ooraman 22216 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 من خوندم همشو... بعضیاشو بلد نبودم که... مشکل اصلی اینجاست که اگر یه موقعی یه آقایی یه اشتباهی بکنه بعد خانومه ناراحت بشه دیگه درست کردنش کار هر کسی نیست... حالا اون آقاهه ممکنه اصلا خبر نداشته باشه که چیکار کرده... :imoksmiley: دقیقا همینطوره وافنیولی به نظر من در مورده ناراحتیا همیشه باید حرف زد و برطرفشون کرد وگرنه تفکراتی که غلط یا درست آدم با خودش میکنه کم کم مثل یه غده سرطانی رابطه رو داغون میکنه 1
lachin 700 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 من که از همه اینها باخبر بودم....... از بس تو همه سایت ها و کتاب ها اینها را نوشته اند،که دیگه اسمش نمیشه راز !!!!!! حالاااااااااااااااااااااااااااا:ws28::ws28: 2
samyar 3407 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 چه خوشجله؟ بابا خسته نباشي اين همه مطلب فقط اينوديدي،چقدر ريز بيني؟؟؟ 2
samyar 3407 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 وااا من که اینا رو میدونستم.برا چی خوندم؟!!!! خوب حداقل كه يه يادآوري شد....
baybak 4434 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 دیگه این مسائل لو رفته پیش خانوما....خودشون می دونند چیکار کنند 1
mamadj 1361 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 بابا خسته نباشي اين همه مطلب فقط اينوديدي،چقدر ريز بيني؟؟؟ خو خوشجل بود...... 1
ارسال های توصیه شده