shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ آتــــــــــروس معنای جدید پتــــــــروس قدیم نیست آتــــــــــــروس یعنی ایرانی اصیل که با حرارت بدنش گرمش میشود :w58: خو چرا می خندی آتروس؟؟ وقتی پیراهن گلدارت را می پوشی، گلها جان می گیرند.!!! 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ گاهی که کپی پیست به میان میآید، اسپم! فخر فروشی میکند. 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ :w58:خو چرا می خندی آتروس؟؟ وقتی پیراهن گلدارت را می پوشی، گلها جان می گیرند.!!! درخت غرق شكوفه هم نمي تواند فرا رسيدن بهار را به آدم بدبين بشارت دهد. ...خنده من از سر هوش واستعداد شما بود :rose:عزیز نه از سر سخره گرفتن 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ گاهی که کپی پیست به میان میآید، اسپم! فخر فروشی میکند. با درآمد لبو فروشی صاحبخانه شدیم. 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ با درآمد لبو فروشی صاحبخانه شدیم. سرخی لبو از خجالت زردی گونه های دخترکیست که در کنار بساط لبو فروشی ما گدایی میکند 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ قنات از خجالت کوزه های زیر مدارکمان، خشکید! 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ سرخی لبو از خجالت زردی گونه های دخترکیست که در کنار بساط لبو فروشی ما گدایی میکند میگم وحید جان باید مواظب باشیم موضوع س ی ا س ی نشه ها . بحث گدایی رو پیش ببریم سر از جا های باریک در میاریم یهویی تاپیک قفل میشه. کار از دستمون در میره. 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ از بس اینجا درخت کاشته اند نمیذارند انسان جنگل رو ببینه. 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ میگم وحید جان باید مواظب باشیم موضوع س ی ا س ی نشه ها . بحث گدایی رو پیش ببریم سر از جا های باریک در میاریم یهویی تاپیک قفل میشه. تبلیغاتم از دستمون در میره. شعار لبو فروشی ما: با لبوهای ما دیگر نیازی به سیلی نیست! 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ قنات از خجالت کوزه های زیر مدارکمان، خشکید! سیم برق را بدون ذره ای خجالت لخت کردغایب داداش من بحث منحرف کردم 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ سیم برق را بدون ذره ای خجالت لخت کردغایب داداش من بحث منحرف کردم منحرف نشده داداش. نگران نباش. موضوع مربوط به شکست نوره. 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ منحرف نشده داداش. نگران نباش. موضوع مربوط به شکست نوره. مثل نور باش که هیچ گاه بعد از شکستن خم به ابرو نمیآورد و دوباره مسیری دیگر را در پیش میگیرد و میرود و میرود... 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ مثل نور باش که هیچ گاه بعد از شکستن خم به ابرو نمیآورد و دوباره مسیری دیگر را در پیش میگیرد و میرود و میرود... این جمله کاریکلماتور نیست . یه جورایی شبیه کلمات قصار هست. مگه اینکه اینجوریش کنی. نور رو شکستم اونم راهش رو کشید و رفت. ( البته فضولی کردما . ببخشید) 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ این جمله کاریکلماتور نیست . یه جورایی شبیه کلمات قصار هست. مگه اینکه اینجوریش کنی.نور رو شکستم اونم راهش رو کشید و رفت. ( البته فضولی کردما . ببخشید) نه خواهش میکنم حق با شماست 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ بیناترین حرف در الفبا ، «هـ » دوچشم است 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ این جمله کاریکلماتور نیست . یه جورایی شبیه کلمات قصار هست. مگه اینکه اینجوریش کنی.نور رو شکستم اونم راهش رو کشید و رفت. ( البته فضولی کردما . ببخشید) نه خیر اینجوری بشه بهترتره شکست نور مقدمه ای برای پیروزیش بر ظلمت بود ( البته فضولی کردما . ببخشید 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ آ - ی با کلاه تنها حرفی است که سرش کلاه رفته 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ ه را هیچگاه در نو اندیشان نتوانستم دو چشم بنویسم او را بایدی کپی پیست کرد 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ نه خیر اینجوری بشه بهترتره شکست نور مقدمه ای برای پیروزیش بر ظلمت بود ( البته فضولی کردما . ببخشید داداش من غلط کردم . خوبه؟ دیگه فضولی نمیکنم. 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ ه را هیچگاه در نو اندیشان نتوانستم دو چشم بنویسم او را بایدی کپی پیست کرد اما از انجا که من دیر اندیش هستم تونستم. اینه هه یا «هـ » 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده