spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ روزی چهار مرد و یک زن کاتولیک در باری ، مشغول نوشیدن قهوه بودند. یکی از مردها گفت : من پسری دارم که کشیش است. هرجا که میرود مردم او را "پدر" خطاب میکنند. مرد دوم گفت : من هم پسری دارم که اسقف است و وقتی جایی میرود مردم به او میگویند " سرورم"! مرد سوم گفت " پسر من کاردینال است و وقتی وارد جایی میشود مردم میگویند او را "عالیجناب" صدا میکنند. مرد چهارم گفت : پسر من پاپ است و وقتی جایی میرود او را "قدیس بزرگ" خطاب میکنند! زن حاضر در جمع نگاهی به مردان کرد و گفت : من یک دختر دارم. 178 سانت قدش است ، بسیار خوش هیکل ، دور کمرش 61، دور باسنش 92 سانت ، با موهای بلوند و چشمهای روشن . وقتی وارد جایی میشود همه میگویند : "وای ! خدای من ! " 13 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ eeeeeeeeeeee احالا این حرفا گفتن نداره ولی منم هر جا میرم همینو میگن.... 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ eeeeeeeeeeee احالا این حرفا گفتن نداره ولی منم هر جا میرم همینو میگن.... یک بار دگر، خانه ات آباد ؛ بگو سیب.... 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ یک بار دگر، خانه ات آباد ؛ بگو سیب.... اهان الان بگم سیب که پرتره بگیری ازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ یک بار دگر، خانه ات آباد ؛ بگو سیب.... :ws47: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ ولی هرکس منو میبینی خیلی چیزها میگه: یا پیغمبر،یا ابالفضل،یا خدا و......... 7 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ ولی هرکس منو میبینی خیلی چیزها میگه: یا پیغمبر،یا ابالفضل،یا خدا و......... یعنی اینقدر وحشتناکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ الان یه سوال برای من پیش اومد ، تو بار مگه قهوه هم سرو میکنن؟ بار جای اشروبات ملکلی نیست مگه؟ 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ الان یه سوال برای من پیش اومد ، تو بار مگه قهوه هم سرو میکنن؟ بار جای اشروبات ملکلی نیست مگه؟ تو بار نیستند که نوشته 4 کاتولیک درباری یعنی تو دربار بودند 5 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ تو بار نیستند کهنوشته 4 کاتولیک درباری یعنی تو دربار بودند :JC_thinking: لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ تو بار نیستند کهنوشته 4 کاتولیک درباری یعنی تو دربار بودند نه درباری نیست..در باری نکته بعدی سایزهای این دختر خانوم بهم هم نمیخوره 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ نه درباری نیست..در بارینکته بعدی سایزهای این دختر خانوم بهم هم نمیخوره واس همون میگند وای خدای من 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ واس همون میگند وای خدای من احتمالا لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ عجب دختر خانومی بوده... واکنش دوستان به این تاپیک خیلی خیلی جالب بود... بسی لذت بردیم... 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ عجب دختر خانومی بوده... واکنش دوستان به این تاپیک خیلی خیلی جالب بود... بسی لذت بردیم... ایشالا خدا بهت از این دخترها بده :dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ ایشالا خدا بهت از این دخترها بده :dancegirl2: خدا چیزی به وافنی میده که خودش تو کف مخلوقش بمونه لیاقت وافنی بسی بیشتر از ایناس دی: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ ایشالا خدا بهت از این دخترها بده :dancegirl2: خدا از دهنت بشنوه... 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ خدا چیزی به وافنی میده که خودش تو کف مخلوقش بمونهلیاقت وافنی بسی بیشتر از ایناس دی: ایشالا... صد در صد البته من منظورم فرزند دختر بود که امیدوارم باعث سربلندی و افتخار وافن و خانوم محترمش بشه(چی گفتم!!! ) 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ خدا چیزی به وافنی میده که خودش تو کف مخلوقش بمونهلیاقت وافنی بسی بیشتر از ایناس دی: خجالت زدم میکنی داداش spow... حالا مهریه نخواد... دور کمرش زیاد مهم نیست... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده