Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ وامگه مغز خر خوردم بعد عید یه بار دعوتشون کردم از سرشونم زیاده سال اول ازدواجم خیل محبتشون کردم:icon_pf (34): همش خونشون میرفتیم مهمونشونم میکردیم نامردا همش نشستن پشت سرم بد گفتن:icon_pf (34): منم دیگه محلشون نمیدم ای از دست شما اخه چرا انقده با هم میجنگین سیلام من اومدم چرا اومدی برو یه چلو مرغ بار بذار:icon_redface: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ وحید فعلا رفتن بیرون منم همونی که گفتی گذاشتم 2 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ آخی مهسای بیچاره دلم برات سوخت 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ وامگه مغز خر خوردم بعد عید یه بار دعوتشون کردم از سرشونم زیاده سال اول ازدواجم خیل محبتشون کردم:icon_pf (34): همش خونشون میرفتیم مهمونشونم میکردیم نامردا همش نشستن پشت سرم بد گفتن:icon_pf (34): منم دیگه محلشون نمیدم ایششششششششششششششششششش:icon_razz::there: کار خوبی میکنی ادامه بده لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ آخی مهسای بیچاره دلم برات سوخت چنا؟؟؟؟؟؟؟؟///// من خوشحال شدم دیدمشون غذامم گذاشتم الانم که میبینی پیش شمام 2 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ چنا؟؟؟؟؟؟؟؟/////من خوشحال شدم دیدمشون غذامم گذاشتم الانم که میبینی پیش شمام پس خوش به حالت 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ پس خوش به حالت نازی نازی تو هم ناهار بیا خونمون 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ نازی نازی تو هم ناهار بیا خونمون منم بیام 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ منم بیام بیا آبجییییییییییییییییییییییی:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ نازی نازی تو هم ناهار بیا خونمون مرسی عزیز دلم برا نهارش نبود برا این بود که قوم شوورت اینقده خوبن که اینقد دوستشون داری 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان متاهلیه سوالی برام پیش اومده دوست دارم شما هم جواب بدین آیا شده تا حالا از زندگی متاهلی خسته شده باشین و آرزوی زمان مجردی به سرتون زده باشه؟:banel_smiley_4: اگه دوست مجردتون ازتون بپرسه ازدواج بهتره یا تجرد کدومشو انتخاب میکنید ؟ سلام متاهل ها من يه مجرد هستم برا دايم كار ميكنم دايم هم بيكاره..... متاهلي چي هست؟ تو جيب جا ميشه؟ 4 لینک به دیدگاه
رویای ماه 865 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ با سلام به همگی درسته که دوران مجردی خوب هست وانسان خیلی ازادی بیشتری دارد ومسئولیتش کم تر هست ولی این ارامشی که ایجاد یک زندگی میتونه بیاره در هیچ جای دیگه نمیشه پیدا کرد 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ :icon_redface: وااااااااااااا وحید من کیجالت کشیدم اینجا دخمل پسر مجرد رد میشه شقي تو ؟؟؟! نه جان عليت تو ؟؟!!تو خجالت؟؟!!عمراً شوخي نكن:ws28: 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ با سلام به همگی درسته که دوران مجردی خوب هست وانسان خیلی ازادی بیشتری دارد ومسئولیتش کم تر هست ولی این ارامشی که ایجاد یک زندگی میتونه بیاره در هیچ جای دیگه نمیشه پیدا کرد سلام نه مثل اينكه خيلي داغي؟؟!!!اولش عسله بعد كه به تهش رسيدي ببين چيه بيا برا مجردا تعريف كن 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ هرموقع اين تاپيكو ميبينم بدم نمياد بگم بله! 2 لینک به دیدگاه
رویای ماه 865 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ سلام نه مثل اينكه خيلي داغي؟؟!!!اولش عسله بعد كه به تهش رسيدي ببين چيه بيا برا مجردا تعريف كن نه اتفاقا من اصولا انسان خنثی هستم ولی این چیزی که همه روانشناسان ومشاوره ها تایید می کنند البته انتخاب ادم هم باید خوب باشه نه چشم بسته 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ جاوید سلام تو که نمیدونستی متاهلی چیه ؟ از کجا عسلاشو بلدی؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ هرموقع اين تاپيكو ميبينم بدم نمياد بگم بله! تو هم از دست رفتی:icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده