surgun 729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلا منال ز بیداد و جور یار، که یار تو را نصیب همین کرد و این از آن دادست 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تا بگويم كه چه كشفم شد از اين سير و سلوك به در صومعه با بربط و پيمانه روم 4 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ محروم اگر شدم ز سر کوی او چه شد از گلشن زمانه که بوی وفا شنید 6 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در دایره قسمت ، ما نقطه تسلیمیم لطف آنچه تو اندیشی؛ حکم آنچه تو فرمایی 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یار اگر رفت و حق صحبت دیرین نشناخت هر کجا هست خدایا به سلامت دارش 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شهریاران بود و خاک مهربانی این دیار مهربانی کی سرامد شهریاران را چه شد 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلا در عاشقی ثابت قدم باش که در این ره نباشد کار بی اجر 5 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رحم آر بر دل من کز مهر روی خوبت شد شخص ناتوانم باریک چون هلالی 4 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یا رب این نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شادی مجلسیان در قدم و مقدم توست جای غم باد مر آن دل که نخواهد شادت 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو همچو صبحی و من شمع خلوت سحرم تمسمی کن و جان بین ؛ که چون همی سپرم لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مزن بر صف رندان نظری بهتر ازین بر در میکده می کن گذری بهتر از این 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلم ز صومعه بگرفت و خرقه سالوس کجاست دیر مغان و شراب ناب کجا 5 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آن خوش خبر کجاست که این فتح مژده داد تا جان فشانمش چو زر و سیم در قدم 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ما بیغمان مست دل از دست داده ایم مدهوش عاشقی و جام باده ایم 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که باشم که بر آن خاطر عاطر گذرم لطفها میکنی ای خاک درت تاج سرم 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرغ خوشخوان را بشارت باد کاندر راه عشق دوست را با ناله شبهای بیداران خوش است 4 لینک به دیدگاه
surgun 729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ترک درویش مگیر ار نبود سیم و زرش در غمت سیم شمار اشک و رخش را زر گیر 1 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رضا به داده بده وز جبین گره بگشای که بر من و تو در اختیار نگشادست 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده