*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ راه دل عشاق زد ان چشم خماری پیداست ازین شیوه که مستست شرابت 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ تا دامن كفن نكشم زير پاى خاك باور مكن كه دست ز دامن بدارمت 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ تو خود چه لعبتی ای شهسوار شیرینکار که در برابر چشمی و غایب از نظری 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ يارب چه غمزه كرد صراحى كه خون خم با نعره هاى غلغلش اندر گلو ببست 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ تاب بنفشه ميدهد طره مشك ساي تو پرده غنچه ميدرد خنده دلگشاي تو 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ توانگرا دل درویش خود بدست اور که مخزن زرو گنج درم نخواهد ماند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ درياست مجلس او درياب وقت و درياب هان اى زيان رسيده وقت تجارت آمد 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ دلبرم شاهد و طفلست ببازی روزی بکشد زارم و در شرع نباشد گنهش 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ شادى مجلسيان در قدم و مقدم توست جاى غم باد هر آن دل كه نخواهد شادت 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ تو کز سرای طبیعت نمیروی بیرون کجا بکوی طریقت گذر توانی کرد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ ديدى اى دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ دريغ مدت عمرم كه بر اميد وصال به سر رسيد و نيامد به سر زمان فراق 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ قرت العین من ان میوه ی دل یادش باد که چه اسان بشد و کار مرا مشکل کرد 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ در اندرون من خسته دل ندانم کیست که من خموشم و او در فغان و در غوغاست 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ تا مگر همچو صبا باز به کوی تو رسم حاصلم دوش بجز ناله ی شبگیر نبود 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ دلم ز پرده برون شد کجایی ای مطرب بنال هان که از این پرده کار ما به نواست 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ تنها نه ز راز دل من پرده برافتاد تا بود فلک شیوه ی او پرده دری بود 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست مست از می و میخواران از نرگس مستش مست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ تو خفته اى و نشد عشق را كرانه پديد تبارك الله ازين ره كه نيست پايانش 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ شب شراب خرابم کند به بیداری وگر بروز حگایت کنم بخواب رود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده