sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ از بازگشت شاه درين طرفه منزلست آهنگ خصم او به سراپرده ء عدم 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ مرا چشمي ست خون افشان ز دست آن كمان ابرو جهان بس فتنه خواهد ديد از آن چشم و از آن ابرو 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ وفا كنيم و ملامت كشيم و خوش باشيم كه در طريقت ما كافريست رنجيدن 5 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ نيست بر لوح دلم جز الف قامت دوست چه كنم حرف دگر ياد نداد استادم 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ مجلس بزم عيش را غاليه ء مراد نيست اى دم صبح خوش نفس نافه ء زلف يار كو 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ وفا و عهد نکو باشد ار بیاموزی وگرنه هر که تو بینی ستمگری داند 6 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ دین و دل بردند و قصد جان کنند الغیاث از جور خوبان الغیاث 6 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ ثوابت باشد اي داراي خرمن اگر رحمي كني بر خوشه چيني 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ یارب این نودولتان را بر خر خودشان نشان کاین همه ناز از غلام ترک و استر می کنند 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ دور شو از برم ای واعظ و بیهوده مگوی من نه انم که دگر گوش به تزویر کنم 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ مراد دل ز که پرسم که نیست دلداری که جلوه ی نظرو شیوه ی کرم دارد 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ در تنگناى حيرتم از نخوت رقيب يا رب مباد آنكه گدا معتبر شود 4 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ دارم امید عاطفتی از جانب دوست کردم جنایتی و امیدم به عفو اوست 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ تا كى مى صبوح و شكر خواب بامداد هشيار گرد هان كه گذشت اختيار عمر 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند 4 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ دل و دینم شد و دلبر به ملامت برخاست گفت با ما منشین کز تو سلامت برخاست 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ تا لشكر غمت نكند ملك دل خراب جان عزيز خود به نوا مى فرستمت 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ ترک گدایی مکن که گنج بیابی از نظر ره روی که در گذر اید 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ در کعبه ی کوی تو هر آن کس که بیاید از قبله ی ابروی تو در عین نمازست 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ تعظیم تو بر جان و خرد واجب و لازم انعام تو بر کون و مکان فایض و شامل 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده