Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 احساسی هستید یا منطقی؟ با یک آزمایش ساده می توانید تشخیص دهید که احساسی هستید یا منطقی؟ این آزمایش ساده به اینگونه است که مطابق تصویر (1) دستانتان را در حالیکه انگشتان از هم فاصله دارند بلافاصله و بدون هیچ فکری مانند تصاویر (2) و (3) در هم گره کنید ... اگر انگشت شست چپ مانند تصویر (2) روی انگشت شست راست قرار گرفت شما فرد احساسی هستید و اگر بر عكس انگشت شست راست شما مانند تصوير (3)روي انگشت شست دست چپ قرار گرفت شما فردي منطقي هستيد. اگر کمی دقت کنید در خواهید یافت که شما تنها یک حالت انگشتان را می توانید براحتی داشته باشيد و اگر بخواهید حالت عکس آنرا با انگشتان اجرا کنید قدری مشکل خواهد بود و حالتی که براحتی بر شما مقدور می باشد گویا نوع شخصیت شماست..... 37
ooraman 22216 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 من شماره 3 بودم ...قرار گرفتنه دستام به حالت شماره 2 برام سخته ولی احساساتیم....البته منطقمم کار میکنه ...... 3
Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2010 من شماره 3 بودم ...قرار گرفتنه دستام به حالت شماره 2 برام سخته ولی احساساتیم....البته منطقمم کار میکنه ...... یعنی بیشتر منطقی هستی 3
ms.p 15 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 واسه من تصویر شماره 2 در اومدولی من آدم منطقی هستم واسه من هم همینطور شد شاید مشکل داره باید برعکسش کنن 2
ooraman 22216 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 یعنی بیشتر منطقی هستی نمیدونم خودمم نمیدونم چی هستم میشه یه نفر دو شخصیتی باشه؟! 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 من با این حرکت،شصت پام رفت تو چشمم. فکر کنم عقل و منطق و احساسات من،بدجوری قاراش میشه !!!!!! 5
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 منم منطقي ولي اگه به همين سادگي ميشد منطق و احساس رو از هم تشخيص داد كه ..... 3
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 چه جالب!!!!!!!!!!من هم منطقی شد راس میگه این دهن منو سرویس کرده نمیفهمه من احساسیم نمیفهمه که آدمای احساسی منطق حالیشون نمیشه نمیفهمه واسه ضربه زدن به آدمه احساسی باید از دلشون وارد شد 3
بيتا 1214 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 هرچيزي جاي خودش را دارد ............ حل مشكلات زندگي بيشتر روي منطق تكيه دارد تا احساس نمك جديت در زندگي ؛ احساسات است ولي منطقي بودن حرف اول وآخر را مي زند 1
ارسال های توصیه شده