sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ من كه باشم در آن حرم كه صبا پرده دار حريم حرمت اوست 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ تیری که زدی بر دلم از غمزه خطا رفت تا باز چه اندیشه کند رای صوابت 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ تا بگويم كه چه كشفم شد از اين سير و سلوك به در صومعه با بربط و پيمانه روم 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ من ز مسجد به خرابات نه خود افتادم اينم از عهد ازل حاصل فرجام افتاد 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند واندر آن ظلمت شب آب حياتم دادند 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ در ازل دادست ما را ساقى لعل لبت جرعه ء جامى كه من مدهوش آن جامم هنوز 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ زان يار دلنوازم شكري ست با شكايت گر نكته دان عشقي بشنو تو اين حكايت 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ ترك درويش مگير ار نبود سيم و زرش در غمت سيم شمار اشك و رخش را زر گير 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ رواق منظر چشم من آشیاته تست کرم نما و فرود آی که خانه خانه ی تست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ تنش درست و دلش شاد باد و خاطر خوش كه دست دادش و يارى ناتوانى داد 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ ديشب گله زلفش با باد همي كردم گفتا غلطي بگذر زين فكرت سودايي 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ يار اگر رفت و حق صحبت ديرين نشناخت حاش لله كه روم من ز پى يار دگر 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ ده روزه مهر گردون افسانه است و افسون نيكي به جاي ياران فرصت شمار يارا 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ اگر از بهر دل زاهد خود بین بستند دل قوی دار که از بهر خدا بگشایند 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ در زلف چون كمندش اي دل مپيچ كانجا سرها بريده بيني بي جرم و بي جنايت 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ توانگرا دل درویش خود بدست اور که مخزن زر و گنج درم نخواهد ماند 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ دوش ديدم كه ملائك در ميخانه زدند گل آدم بسرشتند و به پيمانه زدند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ دولت پير مغان باد كه باقى سهلست ديگر گو برو و نام من از ياد ببر 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ رباب و چنگ به بانگ بلند میگویند که گوش هوش به پیغام اهل راز گنید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده