Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ ایول چه قشنگ شده. دستت درد نکنه 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ نظر ؟ فوق العادست دست همتون درد نکنه خیلی زیباست کارهایی که گذاشتین توی سایت این هدر که حرف نداره الان هم گذاشتین توی سایت برای آپلود سنتر : . واقعا زیباست دست گلتون درد نکنه باریکلا به این سلیقه دوستان عزی چند تا پیشنهاد دارم این هدر هایی که ارائه میدین به عنوان نمونه به نظرم رنگاش باید متنوع تر باشه مثلا رنگ کلی سایت خیلی دم به طوسی میزنه و یه جورایی بی روحه نه اینکه بد باشه ها ولی خسته کنندست نکته دوم بهتره اول یه لیستی درست کنید و مناسبت هایی رو که مدنظرتون هست برایش هدر طراحی کنید رو بنویسید تا هم خودتون و هم دیگران بدونن که باید چی طراحی کنن مثلا خود من اگر سرم خلوت بشه حتما دوست دارم که کمکی بکنم. من قصد فضولی رو ندارم توی کارهاتوون و مدیریت سایت حرفایی رو که میزنم فقط از سر دلسوزیه به خدا یه وقت فکر بد نکنید که این پسره چقدر فضوله ها....... مرسی از تمام زحماتتون موفق باشید 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ فوق العادست دست همتون درد نکنه خیلی زیباست کارهایی که گذاشتین توی سایت این هدر که حرف نداره الان هم گذاشتین توی سایت واقعا زیباست دست گلتون درد نکنه باریکلا به این سلیقه دوستان عزی چند تا پیشنهاد دارم این هدر هایی که ارائه میدین به عنوان نمونه به نظرم رنگاش باید متنوع تر باشه مثلا رنگ کلی سایت خیلی دم به طوسی میزنه و یه جورایی بی روحه نه اینکه بد باشه ها ولی خسته کنندست نکته دوم بهتره اول یه لیستی درست کنید و مناسبت هایی رو که مدنظرتون هست برایش هدر طراحی کنید رو بنویسید تا هم خودتون و هم دیگران بدونن که باید چی طراحی کنن مثلا خود من اگر سرم خلوت بشه حتما دوست دارم که کمکی بکنم. من قصد فضولی رو ندارم توی کارهاتوون و مدیریت سایت حرفایی رو که میزنم فقط از سر دلسوزیه به خدا یه وقت فکر بد نکنید که این پسره چقدر فضوله ها....... مرسی از تمام زحماتتون موفق باشید خواهش میکنم خیلی خوبه اتفاقا ما منتظر همچین نظراتی هستیم .......... ممنون از وقتی که گذاشتید 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ خیلی عالی شده حمید جان فقط رنگ بندیش 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ خیلی عالی شده حمید جان فقط رنگ بندیش خب انجمنم طلائیش کن .... 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ يه نوانديشان خوشگل براي شب يلدا درست مي كرديد خوب ؟ اين ذوق هاي هنري كجا رفته ؟ يه هدر خوشگل متناسب با زمستون و يلدا 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ يه نوانديشان خوشگل براي شب يلدا درست مي كرديد خوب ؟ اين ذوق هاي هنري كجا رفته ؟ يه هدر خوشگل متناسب با زمستون و يلدا کدوم ذوق .. !!! دیر جنبیدیم ... قصه عکسای زیر یوزر و مشغله من نذاشت ... تو فکر زمستون هستم ... ولی هرچی بزنم هر وقت .. ! میزارم . بلکم یه روز به درد خورد ... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه حمید، خیلی قشنگ شدن 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دست گل همتون درد نكنه به خصوص حميد كه واقعا زحمت زيادي ميكشه به نظرم فعلا يكي از اين دو هدر قرار داده بشه اون بالا بهتره 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ هر کدوم عقشتونه بزارین .. ما مثل کارخونه فقط تولید میکنیم .... 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ حمید این رو ادامه بده داره خیلی عالی میشه فقط مشکلش بیشتر رنگ بندیه استراکچرش خیلی خوبه 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ حمید این رو ادامه بده داره خیلی عالی میشهفقط مشکلش بیشتر رنگ بندیه استراکچرش خیلی خوبه مکسو فتوشاپه .. کلکیدم تو این ...خودم نفهمیدم چیکا کردم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ یکی بیاد این حمیدو از برق بکشه بیرون، موتورشو خاموش کنه راستی سه تا زحمت هم دارم دوتاش واسه صفحه اصلی سایت هستش. اگه میتونی این دوتا شکل رو یه تغییری بده شبیه اون لوگویی بشه که واسش گذاشتی. یعنی مثلاً اون دایره ای که داره شبیه همون دایره لوگو بشه. یکی هم پایین صفحه اصلیه که اینه: این اون دایره G عوض بشه آخریش که مهمترم هستش. طراحی یه هدر با ابعاد 950 در 120 هستش واسه فروشگاه کارت شارژ ایشالا اگه خدا بخواد می خوایم یه سیستم فروش آنلاین کارت شارژ راه بندازیم یه هدر با این ابعاد لازم داره. البته فوری نیست. حالا یه هفته 10 روز اینا دیگه. 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ یکی بیاد این حمیدو از برق بکشه بیرون، موتورشو خاموش کنه راستی سه تا زحمت هم دارم دوتاش واسه صفحه اصلی سایت هستش. اگه میتونی این دوتا شکل رو یه تغییری بده شبیه اون لوگویی بشه که واسش گذاشتی. یعنی مثلاً اون دایره ای که داره شبیه همون دایره لوگو بشه. یکی هم پایین صفحه اصلیه که اینه: این اون دایره G عوض بشه آخریش که مهمترم هستش. طراحی یه هدر با ابعاد 950 در 120 هستش واسه فروشگاه کارت شارژ ایشالا اگه خدا بخواد می خوایم یه سیستم فروش آنلاین کارت شارژ راه بندازیم یه هدر با این ابعاد لازم داره. البته فوری نیست. حالا یه هفته 10 روز اینا دیگه. ااا .. دست نزن .. دوشاخه رو چیکا داری ..... :w00: روش چی میخوای نوشته شه ؟ کارت شارژیه 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ مکسو فتوشاپه .. کلکیدم تو این ...خودم نفهمیدم چیکا کردم کی گفته هر کی تو مکس خداست تو فتوشاپ هم خداست؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده