bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ در کوی نیکنامان ما را گذر ندادند گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ اوقات خوش آن بود که با دوست به سر رفت باقی همه بیحاصلی و بیخبری بود 1 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ دلم جز مهر مهرویان طریقی برنمی گیرد ز هر در می دهم پندش ولیکن درنمی گیرد لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ در همه دیر مغان نیست چو من شیدایی خرقه جایی گرو باده و دفتر جایی 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ یا رب از ابر هدایت برسان بارانی پیشتر زان كه چو گردی ز میان برخیزم 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ معاشران گره از زلف یار باز کنید شبی خوش است بدین قصهاش دراز کنید 1 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ در دلم بود که بی دوست نباشم هرگز چه توان کرد که سعی من و دل باطل بود 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ دانی که چنگ و عود چه تقریر میکنند پنهان خورید باده که تکفیر میکنند 1 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای فرشته ات به دو دستِ دعا نگه دارد 3 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ دلم ز نرگس ساقی امان نخواست به جان چرا که شیوه آن ترک دل سیه دانست 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ تیری که زدی بر دلم از غمزه خطا رفت تا باز چه اندیشه کند رای صوابت 1 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ تا عاشقان به بوی نسیمش دهند جان بگشود نافهای و در آرزو ببست 1 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ تاب بنفشه میدهد طره ی مشک سای تو پرده ی غنچه میدرد خنده دلگشای تو 2 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ وصل تو اجل را ز سرم دور همیداشت از دولت هجر تو کنون دور نماندست 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم سمر شود 4 لینک به دیدگاه
itgirl70 545 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ دانی که چرا سر نهان با تونگویم؟ طوطی صفتی طاقت اسرار نداری 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ یاری اندر کس نمی بینیم یاران را چه شد دوستی کی آمد آخر دوستداران را چه شد 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ در ازل بست دلم با سر زلفت پیوند تا ابد سر نکشد وز سر پیمان نرود 1 لینک به دیدگاه
hanaaaa 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ دست رنج توهمان به که شودصرف به کام دانی اخرکه به ناکام چه خواهدبودن 1 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد / عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده