Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ تو بازم موتورت روشن شده دستت درد نکنه. خیلی قشنگ شدن. به خصوص آخری یا شایدم دومی یا اولی 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ همشون خوشگلند هر کدوم به نظر بقیه هم بهتره بذارید 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ نظرسنجی بزاریم یعنی ؟ مثلا بنام هدر زمستونی 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ نظرسنجی بزاریم یعنی ؟ مثلا بنام هدر زمستونی اگر عجله ایه و اینکه از نظر همه همینا خوبه که هیچی اگر نه من میتونم دوشنبه بزنم لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ اگر عجله ایه و اینکه از نظر همه همینا خوبه که هیچی اگر نه من میتونم دوشنبه بزنم نه .. بزن .. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ من به نظرم عجله ای نباشه واسه اینکه تند تند تغییر نکنه هدر 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ من به نظرم عجله ای نباشه واسه اینکه تند تند تغییر نکنه هدر درسته ... ولی .. این که اون بالاس .. واسه اینه که خالی نباشه .. (فقط) وگرنه .. چنگی بدل نمیزنه ... 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ درسته ... ولی .. این که اون بالاس .. واسه اینه که خالی نباشه .. (فقط) وگرنه .. چنگی بدل نمیزنه ... به این خوبی ... پس هدر ندیدی تا حالا که به این میگی چنگی به دل نمیزنه 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ فعلا همینا یه کم کار دارم بازم زدم شاید .... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ شما چطوری تند تند هدر میزنید دستت درد نکنه. فکر کنم از بین اینا اولی یا دومی یا سومی جالب تره. 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ شما چطوری تند تند هدر میزنید دستت درد نکنه. فکر کنم از بین اینا اولی یا دومی یا سومی جالب تره. پنجمی چی پنجمی خوب نبود؟ مرسی 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ من الان یه بار دیگه که نگاه کردم، دیدم آخری خوبه چون حجمش از همه کمتر بود اولی که خیلی زیاد بود :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ فعلا همینا یه کم کار دارم بازم زدم شاید .... سحر جان دستت خيلي درد نكنه ؛ حميد هم اينطور در مورد هدرهاي اين پست ، فكر مي كنم خيلي فضاي خالي زياد داره صرفا يك كلمه نوانديشان فكر مي كنم كم باشه 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ ممنون .............. اولی یا دومی .... 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ سحر جان دستت خيلي درد نكنه ؛ حميد هم اينطور در مورد هدرهاي اين پست ، فكر مي كنم خيلي فضاي خالي زياد داره صرفا يك كلمه نوانديشان فكر مي كنم كم باشه یعنی شلوغ تر شه ؟ دیگه چی بنویسیم آخه ؟ اینا چی؟ 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ یعنی شلوغ تر شه ؟ دیگه چی بنویسیم آخه ؟ اینا چی؟ آره ؛ دقيقا ، خيلي بهتر شد ، به خصوص كار اول :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده