spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزیز دراین تاپیک پایان نامه ها جزوات درسی وگزارش کاراموزی مرتبط با مهندسی شیمی قرارداده میشه باارزوی موفقیت وکامیابی تک تک دوستان منتظر فعالیت شما هستیم 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ گزارش کارآموزی شرکت پتروشیمی اصفهان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ گزارش کارآموزی شرکت ذوب آهن اصفهان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ گزارش کارآموزی شرکت LAB اصفهان ( صنايع شيميايي توليد مواداوليه شوينده ها) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ پایان نامه مهندسی شیمی با عنوان بیو*****ها پایان نامه / بیو*****ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ گزارش کارآموزی پالایشگاه نفت اصفهان (واحد آیزوماکس) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ پروژه طرح و اقتصاد اکسو الکل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ گزارش کارآموزی شرکت روغن نباتی ناز اصفهان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ مبانی کنترل دیجیتال بر خشک کن ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ گزارش کارآموزی شرکت گاز (منطقه پنج عملیات انتقال گاز) فرمت word برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فرمت pdf برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ بررسی و ساخت کاتالیست سنتز فیشر تروپش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ High Temperature Heat Exchanger Project برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ گزارش کارآموزی طرح آروماتیک چهارم(پتروشیمی برزویه) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
tower2010 696 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ پروژه کار آموزی پارس جنوبی قسمت اول برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت دوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
tower2010 696 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ گزارش کارآموزی صنايع شيميايي توليد مواداوليه شوينده ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد : Shimist-eng لینک به دیدگاه
tower2010 696 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ گزارش کارآموزی شرکت گاز (منطقه پنج عملیات انتقال گاز) فرمت word برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ دانلود جزوه زمین شناسی عمومی جزوه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Amir Kiani 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ [quote name='spow'][CENTER][B]گزارش کارآموزی پالایشگاه نفت اصفهان (واحد آیزوماکس)[/B] [/CENTER] [CENTER][URL="http://parsaspace.com/files/3387038884/palayeshgah-esfahanshimi-eng.net.rar.html"][B][COLOR=#0033ff][IMG]http://shimi-eng.persiangig.com/image/download.gif[/IMG][/COLOR][/B][/URL][/CENTER] [/QUOTE] اقا این لینک مشکل پیدا کرده و فایل حذف شده. بنده هم به شدت به این گزارش نیاز دارم. اگر امکانش هست یه بار دیگه اپلود کنید یا اینکه ممنون میشم واسه من ایمیل کنید. [email]amirkiani_73@YAHOO.com[/email] صمیمانه ممنونم لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ اقا این لینک مشکل پیدا کرده و فایل حذف شده. بنده هم به شدت به این گزارش نیاز دارم. اگر امکانش هست یه بار دیگه اپلود کنید یا اینکه ممنون میشم واسه من ایمیل کنید. صمیمانه ممنونم من به ایمیل فایل نمیفرستم ولی اگه پیدا کنم اپلود میکنم و همین جا قرار میدم موفق باشید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده