Atre Baroon 19624 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 مریم جان گفتم که مسایل اعتقادی رو بزار کناریه نفر با هرجنسیتی وقتی شریک زندگیش نمرده ولی قادر به ادامه حیات معمول هم نیست اونوقت چی؟ حتما که نباس ازدواج کنه....میتونه با یکی از رفیقاش دردو دل کنه و حرفاشو بزنه و برای ترو خشک کردنشم میتونه پرستار بگیره کاربران در حال دیدن موضوع: 7 نفر (6 عضو و 1 مهمان) mahnaz.d, atre baron, CodePlus, maryam_alien, zzahra+, سمندون اِ...منم هستم :shad: 3
سمندون 19437 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 اون وقت باید با خاطرات اون روزهایی که زندگی معمولی داشتن سر کنه و به احترام اون روزها و خاطرات تا آخر کنار شریک زندگیش بمونه... شریک زندگی یعنی همین..وگرنه وقت سلامتی و خوشی با هم موندن هنر نیست 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2010 مهناز جون حالا این عکس واقعیه؟شاید کسی برای مسخره بازی نوشته باشهفک کن از این به بعد راه بریم تو خیابونا از این آگهیا ببینیم.... حالا فرض بگیر واقعی.... یکی از آشناهامون میگفت کسی رو دیده که گفته: خانومم بار داره...تو این 9 ماه چیکار کنم؟ کسی رو سراغ ندارید برای صیغه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: آیا این موضوع قابل قبوله؟ 4
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 حالا فرض بگیر واقعی....یکی از آشناهامون میگفت کسی رو دیده که گفته: خانومم بار داره...تو این 9 ماه چیکار کنم؟ کسی رو سراغ ندارید برای صیغه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: آیا این موضوع قابل قبوله؟ مطمئن باش اینجور کسا (که نمیشه بهشون گفت آدم) یه فردِ کاملا کاملا..............ان(نمیدونم بدترین حرف و لقب چیه که بهشون بگم) بعضی وقتا اینا شانِ خودشونو از حیوونم پایین تر میارن الان خیلی عصبانیم :w00: 3
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2010 مطمئن باش اینجور کسا (که نمیشه بهشون گفت آدم) یه فردِ کاملا کاملا..............ان(نمیدونم بدترین حرف و لقب چیه که بهشون بگم) بعضی وقتا اینا شانِ خودشونو از حیوونم پایین تر میارن الان خیلی عصبانیم :w00: خب دیگه....ببینید چه آدمایی پیدا می شن! :icon_pf (34): 1
zzahra 4750 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 حالا فرض بگیر واقعی....یکی از آشناهامون میگفت کسی رو دیده که گفته: خانومم بار داره...تو این 9 ماه چیکار کنم؟ کسی رو سراغ ندارید برای صیغه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: آیا این موضوع قابل قبوله؟ :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 خب دیگه....ببینید چه آدمایی پیدا می شن!:icon_pf (34): آدم؟؟؟؟؟؟
yasi * m 5032 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 حالا فرض بگیر واقعی....یکی از آشناهامون میگفت کسی رو دیده که گفته: خانومم بار داره...تو این 9 ماه چیکار کنم؟ کسی رو سراغ ندارید برای صیغه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: آیا این موضوع قابل قبوله؟ شرمنده هااااا.....ولی تو حاملگی که مشکلی پیش نمیاد:girl_blush2: 4
Waffen 15118 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 شرمنده هااااا.....ولی تو حاملگی که مشکلی پیش نمیاد:girl_blush2: منم میخواستم همین رو بگم... مگه چه ایرادی داره ؟ اینجا جای گفتن اینا نیست... ولی به هر حال فکر کنم از نظر پزشکی تازه به اون فرد (خانومه) کمکم میکنه... 2
maryam_alien 9904 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 شرمنده هااااا.....ولی تو حاملگی که مشکلی پیش نمیاد:girl_blush2: مثل اینکه تو ماه های اول خطرناکه..... ممکنه جنین از بین بره وافن جان از نظر پزشکی هم وقتی بچه دیرکنه و نیاد اومدنش رو جلو میندازه و کمک میکنه فکر کنم..من در این حد میدونم یه دکتری بیاد تایید کنه :w00: 3
میلاد 24047 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 مثل اینکه تو ماه های اول خطرناکه..... ممکنه جنین از بین برهوافن جان از نظر پزشکی هم وقتی بچه دیرکنه و نیاد اومدنش رو جلو میندازه و کمک میکنه فکر کنم..من در این حد میدونم یه دکتری بیاد تایید کنه :w00: یاسی خودش دکتره درسشو خونده که میگه 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2010 شرمنده هااااا.....ولی تو حاملگی که مشکلی پیش نمیاد:girl_blush2: مثل اینکه برای ایشون پیش اومده بوده! فیلشون یاد هندستون! کرده بوده...اینو کردن بهانه!:w00:
maryam_alien 9904 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 یاسی خودش دکترهدرسشو خونده که میگه یاسی مگه داروسازی نمیخونه؟؟؟ 1
ارسال های توصیه شده