Avenger 19333 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 وامگه مغز خر خوردم بعد عید یه بار دعوتشون کردم از سرشونم زیاده سال اول ازدواجم خیل محبتشون کردم:icon_pf (34): همش خونشون میرفتیم مهمونشونم میکردیم نامردا همش نشستن پشت سرم بد گفتن:icon_pf (34): منم دیگه محلشون نمیدم ای از دست شما اخه چرا انقده با هم میجنگین سیلام من اومدم چرا اومدی برو یه چلو مرغ بار بذار:icon_redface: 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 وامگه مغز خر خوردم بعد عید یه بار دعوتشون کردم از سرشونم زیاده سال اول ازدواجم خیل محبتشون کردم:icon_pf (34): همش خونشون میرفتیم مهمونشونم میکردیم نامردا همش نشستن پشت سرم بد گفتن:icon_pf (34): منم دیگه محلشون نمیدم ایششششششششششششششششششش:icon_razz::there: کار خوبی میکنی ادامه بده
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2010 آخی مهسای بیچاره دلم برات سوخت چنا؟؟؟؟؟؟؟؟///// من خوشحال شدم دیدمشون غذامم گذاشتم الانم که میبینی پیش شمام 2
royan aria 2423 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 چنا؟؟؟؟؟؟؟؟/////من خوشحال شدم دیدمشون غذامم گذاشتم الانم که میبینی پیش شمام پس خوش به حالت 2
royan aria 2423 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 نازی نازی تو هم ناهار بیا خونمون مرسی عزیز دلم برا نهارش نبود برا این بود که قوم شوورت اینقده خوبن که اینقد دوستشون داری 1
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 سلام دوستان متاهلیه سوالی برام پیش اومده دوست دارم شما هم جواب بدین آیا شده تا حالا از زندگی متاهلی خسته شده باشین و آرزوی زمان مجردی به سرتون زده باشه؟:banel_smiley_4: اگه دوست مجردتون ازتون بپرسه ازدواج بهتره یا تجرد کدومشو انتخاب میکنید ؟ سلام متاهل ها من يه مجرد هستم برا دايم كار ميكنم دايم هم بيكاره..... متاهلي چي هست؟ تو جيب جا ميشه؟ 4
رویای ماه 865 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 با سلام به همگی درسته که دوران مجردی خوب هست وانسان خیلی ازادی بیشتری دارد ومسئولیتش کم تر هست ولی این ارامشی که ایجاد یک زندگی میتونه بیاره در هیچ جای دیگه نمیشه پیدا کرد 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 :icon_redface: وااااااااااااا وحید من کیجالت کشیدم اینجا دخمل پسر مجرد رد میشه شقي تو ؟؟؟! نه جان عليت تو ؟؟!!تو خجالت؟؟!!عمراً شوخي نكن:ws28: 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 با سلام به همگی درسته که دوران مجردی خوب هست وانسان خیلی ازادی بیشتری دارد ومسئولیتش کم تر هست ولی این ارامشی که ایجاد یک زندگی میتونه بیاره در هیچ جای دیگه نمیشه پیدا کرد سلام نه مثل اينكه خيلي داغي؟؟!!!اولش عسله بعد كه به تهش رسيدي ببين چيه بيا برا مجردا تعريف كن 3
رویای ماه 865 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 سلام نه مثل اينكه خيلي داغي؟؟!!!اولش عسله بعد كه به تهش رسيدي ببين چيه بيا برا مجردا تعريف كن نه اتفاقا من اصولا انسان خنثی هستم ولی این چیزی که همه روانشناسان ومشاوره ها تایید می کنند البته انتخاب ادم هم باید خوب باشه نه چشم بسته 4
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2010 جاوید سلام تو که نمیدونستی متاهلی چیه ؟ از کجا عسلاشو بلدی؟ 2
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2010 هرموقع اين تاپيكو ميبينم بدم نمياد بگم بله! تو هم از دست رفتی:icon_pf (34)::icon_pf (34): 2
ارسال های توصیه شده