YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ دلا در عاشقی ثابت قدم باش که در این ره نباشد کار بی اجر 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ روز وصل دوستداران یاد باد یاد باد آن روزگاران یاد باد 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ در دایره قسمت ، ما نقطه تسلیمیم لطف آنچه تو اندیشی؛ حکم آنچه تو فرمایی 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ یا رب این نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ شربتی از لب لعلش نچشیدم و برفت روی مه پیکر او سیر ندیدیم و برفت 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ تا چه کند با رخ تو دود دل من آینه دانی که تاب آه ندارد 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ دلم که گوهر اسرار حسن و عشق در اوست توان به دست تو دادن گوش دادن گرش نکو داری 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ یا رب این شمع دل افروز ز کاشانه ی کیست جان ما سوخت بپرسید که جانانه ی کیست 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ تا چه كند با رخ تو دود دل من آينه دانى كه تاب آه ندارد 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ دل میرود زدستم صاحبدلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ از دلق پوش صومعه نقد طلب مجوى يعنى ز مفلسان سخن كيميا مپرس 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ ساقیا برخیز و در ده جام را خاک بر سر کن غم ایام را 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ آرام و خواب خلق جهان را سبب توئی زان شد کنار دیده و دل تکیه گاه تو 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند چون به خلوت می رسند آن کار دیگر می کنند 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ درخت دوستی بنشان که کام دل ببار آرد نهال دشمنی بر کن که رنج بی شمار آرد چومهمان خراباتی به عزّت باش با رندان که درد سر کشی جانا گرت مستی خمار آرد 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ در نظربازی ما بیخبران حیرانند من چنینم که نمودم دگر ایشان دانند 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ دست از طلب ندارم تا کام من برآید یا تن رسد به جانان یا جان زتن درآید 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ دلا بسوز که سوز تو کارها بکند نیاز نیم شبی دفع صد بلا بکند 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ دامنی گرچاک شد در عالم رندی چه باک جامه ای در نیکنامی نیز می باید درید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده