رفتن به مطلب

سنــــگســــــــــار قصـــاصی که در قـــــرآن خدا هم نیــــست __+18 _ "خدایا نه از آهنم نه از سنگ"

ارسال های توصیه شده

حکم سنگسار در تورات به نحو وسيعي وجود داشته، ولي در اسلام تنها در زناي با احصان با شرايطي ثابت است.

و راه اثبات آن:

1ـ شهادت چهار نفر عادل، که با چشم خود، عمل را ديده باشند، که تحقق آن بسيار بعيد است.

2ـ اقرار خود متهم چهار مرتبه در جو و محيط آزاد، نه در زندان يا تحت فشار و اجراي آن به مجرد علم قاضي محل اشکال است و آنچه به تازگي در تاکستان رخ داد، بر خلاف موازين بوده است. و اگر طرف پس از اقرار انکار نمود، انکار او بر حسب موازين فقيهي مسموع است و در صورت اقرار، طرف حق فرار دارد و اگر فرار کرد، تعقيب او جايز نيست.

و اگر در زماني يا مکاني اجراي حکم شرعي، موجب وهن مذهب باشد، بايد از اجراي آن خودداري كرد.

با اين ويژگي‌ها كه گفته شد، در حقيقت، حکم سنگسار مترسکي بيش نيست، براي پرهيز مردم از گناه بسيار بزرگ....

اینها نیز نمونه های از جواب علما برای مسئله سنگسار است

اما در ایران بدلیل نبودن قانونی واحد در این مسئله این حکم به صورت سلیقه ای به اجرا در میآد

دوست عزیز یه سرچ بزنی متوجه میشی کم مردانی هم نیستند که سنگسار شده اند مسئله زن و مرد نیست مسئله عملی است که از دیدگاه حیوان هم وحشیانه تلقی میشود

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 179
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من حرف شما رو قبول دارم که این مسئله کاملا وحشیانه هست ...اگر زندان و مجازات و دادگاه و قانون هست بس اجرای این مسائل شرعی لازم نیست.....

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه حفظ نکرده خیانت کرده آیا بدتریــــن گناه رو او انجام داده؟؟؟؟

:w58:......

...

من از این جنبش فک میکنم کسی که بهش خیانت شده اون لحظه چه حسی داشته:banel_smiley_4:

همیشه هم میگم زنی شوهرشو نمیخاد یکی دیگه رو میخاد طلاق بگیره بره دنبال یکی دیگه

مرد هم همینطور

چرا پنهانی اینکارو میکنن به شعور هم توهین میکنن

من که موافقم

البته سنگسار ثریا که شما اول اشاره کردید به ناحق بوده اصلا خیانتی نکرده بوده

اگه طرف خیانت کرد باید تاوان بده:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من از این جنبش فک میکنم کسی که بهش خیانت شده اون لحظه چه حسی داشته:banel_smiley_4:

همیشه هم میگم زنی شوهرشو نمیخاد یکی دیگه رو میخاد طلاق بگیره بره دنبال یکی دیگه

مرد هم همینطور

چرا پنهانی اینکارو میکنن به شعور هم توهین میکنن

من که موافقم

البته سنگسار ثریا که شما اول اشاره کردید به ناحق بوده اصلا خیانتی نکرده بوده

اگه طرف خیانت کرد باید تاوان بده:banel_smiley_4:

اومدیمو طرفم

خیانت کرد از کجا میشه فهمید مرد یا زن مقابلشم تا حالا خیانت نکرده؟

من یه قانون تو زندگیم دارم اینه که هر بلایی سرمون میاد بخاطر کارهایی که قبلا کردیم

اگه طرف خیانت کرده به خودش بیشتر از همه لطمه میزنه به نظر من این قاون فقط برای ترسوندن خوبه نه اجرا کردن:icon_razz:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یاد این داستان افتادم

iu5S041272654946.jpg

پسر به مامانش ميگه: ماماني، ديروز كه تو خونه نبودي، خاله مهري اومد پيش ما و بعدش با باباجون رفتن تو اتاق خواب و... مامانش ميپره وسط حرفش ميگه، واستا... بقيشو بگذار شب كه باباجون اومد واسه هردومون تعريف كن. خلاصه شب ميشه مرده مياد خونه و شب سرِ شام مامانه به پسره ميگه: خوب، ديروز خاله مهريو باباجون رفتن تو اتاق خواب و بعد چي شد؟ پسره ميگه: آره.. بعدش همون كاري رو كردنكه هميشه وقتي باباجون نيست تو و عمو نادر با هم ميكنين!!!

a1303fa853bdd9946e2c4897c5a6c958c4d5397a

• Like 4
لینک به دیدگاه
یاد این داستان افتادم

iu5S041272654946.jpg

پسر به مامانش ميگه: ماماني، ديروز كه تو خونه نبودي، خاله مهري اومد پيش ما و بعدش با باباجون رفتن تو اتاق خواب و... مامانش ميپره وسط حرفش ميگه، واستا... بقيشو بگذار شب كه باباجون اومد واسه هردومون تعريف كن. خلاصه شب ميشه مرده مياد خونه و شب سرِ شام مامانه به پسره ميگه: خوب، ديروز خاله مهريو باباجون رفتن تو اتاق خواب و بعد چي شد؟ پسره ميگه: آره.. بعدش همون كاري رو كردنكه هميشه وقتي باباجون نيست تو و عمو نادر با هم ميكنين!!!

a1303fa853bdd9946e2c4897c5a6c958c4d5397a

وای وای عجب داستان بدی......من منحرف میشم...بعد فردا تو اجتماع نا هنجار میشم..وای عجب عکس بدی....:jawdrop::ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

بله منم موافقم:ws3:هر پیامدی وابسته به علت است اغلب این افراد (که خیانتشان باید وبال گردن خودشان باشد!)مورد معاملاتی قرار میگیرن که نتایجش میشه این.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

من بعضی مسائل رو که با اعتماد به نفسه کامل می گن خدا گفته

مثل همین قضیه از خدا فراری می شم:w00:

شاید باورتون نشه ولی من همچنین خدایی رو دوست ندارم خدای من خیلی مهربونه و دوست داشتنیه

• Like 1
لینک به دیدگاه
من بعضی مسائل رو که با اعتماد به نفسه کامل می گن خدا گفته

مثل همین قضیه از خدا فراری می شم:w00:

شاید باورتون نشه ولی من همچنین خدایی رو دوست ندارم خدای من خیلی مهربونه و دوست داشتنیه

این خدا بیشتر یک توهم شیرین هست

• Like 4
لینک به دیدگاه

متنفر از حکم سنگسار به هر دلیل و اگر حتی خدا هم بگه سنگسار باید باشه من قبول نمیکنم:w00:

واقعا که وحشیانه ترین کار دنیاست:icon_pf (34):باعث خجالته که الان تو این همه پیشرفت این کارا را میکنن:ws46:من متاسفم:icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه

من نظرات دوستان رو نخوندم ولی احتمال میدم دوستان هم اشاره کرده باشن

احکامی مثل سنگسار یا قطع کردن دست دزدو..... اگه با توجه به دستورات اسلا باشه عملا انجامش ناممکنه

مثلا در مورد قطع دست هفده شرط وجود داره که یکی از اونا این باشه که دزدی از روی نیاز نباشه

یا برای سسنگسار اگه اون شرایطی باید، اجرا بشه عملا شما نمیتونی کسیو سنگسار کنی

اگر هم با وجود همه این شرایط کسی محکوم به سنگسار شد بازم شرایط دیگه ای هست مثلا

شنیدم که کسی که سنگ پرت میکنه باید یه قران بزاره زیر بغلش و سنگ بزنه

شما خودتون امتحان کنین یه قران بزارین زیر بغلتون و در حالتی که قران نباید بیفته سعی کنین سنگ رو پرتاب کنین

یا اون روایت زنی رو بخونین که اومد به حضرت علی گفت من زنا کردم

و برخورد حضرت علی با اون زن

• Like 4
لینک به دیدگاه

من 6 صفحه رو نخوندم ...

ولی واسه سنگسار باید 4 نفر عادل همزمان با هم شهادت بدن... و همین 4 نفر اول سنگ پرت کنند ... که تو فیلم سگنسار ثریا اینجور نبود...

و حتی اگر یکی از 4 نفر سنگ پرت نکنه دیگه سنگسار لغو میشه ...

زنی که خودش به گناهش اعتراف کرده موقع سنگسار اگر پشیمون شد می تونه فرار کنه و کسی نباید دنبالش بره ...

در هرصورت واسه این کار اینقدر سختگیری شده که عملاً نباید این اتفاق بیفته ...:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من 6 صفحه رو نخوندم ...

ولی واسه سنگسار باید 4 نفر عادل همزمان با هم شهادت بدن... و همین 4 نفر اول سنگ پرت کنند ... که تو فیلم سگنسار ثریا اینجور نبود...

و حتی اگر یکی از 4 نفر سنگ پرت نکنه دیگه سنگسار لغو میشه ...

زنی که خودش به گناهش اعتراف کرده موقع سنگسار اگر پشیمون شد می تونه فرار کنه و کسی نباید دنبالش بره ...

در هرصورت واسه این کار اینقدر سختگیری شده که عملاً نباید این اتفاق بیفته ...:ws37:

مگه چالش نمیکنن تو زمین؟ چجوری فرار کنه

دقیقا:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دستاش رو باز میزارن و دورش هم کاملاً بسته نیست... واسه همین در موردی که خودش اعتراف به گناه کرده باشه، می تونه فرار کنه ... :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ولی تو سنگسار مرد رو تا کمر میکنن تو زمین..زن رو تا گردن یا شانه..دقیق یادم نیست... همه جا به زن ظلم میکنن

راجع به اون 4 تا شاهد که باید دیده باشن صحنه رو، میگن 4 تا شاهد عادل که حالا طبق تعریف خودشون اگر کسی عادل باشه یه همچین چیزی رو نگاه نمیکنه پس اصلا شاهدی در کار نخواهد بود که بخواد بره شهادت بده که بر اساس شهادت اون حکم به سنگسار بدن

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...