AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ شاهد آن نیست که مویی و میانی دارد بندۀ طلعت آن باش که آنی دارد 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ دیریست که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کآنجا سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ تو کز سرای طبیعت نمیروی بیرون کجا به کوی طریقت گذر توانی کرد 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ دوام عمرو ملک او بخواه از لطف حق ای دل که چرخاين سکه دولت به دور روزگاران زد 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ دوام عمرو ملک او بخواه از لطف حق ای دل که چرخاين سکه دولت به دور روزگاران زد دوش رفتم به در میکده خواب آلوده خرقه تر دامن و سجاده شراب آلوده آمد افسوس کنان مغبچه ی باده فروش گفت بیدار شو ای رهرو خواب آلوده 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ هزار نقش برآید ز کلک صنع و یکی به دلپذیری نقش نگار ما نرسد 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ چقد د دست از طلب ندارم تا کام من برآید یا جان رسد به جانان یا جان ز تن برآید 4 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ دل به امید صدایی که مگر در تو رسد ناله ها کرد درین کوه که فرهاد نکرد 3 لینک به دیدگاه
farah 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ دل می رود ز دستم صاحبدلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ الا ای همنشین دل که یارانت برفت از یاد مرا روزی مباد آن دم که بی یاد تو بنشینم 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ مژگان توتا تيغ جهان گير برآورد بس کشته دل زنده که بر يک دگر افتاد 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ دیریست که دلـدار پـیـامی نفرستاد................. ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد صد نامه فرستادم و آن شاه سواران.................. پـیـکی ندوانـیـد و سلامی نفرستاد 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ در دیر مغان امد یارم قدحی در دست مست از می و میخواران از نرگس مستش مست 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ تحصیل عشق ورندی آسان نمود اول آخر بسوخت جانم در کسب این فضایل 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ لبش می بوسم و در میکشم می به آب زندگانی برده ام پی نه رازش می توانم گفت با کس نه کس را می توانم دید با وی 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ یا رب این قافله را لطف ازل بدرقه باد که ازو خصم بدام آمد و معشوقه بکام 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ من ارچه عاشقم و رند و مست و نامه سیاه هزااااااار شکر که یاران شهر بی گنهند 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده