shokoofeh 887 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 آتــــــــــروس معنای جدید پتــــــــروس قدیم نیست آتــــــــــــروس یعنی ایرانی اصیل که با حرارت بدنش گرمش میشود :w58: خو چرا می خندی آتروس؟؟ وقتی پیراهن گلدارت را می پوشی، گلها جان می گیرند.!!! 1
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 :w58:خو چرا می خندی آتروس؟؟ وقتی پیراهن گلدارت را می پوشی، گلها جان می گیرند.!!! درخت غرق شكوفه هم نمي تواند فرا رسيدن بهار را به آدم بدبين بشارت دهد. ...خنده من از سر هوش واستعداد شما بود :rose:عزیز نه از سر سخره گرفتن 3
غایب 4790 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2010 گاهی که کپی پیست به میان میآید، اسپم! فخر فروشی میکند. با درآمد لبو فروشی صاحبخانه شدیم. 2
vahid321 2013 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 با درآمد لبو فروشی صاحبخانه شدیم. سرخی لبو از خجالت زردی گونه های دخترکیست که در کنار بساط لبو فروشی ما گدایی میکند 3
غایب 4790 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2010 سرخی لبو از خجالت زردی گونه های دخترکیست که در کنار بساط لبو فروشی ما گدایی میکند میگم وحید جان باید مواظب باشیم موضوع س ی ا س ی نشه ها . بحث گدایی رو پیش ببریم سر از جا های باریک در میاریم یهویی تاپیک قفل میشه. کار از دستمون در میره. 2
vahid321 2013 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 میگم وحید جان باید مواظب باشیم موضوع س ی ا س ی نشه ها . بحث گدایی رو پیش ببریم سر از جا های باریک در میاریم یهویی تاپیک قفل میشه. تبلیغاتم از دستمون در میره. شعار لبو فروشی ما: با لبوهای ما دیگر نیازی به سیلی نیست! 3
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 قنات از خجالت کوزه های زیر مدارکمان، خشکید! سیم برق را بدون ذره ای خجالت لخت کردغایب داداش من بحث منحرف کردم 2
غایب 4790 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2010 سیم برق را بدون ذره ای خجالت لخت کردغایب داداش من بحث منحرف کردم منحرف نشده داداش. نگران نباش. موضوع مربوط به شکست نوره. 1
vahid321 2013 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 منحرف نشده داداش. نگران نباش. موضوع مربوط به شکست نوره. مثل نور باش که هیچ گاه بعد از شکستن خم به ابرو نمیآورد و دوباره مسیری دیگر را در پیش میگیرد و میرود و میرود... 2
غایب 4790 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2010 مثل نور باش که هیچ گاه بعد از شکستن خم به ابرو نمیآورد و دوباره مسیری دیگر را در پیش میگیرد و میرود و میرود... این جمله کاریکلماتور نیست . یه جورایی شبیه کلمات قصار هست. مگه اینکه اینجوریش کنی. نور رو شکستم اونم راهش رو کشید و رفت. ( البته فضولی کردما . ببخشید) 2
vahid321 2013 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 این جمله کاریکلماتور نیست . یه جورایی شبیه کلمات قصار هست. مگه اینکه اینجوریش کنی.نور رو شکستم اونم راهش رو کشید و رفت. ( البته فضولی کردما . ببخشید) نه خواهش میکنم حق با شماست 1
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 این جمله کاریکلماتور نیست . یه جورایی شبیه کلمات قصار هست. مگه اینکه اینجوریش کنی.نور رو شکستم اونم راهش رو کشید و رفت. ( البته فضولی کردما . ببخشید) نه خیر اینجوری بشه بهترتره شکست نور مقدمه ای برای پیروزیش بر ظلمت بود ( البته فضولی کردما . ببخشید 3
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 ه را هیچگاه در نو اندیشان نتوانستم دو چشم بنویسم او را بایدی کپی پیست کرد 2
غایب 4790 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2010 نه خیر اینجوری بشه بهترتره شکست نور مقدمه ای برای پیروزیش بر ظلمت بود ( البته فضولی کردما . ببخشید داداش من غلط کردم . خوبه؟ دیگه فضولی نمیکنم. 2
غایب 4790 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2010 ه را هیچگاه در نو اندیشان نتوانستم دو چشم بنویسم او را بایدی کپی پیست کرد اما از انجا که من دیر اندیش هستم تونستم. اینه هه یا «هـ » 2
ارسال های توصیه شده