VINA 31339 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 اخه الان دو روز نیس که الان چهارشنبه پینجشنبه هم تعطیل میکنن ما حوصلمون سر میره :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): چیه الان ببین تازه از یونی اومدم حوصلم سر رفته اگه الان شوبل داشتم میومدم خونه منتظرم بود الان چی/هیچکی منتظر نیس:w00:باز یه چایی واسم می اورد خستگیم در میرفت نه که الان دارم اب یخو بیسکویت میخورم چشم باور نکن اگه بد بود چرا دو تا بچه داره؟اینا دارن گولمون میزنن 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 جند وقته ازدواج کردی؟ اولین نفر رضایت داریااا بقیه مجردی رو بیشتر دوس دارن یه سال رد شده چرا راضی نیستن؟ 2
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): چیه الان ببین تازه از یونی اومدم حوصلم سر رفته اگه الان شوبل داشتم میومدم خونه منتظرم بود الان چی/هیچکی منتظر نیس:w00:باز یه چایی واسم می اورد خستگیم در میرفت نه که الان دارم اب یخو بیسکویت میخورم باور نکن اگه بد بود چرا دو تا بچه داره؟اینا دارن گولمون میزنن اگه شوبل داشتی که همون آب یخم گیرت نمیومد باید میرفتی شام میپختی:w00: چی کار بچه مردم داری داره زندگیشو میکنه حامد داداش به حرفش گوش نکنی 3
VINA 31339 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 چیه الان ببین تازه از یونی اومدم حوصلم سر رفته اگه الان شوبل داشتم میومدم خونه منتظرم بود الان چی/هیچکی منتظر نیس:w00:باز یه چایی واسم می اورد خستگیم در میرفت نه که الان دارم اب یخو بیسکویت میخورم باور نکن اگه بد بود چرا دو تا بچه داره؟اینا دارن گولمون میزنن اگه شوبل داشتی که همون آب یخم گیرت نمیومد باید میرفتی شام میپختی:w00: چی کار بچه مردم داری داره زندگیشو میکنه حامد داداش به حرفش گوش نکنی نه دیگهیه ماچ میدی شام درس میکنه 3
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 نمیدونم اما فک کنم تکراری میشه تو اینارو میدونیو هی شوبل شوبل میکنی:w00::w00: 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 نمیدونم اما فک کنم تکراری میشه شوهر؟!!!!!!!:jawdrop: به نظر من که عالیه من واقعا راضیم 3
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 اگه شوبل داشتی که همون آب یخم گیرت نمیومد باید میرفتی شام میپختی:w00:چی کار بچه مردم داری داره زندگیشو میکنه حامد داداش به حرفش گوش نکنی نه دیگهیه ماچ میدی شام درس میکنه میییییییییییییییینااااااااااااااااااااا:icon_pf (34)::icon_pf (34): 2
maryam_alien 9904 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 نه دیگهیه ماچ میدی شام درس میکنه :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: 3
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: مریم نخند دههه زشته :icon_pf (34)::icon_pf (34): 1
maryam_alien 9904 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 مریم نخند دههه زشته :icon_pf (34)::icon_pf (34): چی کار کنم خوب!! خیلی باحال بود....نکته خوبی رو اشاره کرد 1
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 چی کار کنم خوب!! خیلی باحال بود....نکته خوبی رو اشاره کرد میناست دیگه اگه ماچ کردن جواب میداد که کسی مشکلی نداشت 1
VINA 31339 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 تو اینارو میدونیو هی شوبل شوبل میکنی:w00::w00: منم همش از همین میترسم شوهر نمیکنم دیگه شوهر؟!!!!!!!:jawdrop:به نظر من که عالیه من واقعا راضیم اره نه دیگهیه ماچ میدی شام درس میکنه میییییییییییییییینااااااااااااااااااااا:icon_pf (34)::icon_pf (34): چیه مینا مینا میکنی خداشم حلال کرده یه ماچ کمتر از 30 ثانیه وقت میگره اما شام چی یهتره که برم تو اشپزخونه سرپا بمونم :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: نخند یاد بگیر میناست دیگه اگه ماچ کردن جواب میداد که کسی مشکلی نداشت جواب میده ماچ داریم تااااااااااااااااااا ماچیه عشوه خرکی همه چزو حل میکنه:icon_redface: 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 بچه ها راستی چرا هیچکدومتون به http://www.noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=709 سر نمیزنین؟ نظراتتون میتونه به بقیه کمک کنه 3
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 منم همش از همین میترسم شوهر نمیکنم دیگه اره میییییییییییییییینااااااااااااااااااااا:icon_pf (34)::icon_pf (34): چیه مینا مینا میکنی خداشم حلال کرده یه ماچ کمتر از 30 ثانیه وقت میگره اما شام چی یهتره که برم تو اشپزخونه سرپا بمونم نخند یاد بگیر جواب میده ماچ داریم تااااااااااااااااااا ماچیه عشوه خرکی همه چزو حل میکنه:icon_redface: اگه ندیده بودمت میگفتم شوهر داری دختر تو این همه تجربه رو از کجا بلدی؟ 1
lachin 700 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 سلام دوستان متاهلیه سوالی برام پیش اومده دوست دارم شما هم جواب بدین آیا شده تا حالا از زندگی متاهلی خسته شده باشین و آرزوی زمان مجردی به سرتون زده باشه؟:banel_smiley_4: اگه دوست مجردتون ازتون بپرسه ازدواج بهتره یا تجرد کدومشو انتخاب میکنید ؟ :banel_smiley_4: 1
lachin 700 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 سلام دوستان متاهلیه سوالی برام پیش اومده دوست دارم شما هم جواب بدین آیا شده تا حالا از زندگی متاهلی خسته شده باشین و آرزوی زمان مجردی به سرتون زده باشه؟:banel_smiley_4: اگه دوست مجردتون ازتون بپرسه ازدواج بهتره یا تجرد کدومشو انتخاب میکنید ؟ مسئله اينجاست حالا نه تو ازدواج بلكه تو هر چيزي آدما قدر چيزايي رو كه دارن نمي دونن كسي كه لاغره مي خواد چاق بشه كسي كه بلند مي خواد كوتاه باشه و و و و ....... و بالعكس كسي كه مجرد مي خواد متاهل بشه عجب دنيايييييييييييهههههه :ws37::banel_smiley_4:
lachin 700 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 بهتر قدر موقعيتيو كه توش هستيمو بدونيم تا بعد حسرت نخوريممممممممم
mim-shimi 25686 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 بهتر قدر موقعيتيو كه توش هستيمو بدونيم تا بعد حسرت نخوريممممممممم الان دقیقا منظورتون کدوم موقعیت بود؟ تاهل یا مجرد؟ 1
ارسال های توصیه شده