farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ چند سالیه در همسایگی مسجدی زندگی میکنیم که یک مردم آزار واقعیه برای هرنوع مراسمی از ختم و سوم و هفتم و چهلم و سالگرد افراد عادی گرفته تا یادواره شهدا و جشن و اعیاد اسلامی و رمضان و محرم و صفر و... متصدیان محترم پیچ بلندگورو تا ته میپیچونن تا همه فیض اجباری ببرن از 365 روز سال بیش از نصف رو ما مجبور به تحمل صدای ناهنجار مداحی و نوحه و ادعیه اذکار و سخنرانی هستیم... هربار هم که اعتراضی کردیم با جوابای حق بجانب و رفتارهای تهاجمی و زننده روبرو شدیم امروز دیگه با بیهودگی اعتراضاتمون مطمئنم؛از یک مشت عقب مونده که فکر میکنن به نام دین و قرآن حق دارن از مردم سلب آسایش کنن و اعتراض امثال ما به مصابه کفرگویی به حساب میاد توقعی جز این نمی شه داشت نمیدونم با این همسایه آزاری ها به خیال خودشون تابحال چند متر از بهشت برین رو خریدن,چند نهر و چند حوری رو صاحب شدن؛با صدای ناهنجار ذکر و دعا چند تن مصالح واسه کاخهاشون به آسمون فرستادن؟ به ازای اینها چندنفر مثل من از حس خنثی نسبت به صدای قرآن و دعا به بیزاری رسیدن؟ چند نفر از دینی که از همسایگی با نماد و مظهرش جز آزار ندیدن زده شدن؟ حالام که ماه محرمه و فبها صدای هررزوه تمرین طبل و سنج و مداحی تا قریب به چهل روز دیگه،که احتمالا هرکه اعتراض کرد به عناد با ولایت و امامت برخواست و مفسد فی الارض است از این مردم خستم,ازین اجبار و اصرار برای شریک کردن مردم تو عزای دیگران,از صدای صوت شمس و ضحی،از انالله هر هفته,از جو مرگ,از صدای فوت توی بلندگو که اعلان یه جنگ اعصاب جدیده،از بیفکری,از عقب موندگی... من خستم! 17 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ چند سالیه در همسایگی مسجدی زندگی میکنیم که یک مردم آزار واقعیهبرای هرنوع مراسمی از ختم و سوم و هفتم و چهلم و سالگرد افراد عادی گرفته تا یادواره شهدا و جشن و اعیاد اسلامی و رمضان و محرم و صفر و... متصدیان محترم پیچ بلندگورو تا ته میپیچونن تا همه فیض اجباری ببرن از 365 روز سال بیش از نصف رو ما مجبور به تحمل صدای ناهنجار مداحی و نوحه و ادعیه اذکار و سخنرانی هستیم... هربار هم که اعتراضی کردیم با جوابای حق بجانب و رفتارهای تهاجمی و زننده روبرو شدیم امروز دیگه با بیهودگی اعتراضاتمون مطمئنم؛از یک مشت عقب مونده که فکر میکنن به نام دین و قرآن حق دارن از مردم سلب آسایش کنن و اعتراض امثال ما به مصابه کفرگویی به حساب میاد توقعی جز این نمی شه داشت نمیدونم با این همسایه آزاری ها به خیال خودشون تابحال چند متر از بهشت برین رو خریدن,چند نهر و چند حوری رو صاحب شدن؛با صدای ناهنجار ذکر و دعا چند تن مصالح واسه کاخهاشون به آسمون فرستادن؟ به ازای اینها چندنفر مثل من از حس خنثی نسبت به صدای قرآن و دعا به بیزاری رسیدن؟ چند نفر از دینی که از همسایگی با نماد و مظهرش جز آزار ندیدن زده شدن؟ حالام که ماه محرمه و فبها صدای هررزوه تمرین طبل و سنج و مداحی تا قریب به چهل روز دیگه،که احتمالا هرکه اعتراض کرد به عناد با ولایت و امامت برخواست و مفسد فی الارض است از این مردم خستم,ازین اجبار و اصرار برای شریک کردن مردم تو عزای دیگران,از صدای صوت شمس و ضحی،از انالله هر هفته,از جو مرگ,از صدای فوت توی بلندگو که اعلان یه جنگ اعصاب جدیده،از بیفکری,از عقب موندگی... من خستم! :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ چند سالیه در همسایگی مسجدی زندگی میکنیم که یک مردم آزار واقعیهبرای هرنوع مراسمی از ختم و سوم و هفتم و چهلم و سالگرد افراد عادی گرفته تا یادواره شهدا و جشن و اعیاد اسلامی و رمضان و محرم و صفر و... متصدیان محترم پیچ بلندگورو تا ته میپیچونن تا همه فیض اجباری ببرن از 365 روز سال بیش از نصف رو ما مجبور به تحمل صدای ناهنجار مداحی و نوحه و ادعیه اذکار و سخنرانی هستیم... هربار هم که اعتراضی کردیم با جوابای حق بجانب و رفتارهای تهاجمی و زننده روبرو شدیم امروز دیگه با بیهودگی اعتراضاتمون مطمئنم؛از یک مشت عقب مونده که فکر میکنن به نام دین و قرآن حق دارن از مردم سلب آسایش کنن و اعتراض امثال ما به مصابه کفرگویی به حساب میاد توقعی جز این نمی شه داشت نمیدونم با این همسایه آزاری ها به خیال خودشون تابحال چند متر از بهشت برین رو خریدن,چند نهر و چند حوری رو صاحب شدن؛با صدای ناهنجار ذکر و دعا چند تن مصالح واسه کاخهاشون به آسمون فرستادن؟ به ازای اینها چندنفر مثل من از حس خنثی نسبت به صدای قرآن و دعا به بیزاری رسیدن؟ چند نفر از دینی که از همسایگی با نماد و مظهرش جز آزار ندیدن زده شدن؟ حالام که ماه محرمه و فبها صدای هررزوه تمرین طبل و سنج و مداحی تا قریب به چهل روز دیگه،که احتمالا هرکه اعتراض کرد به عناد با ولایت و امامت برخواست و مفسد فی الارض است از این مردم خستم,ازین اجبار و اصرار برای شریک کردن مردم تو عزای دیگران,از صدای صوت شمس و ضحی،از انالله هر هفته,از جو مرگ,از صدای فوت توی بلندگو که اعلان یه جنگ اعصاب جدیده،از بیفکری,از عقب موندگی... من خستم! خدا بدلت صبر بده و بخاطر زجری که میکشی ثواب پات بنویسه:Ghelyon::Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4::banel_smiley_4: خب خستم! 1 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ خدا بدلت صبر بده و بخاطر زجری که میکشی ثواب پات بنویسه:ghelyon::ghelyon: ثواب نمیخوام آرامش میخوام لینک به دیدگاه
farfaraway 223 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: میترسی با خوندن این تاپیک زمین دهن باز کنه و تورو ببلعه؟! 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ میترسی با خوندن این تاپیک زمین دهن باز کنه و تورو ببلعه؟! نهههههههه آخه من هم مثل شما خستم درکتون میکنم 1 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ :ws21::ws21: دعا مناجات نخون سرم درد میکنه! 1 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ خسته نباشی . . . سلامت باشی به مصیبت ما دچار نشی لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ دارن میبرنت به بهشت..حالا به زور هست ولی بالاخره بهشته دیگه 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ به خودت بمب ببند برو مسجد رو منفجر کن این طوری حداقل بقیه به ارامش میرسن:62izy85: 3 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ دارن میبرنت به بهشت..حالا به زور هست ولی بالاخره بهشته دیگه نمیام...نمیخوام 2 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ به خودت بمب ببند برو مسجد رو منفجر کن این طوری حداقل بقیه به ارامش میرسن:62izy85: اتفافا قصد دارم آتیشش بزنم آتیشپاره:gnugghender: لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ اتفافا قصد دارم آتیشش بزنم آتیشپاره:gnugghender: افذین بهترین کار همینه اگه کمک خواستی منم هستم :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده