شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ ملی تو از کجا میدونی:jawdrop::jawdrop::jawdrop: دیگه نیملم شقی باهات بحرفه:ws28: :w58: 1 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ تاپیکش و چن وقت پیش گذاشته بودن چند تا تست جالب بود برای روانی کردن شوهرا مهنازو شقی امتحان کردن مثل اینکه نتیجه هم داده ای ول منم میخوام آدرس تاپیکو اسم تاپیکش چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ عیب نداره بذار چشو گوششون گشاد شه خوبه براشون:eyepopping::eyepopping::eyepopping: زشتهخجالت بکشین:w00: اینجا محیط عمومیه:icon_pf (34): یه عالمه مجرد اینجاست خب بگو نیان این تاپیک متاهلاس:ws17: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ ای ولمنم میخوام آدرس تاپیکو اسم تاپیکش چیه؟ رویا نمیدونی چه تست باحالی بود خیلی حال کردیم با مهناز جان خالی بید:ws47: 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان متاهلیه سوالی برام پیش اومده دوست دارم شما هم جواب بدین آیا شده تا حالا از زندگی متاهلی خسته شده باشین و آرزوی زمان مجردی به سرتون زده باشه؟:banel_smiley_4: اگه دوست مجردتون ازتون بپرسه ازدواج بهتره یا تجرد کدومشو انتخاب میکنید ؟ نه من تا حالا از زندگی متاهلی خسته نشدم البته من مجردم ها فقط خواستم در مورد سوال دومت یه نکته رو بگم: شما متاهلا همتون همینطورین تا میرسید به آدم همش میگید ازدواج نکنیا ، خر نشیا (بلانسبت دوستان)، مجردی خیلی خوبه، من پشیمونم و....... (در چنین مواقعی دوست دارم طرف مقابل رو بلند کنم با تمام قدرت بزنمش زمین) آخه کسی نیست بهتون بگه چند ثانیه مشکلات دوران مجردی رو به خاطر بیارید بعد حرف بزنید ، حالا که خودتون مجردی رو رد کردین فقط خوبیاش تو ذهنتونه !!!! یادتون نیست اون موقع ها چجوری سر و دست میشکوندین.... 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ ای ولمنم میخوام آدرس تاپیکو اسم تاپیکش چیه؟ من یادم نیست اسمش چی بود فک کنم مهناز بدونه 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ نه من تا حالا از زندگی متاهلی خسته نشدم البته من مجردم هافقط خواستم در مورد سوال دومت یه نکته رو بگم: شما متاهلا همتون همینطورین تا میرسید به آدم همش میگید ازدواج نکنیا ، خر نشیا (بلانسبت دوستان)، مجردی خیلی خوبه، من پشیمونم و....... (در چنین مواقعی دوست دارم طرف مقابل رو بلند کنم با تمام قدرت بزنمش زمین) آخه کسی نیست بهتون بگه چند ثانیه مشکلات دوران مجردی رو به خاطر بیارید بعد حرف بزنید ، حالا که خودتون مجردی رو رد کردین فقط خوبیاش تو ذهنتونه !!!! یادتون نیست اون موقع ها چجوری سر و دست میشکوندین.... اوااااااااااا چرا میزنی؟:banel_smiley_52: ولی مجردی خوبه ها الان که حالیت نمیشه بعدا میفهمی چی میگیم منو نزنی:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ نه من تا حالا از زندگی متاهلی خسته نشدم البته من مجردم هافقط خواستم در مورد سوال دومت یه نکته رو بگم: شما متاهلا همتون همینطورین تا میرسید به آدم همش میگید ازدواج نکنیا ، خر نشیا (بلانسبت دوستان)، مجردی خیلی خوبه، من پشیمونم و....... (در چنین مواقعی دوست دارم طرف مقابل رو بلند کنم با تمام قدرت بزنمش زمین) آخه کسی نیست بهتون بگه چند ثانیه مشکلات دوران مجردی رو به خاطر بیارید بعد حرف بزنید ، حالا که خودتون مجردی رو رد کردین فقط خوبیاش تو ذهنتونه !!!! یادتون نیست اون موقع ها چجوری سر و دست میشکوندین.... خب از من میشنوی اگه قصد ازدواج داری دست نگه دار ازدواج نکنا:whistle: 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ اواااااااااااچرا میزنی؟:banel_smiley_52: ولی مجردی خوبه ها الان که حالیت نمیشه بعدا میفهمی چی میگیم منو نزنی:banel_smiley_52: :167::167::167: 2 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ رویا نمیدونی چه تست باحالی بود خیلی حال کردیم با مهناز جان خالی بید:ws47: آدرسشو بدین دیگه:w00: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ :167::167::167: ببین دوست خوب اونیه که راه و چاهو نشونت بده از ما گفتن 3 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ نه من تا حالا از زندگی متاهلی خسته نشدم البته من مجردم هافقط خواستم در مورد سوال دومت یه نکته رو بگم: شما متاهلا همتون همینطورین تا میرسید به آدم همش میگید ازدواج نکنیا ، خر نشیا (بلانسبت دوستان)، مجردی خیلی خوبه، من پشیمونم و....... (در چنین مواقعی دوست دارم طرف مقابل رو بلند کنم با تمام قدرت بزنمش زمین) آخه کسی نیست بهتون بگه چند ثانیه مشکلات دوران مجردی رو به خاطر بیارید بعد حرف بزنید ، حالا که خودتون مجردی رو رد کردین فقط خوبیاش تو ذهنتونه !!!! یادتون نیست اون موقع ها چجوری سر و دست میشکوندین.... بچه حرف گوش کن پشیمون میشی ها 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ آدرسشو بدین دیگه:w00: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=32417:ws47: 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ بچه حرف گوش کنپشیمون میشی ها من نمیخوام حرف گوش کنم :cryingf::cryingf::ws27: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ من نمیخوام حرف گوش کنم :cryingf::cryingf::ws27: برو وقتی سرت به سنگ خورد میای بگی پشیمونم چرا به حرفتون گوش نکردم :w00: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ من نمیخوام حرف گوش کنم :cryingf::cryingf::ws27: ما راه چاهو نشونت دادیم حالا تو هی برو طرف چاه اخرش هم میفتی توش :ws28: 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ ببخشيد ما كه خسته نشديم اوني كه سوال كرده خودش جواب بده تا ببينيم خسته شده؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ من نمیخوام حرف گوش کنم :cryingf::cryingf::ws27: تو الان داغی حالیت نیس:brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ ما راه چاهو نشونت دادیم حالا تو هی برو طرف چاه اخرش هم میفتی توش :ws28: تو که صفحه دوم یه چیز دیگه میگفتی:brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ ببخشيد ما كه خسته نشديم اوني كه سوال كرده خودش جواب بده تا ببينيم خسته شده؟ آره یه وقتایی خسته میشم فکر کنم خیلی طبیعیه چون وقتی متاهل میشی فقط مال خودت نیستی یه جورایی خلوتت خراب میشه مخصوصا اگه بچه هم داشته باشی:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده