدا!!!!!! این بچه ها در کودکی افسرده بودند،آخه کسی عاشق پیرمرد لب موت میشه در بچگی !!! 7 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ اونا attraction نداشتن اسی خان منم از اون هادی و هدی بدم میومد.. ای خدا!!!!!! این بچه ها در کودکی افسرده بودند،آخه کسی عاشق پیرمرد لب موت میشه در بچگی !!! خوب خیالم راحت شد... پس اون بالایی هم که گفته جذابیت نداشتن منظورش برا عشق و عاشقی بوده اتفاقا بالتازار خیلی هم آدم باحالی بود یه مخترع بزرگ بود... ببینم اصلا سنت میخوره دیده باشی؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ آفرین آفرین خودشههههههههههه:w14::w14::w14: ژولی پولی...خیلی بامزه بود هیچ وقتم حرف نمیزد...عاشقش بودم آره حرف نمیزد همش دندوناشو میکوبید به هم!! خیلی ناز بود ولی اعصاب خورد کن بود یه کم 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ :ws28: :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: کسی جولوی من و نگیره من برم خودمو از پنجره باشگاه بنمدازم پایین:w00: نه تروخدا کسی نگیره منو :w00: من دخترم به خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w00::w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ من عاشق هاپو کومار بودم! چون تنها بود دلم میسوخت براش،همیشه تو بازیام با خودم،نقش کسیو بازی میکردم که بهش کمک میکنه! 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ خوب خیالم راحت شد...پس اون بالایی هم که گفته جذابیت نداشتن منظورش برا عشق و عاشقی بوده اتفاقا بالتازار خیلی هم آدم باحالی بود یه مخترع بزرگ بود... ببینم اصلا سنت میخوره دیده باشی؟:w00: منم بالتازارو خیلی دوست داشتم....توشیشانم دوست داشتم ازون پیرمزده که میومد کمکش یه کم میترسیدم فقط 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ دوست آن شرلی دایانا بود و بلوند نبود..موهاش مشکی بود... عاشق یه شخصیت اشتباهی شدی یه دوست افاده ای داشتا! یادت نیست!!؟ یه لباس آبی رنگ میپوشید معمولا! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده