Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ آره ؛ دقيقا ، خيلي بهتر شد ، به خصوص كار اول :icon_gol: جالبه من اصلا پست شما رو که نظر دادیدو ندیده بودمو اینا رو زدم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ طول هدر رو 1400 بگیرین. ولی خودمون این هدر آخری خوراکه گرفتن گواهی ثبت تو وزارت ارشاده :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ طول هدر رو 1400 بگیرین. ولی خودمون این هدر آخری خوراکه گرفتن گواهی ثبت تو وزارت ارشاده :gnugghender: این پیش نمایشه ... آره .. بدو بگیر .. 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ خوبه حالا مونده تا دهه فجر ......... وقت دارم منم بزنم 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ جالبه من اصلا پست شما رو که نظر دادیدو ندیده بودمو اینا رو زدم تله پاتي :ws47: جان من يكي با پرچم شير و خورشيد و عكس شاه بزن 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ تو رو خدا انقدر نظرو انتقاد ندید 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ قشنگه خیلی ...... من ندیدم ببخش .. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ میخواین واسه دهه فجر لوگو عوض بشه؟ 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ قشنگه خیلی ...... من ندیدم ببخش .. مرسی:girlhi: میخواین واسه دهه فجر لوگو عوض بشه؟ نمیدونم من در ادامه طرحی که حمید زده بود و گفتم میزنم زدم هر جور خودت صلاح میدونی 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ من هیچی صلاح نمیدونم. به من بگین چیو کجا بذارم و چیکار کنم. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ این هدر واسه من تازه عوض شدش. می تونید سبک ترش کنید سخت لود میشه. 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ این هدر واسه من تازه عوض شدش. می تونید سبک ترش کنید سخت لود میشه. محمد خب یه بار لود میشه میره تو هیستوری و با توجه به تنظیمات مرور گر هر چند روز یه بار دوباره لود میشه و باز از کش میخونه ........ حجمش میشه کمتر شه ولی این براقیت و نما رو دیگه نداره .......... 10 روز دیگه خب عوض میشه دیگه ..... لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ یه پیشنهاد ... تا هیدر بهاری بزنیم .. 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من این دوتا رو زدم ............ نظر ؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سلام سلام سحر ... بسیار عالی ... به نظر من پایینی بهتره... فقط برگ ها و چمنش شبیه پاییز شده، اگر سبزتر بود بهاری تر میشد ... اینم نظر تخصصی من ... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی خوب شد ... مرسی ... :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ با جفتش مخالم ... بنظرم باید یه کم جدی تر بشه .. نظرتون چیه رو طرح فرناز مانور بدیم ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده