ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ ساقیا بر خیز و بر کش جام را خاک بز سز کن غمِ ایام را 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ امشب ز غمت میان خون خواهم خفت وز بستر عافیت برون خواهم خفت 3 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ آن یار کزو خانه ما جای پری بود سر تا قدمش چون پری از عیب بری بود 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ تا گنجِ غمت در دلِ ویرانه مقیمست همواره مرا کویِ خرابات مقامست 3 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ تا درخت دوستی کی بر دهد حالیا رفتیم و تخمی کاشتیم 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ ما در پیاله عکسِ رحِ یار دیده ایم ای بی خبر ز لذّتِ شربِ مدامِ ما 3 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ ای هدهد صبا به سبا میفرستمت بنگر که از کجا به کجا میفرستمت 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ تا در ره پیری به چه آیین روی ای دل باری به غلط صرف شد ایام شبابت 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ تا شدم حلقه به گوش در ميخانه ء عشق هر دم آيد غمى از نوبه مبارك بادم 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ ما چو دادیم دل و دیده به طوفانِ بلا گوییا سیلِ غم و خانه ز بنیاد ببر 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ رواست نرگس مست ار فكند سر در پيش كه شد ز شيوه ء آن چشم پر عتاب خجل 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ لعلِ تو که هست جانِ حافظ دور از لبِ مردمانِ دون باد 3 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ دگر حور و پرى را كس نگويد با چنين حسنى كه اين را اين چنين چشمست و آنرا آنچنان ابرو 2 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ در حق من لبت اين لطف كه مى فرمايد سخت خوبست و ليكن قدرى بهتر ازين 2 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ نفس برآمد و کام از تو برنمی آید فغان که بخت من از خواب درنمی آید 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ دليل راه شو اى طاير خجسته لقا كه ديده آب شد از شوق خاك آن درگاه 2 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ همای اوج سعادت به دام ما افتد اگر تورا گذری بر مقام ما افتد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ بهتر نیست بریم مشاعره با حروف پیشنهادی؟! آخه اکثر بیتای من آخرشون دال میافتهالبته اجباری نیست من در بیشتر عناصر مشاعره اشتراک دارم....شما فقط در هر قسمت پست بزنید...بنده در اون قسمت به مشاعره با شما می پردازم... زحمت نیافتید برای اطلاع با اجازه بعد از دیدن این پست...پست شما و پست خودم رو برای حفظ روند تاپیک پاک می کنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده