ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ من خوندم همشو... بعضیاشو بلد نبودم که... مشکل اصلی اینجاست که اگر یه موقعی یه آقایی یه اشتباهی بکنه بعد خانومه ناراحت بشه دیگه درست کردنش کار هر کسی نیست... حالا اون آقاهه ممکنه اصلا خبر نداشته باشه که چیکار کرده... :imoksmiley: دقیقا همینطوره وافنیولی به نظر من در مورده ناراحتیا همیشه باید حرف زد و برطرفشون کرد وگرنه تفکراتی که غلط یا درست آدم با خودش میکنه کم کم مثل یه غده سرطانی رابطه رو داغون میکنه 1 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ من که از همه اینها باخبر بودم....... از بس تو همه سایت ها و کتاب ها اینها را نوشته اند،که دیگه اسمش نمیشه راز !!!!!! حالاااااااااااااااااااااااااااا:ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
samyar 3407 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ چه خوشجله؟ بابا خسته نباشي اين همه مطلب فقط اينوديدي،چقدر ريز بيني؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ وااا من که اینا رو میدونستم.برا چی خوندم؟!!!! 3 لینک به دیدگاه
samyar 3407 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ وااا من که اینا رو میدونستم.برا چی خوندم؟!!!! خوب حداقل كه يه يادآوري شد.... لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ دیگه این مسائل لو رفته پیش خانوما....خودشون می دونند چیکار کنند 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ بابا خسته نباشي اين همه مطلب فقط اينوديدي،چقدر ريز بيني؟؟؟ خو خوشجل بود...... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده