Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ مجردا بگن مجردی خوبه یا بده؟ دوست دارن ازدواج کنن بعد پشیمون نمیشن به نظر منم مجردی بهتره...البته شاید اینو الان بگما بعدا نگم بعد از ازدواج هم دیگه پشیمونی و این حرفا بی معنیه....باید نشست و زندگی کرد... باید چشارو وا کرد درست انتخاب کرد... 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ :4564: تو فكرت خيلي جالبه بپا يه وقت ناساي آمريكا ندوزدتد نمی دونستم ناسا دفتر خونه ی ازدواج زده اینجوریه من برم ناسا و اگرنه حروم میشم لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ جالبه ,هیچ بحثی رو جدی نمی گیرید! همش اسپم! موافقم 1 لینک به دیدگاه
رویای ماه 865 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ آره شما دخترا همتون يكي هستيد اول به پس بدبخت فلك زده ميگيد 14 تا سكه بعد كه اون با خانوادش مياد خواستگاري بابا ه دختره يهو ميگه 1500 تا سكه پسره هم كه دلش گير كرده دو گوش شده به باباي خودش ميگه قبول كن ما توافق كرديم بعد كه دختر و پسره ميرن سر خونه زندگيشون دختره الا بلا من مهريم رو ميخوام........اين ميشه كه پسره دو گوش ميره ميفته تو خلوفتوني.... ننگ به نيرگ شما دخترهااااا:jawdrop: ببین اقا ی عمو همون هزارتاش تاحالا کسی نداده دلتون به چی اخه خوشه شما بعضی هاتون البته قبول می کنید وبعد زیرش میزنید بیچاره ما 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ کاش منم متاهل بودم تا می یومدم اینجا هی اسپم می کردم 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ کاش منم متاهل بودم تا می یومدم اینجا هی اسپم می کردم شما آزادی اسپمم خواستی بکن ولی نظرتم بگو از دید مجردی لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ کاش منم متاهل بودم تا می یومدم اینجا هی اسپم می کردم از مجردا هم نظر خواستن....:girl_yes2: لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ من دنیای مجردی خودم رو با هیچی عوض نمیکنم... زنده باد بی همسری!!!! :dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
رویای ماه 865 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ کاش منم متاهل بودم تا می یومدم اینجا هی اسپم می کردم الان به نظرتون من متاهلم اینجا دارم نظر میدم نظرتون بگین متاهل مجرد نداره 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ مثل اینکه متاهلا جاشونو با مجردا عوض کردن لینک به دیدگاه
رویای ماه 865 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ مثل اینکه متاهلا جاشونو با مجردا عوض کردن ای وا خواهر :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ من مجردم ولی متاهل ها رو دوست دارم بچه ها گول اینارو نخورید این متاهلا میخوان باند درست کنن بعد با حرفاشون مارو از ازدواج منصرف کنن اینا همشون عامل بیگانه هستند. من که مطمئنم متاهلی خیلی هم خوبه و راهیه که همه ما بالاخره باید بریم حالا هرچی زودتر بهتر اینقدر هم سعی نکنید ادا در بیارید که ما نمیخوایم و مجردی خوبه و قصد ادامه تحصیلو از این چرت و پرتا، فقط سعی کنیم انتخابموندرست باشه ، مطمئن باشید پشیمون نمیشید. هییییییییی 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ من مجردم ولی متاهل ها رو دوست دارم بچه ها گول اینارو نخورید این متاهلا میخوان باند درست کنن بعد با حرفاشون مارو از ازدواج منصرف کنن اینا همشون عامل بیگانه هستند. من که مطمئنم متاهلی خیلی هم خوبه و راهیه که همه ما بالاخره باید بریم حالا هرچی زودتر بهتر اینقدر هم سعی نکنید ادا در بیارید که ما نمیخوایم و مجردی خوبه و قصد ادامه تحصیلو از این چرت و پرتا، فقط سعی کنیم انتخابموندرست باشه ، مطمئن باشید پشیمون نمیشید. هییییییییی کی گفت ازدواجو دوست نداره... دوست میداریم اما به موقعش 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ من مجردم ولی متاهل ها رو دوست دارم بچه ها گول اینارو نخورید این متاهلا میخوان باند درست کنن بعد با حرفاشون مارو از ازدواج منصرف کنن اینا همشون عامل بیگانه هستند. من که مطمئنم متاهلی خیلی هم خوبه و راهیه که همه ما بالاخره باید بریم حالا هرچی زودتر بهتر اینقدر هم سعی نکنید ادا در بیارید که ما نمیخوایم و مجردی خوبه و قصد ادامه تحصیلو از این چرت و پرتا، فقط سعی کنیم انتخابموندرست باشه ، مطمئن باشید پشیمون نمیشید. هییییییییی اوااااااااااااااااااا چرا تهمت میزنی؟:jawdrop::jawdrop::jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ کی گفت ازدواجو دوست نداره... دوست میداریماما به موقعش هوراااااااااااااااااااا به این میگن کار عاقلانه:w16: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ ای کاش من یک مجرد بودم هییییییییییییییییییییییییی کاش:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ به نظر منم مجردی بهتره...البته شاید اینو الان بگما بعدا نگم بعد از ازدواج هم دیگه پشیمونی و این حرفا بی معنیه....باید نشست و زندگی کرد... باید چشارو وا کرد درست انتخاب کرد... هر قدر هم درست انتخاب کنی در اون لحظه...زیر یه سقف که میاید همه چی متفاوت می شه حالا نمی گم بد تر می شه یا خوب تر...اما متفاوت می شه! 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ کی گفت ازدواجو دوست نداره... دوست میداریماما به موقعش نکنه وقتی 40 سالت شد میخوای ازدواج کنی:icon_redface: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ هر قدر هم درست انتخاب کنی در اون لحظه...زیر یه سقف که میاید همه چی متفاوت می شه حالا نمی گم بد تر می شه یا خوب تر...اما متفاوت می شه! اره خدایی کلا متفاوت میشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده