ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ اگر دشنام فرمایی وگر نفرین دعا گویم جوابِ تلخ می زیبد لبِ لعلِ شکر خا را 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ ای گدایان خرابات خدا یار شماست چشم انعام مدارید ز انعامی چند 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ دلت به وصلِ گل ای بلبلِ چمن خوش باد که در چمن همه گلبانگِ عاشقانۀ توست 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ تویی که بر سر خوبان کشوری چون تاج سزد اگر همه دلبران دهندت باج دو چشم شوخ تو برهم زده خطا و حبش به چین زلف تو ماچین و هند داده خراج 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]جهان به کام من اکنون شود که دور زمان[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]مرا به بندگی خواجه جهان انداخت [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ [TABLE] [TR] [TD=align: center]تشویش وقت پیر مغان میدهند باز [/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]این سالکان نگر که چه با پیر میکنند [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن شرط اول قدم آنست که مجنون باشی 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ یا رب این کعبه مقصود تماشاگه کیست که مغیلان طریقش گل و نسرین من است 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ تا ز میخانه و می نام و نشان خواهد بود سر ما خاک ره پیر مغان خواهد بود حلقه پیر مغان از ازلم در گوش است بر همانیم که بودیم و همان خواهد بود 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ در کوی عشق شوکت شاهی نمی خرند اقرار بندگی کن و اظهار چاکری 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ یار من باش که زیب فلک و زینت دهر از مه روی تو و اشک چو پروین من است 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ ترک گدایی مکن که گنج بیابی انظر رهروی که در گذر آید 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ در اندرون من خسته دل ندانم کیست که من خموشم و او در فغان و در غوغاست 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ تا ز میخانه و می نام و نشان خواهد بود سر ما خاک ره پیر مغان خواهد بود حلقه پیر مغان از ازلم در گوش است بر همانیم که بودیم و همان خواهد بود 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ دلا طمع مبر از لطف بینهایت دوست چو لاف عشق زدی سر بباز چابک و چست 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ تا قصر زرد تاختی و لرزه اوفتا در قصرهای قیصر و در خانههای خان 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ نه طبق سپهر و آن قرصه ماه و خور كه هست بر لب خوان قسمتت سهل ترين نواله باد دختر فكر بكر من محرم مدحت تو شد مهر چنان عروس را هم به كفت حواله باد 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ نه هر درخت تحمل کند جفای خزان غلام همت سروم که این قدم دارد 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ در این خونفشان عرصهی رستخیز تو خون صراحی و ساغر بریز 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ دی پیر میفروش که ذکرش بخیر باد گفتا شراب نوش و غم دل ببر ز یاد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده