رفتن به مطلب

سنــــگســــــــــار قصـــاصی که در قـــــرآن خدا هم نیــــست __+18 _ "خدایا نه از آهنم نه از سنگ"

ارسال های توصیه شده

به قول شما روایت از معصوم کدوم معصوم؟؟.....

علی قطع میکرد؟؟؟؟؟

پیامبر قطع میکرد؟؟؟؟؟

سند بیاور.........

اگر سر سوزنـــــــی از رفتار علی (ع) پیامبر(ص) تو کســـــــی از این مردمان سراغ داشتی ما را هم خبر کن چرا ما می‌خواهیم فقط در خشونت‌ها الگوی جهان اسلام شویم؟ چرا برای یکبار هم که شده الگوی حفظ کرامت و شرافت انسان نمی‌شویم؟ اگر روزی حکومت ایران اعلام کند که هر آنچه نام ظاهری آن مجازات مجرم ولی حقیقت آن شکنجه شنیع انسان است از قوانین جزائی ایران حذف شد، آن روز جمهوری اسلامی ایران از این نظر، الگوی انسانیت خواهد شد. اگر حکومت ما معتقد است که سنگسار انسان مجازات است و نه شکنجه پس چرا این همه در اجرای این مجازات مخفی کاری می‌کند و آن را از چشم جهانیان می‌پوشاند و اگر دیگران چنین صحنه‌هائی را از تلویزیون پخش کنند این کار را توطئه استکبار جهانی می‌نامد؟!

-متاسفانه مسئولين نظام ؛ رضاي خدا را نمي خواهند بلكه رضايت دنيا ميخواهند

-در دين مسحيت ويهوديت واقعي حكم سنگسار وجود دار د

-اسلام هم رحمت دارد وهم خشونت ..........هركدام در جاي خود است

-شما تاپيك حكم سنگسار را باز كردي............نه ديگران

-ما برايمان رضايت دنيا مطرح نيست \ هدف حكومت اسلامي ؛ اجراي احكام خدا اگرچه مردم راضي نباشند

-سوال چرا تمام ائمه اطهار ما كشته شدند

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 179
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

در طول حكومت حضرت پيامبر وحضرت علي هيچكدام از انان جنگي را آغاز نكردند بلكه دشمن اغازگر جنگ بود

وايشان در حال دفاع بودند

لینک به دیدگاه
ببخشيداين جمله منحرف كه گفته شد ؛ متاسفانه حتي يكنفر از كاربران محترم از جمله شما ؛ آن را محكوم نكرديد .........چرا؟

مگر شماها مسلمان نيستيد ؟

مگر غيرت ديني حكم نمي كند كه اعتراض كنيم و.و.و

غیرت دینی به این کارهایی که شما هم میکنید نیست اگر یه بحث منطقی و با آرامش بکنی بیشتر از دینت حمایت میکنی یا با مسخره کردن افکار دیگران...

اینجوری همه دین زده میشن بدتر...

کاشکی منطقی باشیم کاشکی یکم بی قصد حرف بزنیم ...

• Like 5
لینک به دیدگاه
در طول حكومت حضرت پيامبر وحضرت علي هيچكدام از انان جنگي را آغاز نكردند بلكه دشمن اغازگر جنگ بود

وايشان در حال دفاع بودند

از جمله تصرف مدینه

قران مي فرمايد:

به هر زن زناكار و مرد زناكارى صد تازيانه بزنيد و اگر به خدا و روز بازپسين ايمان داريد در [كار] دين خدا نسبت به آن دو دلسوزى نكنيد و بايد گروهى از مؤمنان در كيفر آن دو حضور يابند (۲)

در عوض تو آیه ی 16 سوره ی نسا گفته که اگه توبه کردند بگذرید

• Like 6
لینک به دیدگاه
چرا سنگسار می کنیم ؟

اگه کسی بیاد این جواب رو بده و یه جواب منطقی بده طوری که حداقل نصف افراد رو توجیه کنه می تونیم بفهمیم سنگسار تو جامعه کنونی مفید به حال جامعه هست یا نه

برا خنده :دی ( ولی اگر به شرایط سنگسار توجه شود تقریبا اعمال ان محال و بسیار کم می شود )

• Like 6
لینک به دیدگاه

خوب منکه موافقم با اینکار

سنگشم من بودم در حد یه نصفه اجر و از فاصله نیم متری انتخاب میکردم

بعد از اجرای حکم هم باید جسد تا 3 روز توی همون حالت بمونه تا عبرت بشه برای بقیه ...

• Like 1
لینک به دیدگاه

دوستان عزیز لطفا توجه داشته باشند

1- خواهشا توهین نکنید اگر پستی یا مطلبی از نظرتون توهین تلقی میشه یا موردی هست که نظم یه تاپیک رو بهم میزنه جواب ندادن یا ادامه دادن به بحث بدون توجه به مطالب مزاحم بهترین گزینه هست

مطلب مورددار رو هم گزارش کنید رسیدگی میشه

2- با اینکه بررسی مسئله سنگسار یک مسئله دینی تلقی میشه ولی یکی از مباحثیست که دراین برهه با توجه به مسئله اعدام وقطع ید ونظایر انها خوب هست به صورت چرایی به مطلب پرداخته بشه

این که نحله فکری این مسئله از کجا نشات گرفته وچرا درقرن بیست ویک به این روش رسیده ایم وخوب وبد بودنش رو میتونید به دور از استرس های جاری مثل اوایل تاپیک مورد استنتاج قرار بدید که نتیجه روشنی هم داشته باشه

3- ازپاک شدن پست های دوستان متاسفم ولی برای اینکه تاپیک نتیجه داشته باشد وسوزن توهین گیر نکند! مجبور شدم پست های بیربط رو پاک کنم

موفق باشیم

• Like 1
لینک به دیدگاه
به عقیده من اسلام دین رحمته:icon_gol: دین کاملیه ولی مهم اینه که توسط کی به اجرا در میاد توسط حضرت محمد،علی،یا ....

آیا این آداب در کشور رعایت میشه؟؟؟؟

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

بر فرض که حدّى ثابت شود، و حاکم شرع تصمیم بر اجراى آن بگیرد، در چگونگى اجراى آن، به آداب و دستوراتى برخورد مى‏کنیم که مشحون‏ از رحمت و رأفت اسلامى است؛ به نمونه‏هایى از این آداب فهرست وار اشاره مى‏کنیم:

-در ابتدا و انتهاى روزهاى زمستانى، که هوا بسیار سرد است و تازیانه مجرم را آزار فراوان مى‏دهد، نباید حد اجرا شود، بلکه باید در میانه روز که هوا گرمتر است اجرا گردد!

- در فصل تابستان باید بر عکس عمل شود، در وسط روز که هوا بسیار گرم است حد اجرا نگردد! بلکه در پایان روز انجام شود

- مجرم به هنگام دریافت تازیانه نباید خوابیده باشد، بلکه باید نشسته یا ایستاده باشد. زیرا ضربات تازیانه در این دو حالت آهسته‏ تر نواخته مى‏شود، و مجرم درد کمترى را تحمّل مى‏کند!

- اگر مجرم بیمار است تا زمان بهبودى‏اش اجراى حد به تأخیر مى‏افتد!

- اگر باردار است تا زمان وضع حمل تأخیر مى‏افتد!

-افراط و تفریط در اجراى حدّ ممنوع! و کسى نمى‏تواند بر خداوند رحمان و رحیم پیشى گیرد، در اینجا از غلبه احساسات محبت‏آمیز، نهى شده؛ زیرا اکثریت مردم داراى چنین حالتى هستند و احتمال غلبه احساسات محبت‏آمیز، بر آنها بیشتر است، اما نمى‏توان انکار کرد که: اقلیتى وجود دارند طرفدار خشونت بیشترى مى‏باشند، این گروه نیز از مسیر حکم الهى منحرفند و باید احساسات خود را کنترل کنند، و بر خداوند پیشى نگیرند که آن نیز مجازات شدید دارد.

و دیگر آدابى که همگى نشانگر نهایت رأفت اسلامى حتّى در حقّ یک انسان گنهکار است

رحمتاشو میشه بگی خیلی خوشحال میشم یاد بگیرن نمی دونم من دینم ناقصه؟

لینک به دیدگاه

متأسفانه به دلیل اینکه بحث خیلی بد پیش رفته بود و توهینا و بی احترامی های خیلی زیادی رو شاهد بودیم، مجبور شدیم یه پاکسازی انجام بدیم و پست هایی که بی احترامی یا در جواب بی احترامی ها بود و نقل قول بود رو پاک کنیم یا ویرایش کنیم.

از سجاد عزیز که کمک کردن تشکر میکنم.

از آتروس هم که پیگیر تاپیکشون بودن و دوستان رو دعوت به آرامش میکردن و هدایت به بحث میکردن، تشکر میکنم ولی متأسفانه بعضی از دوستان رعایت نکردن که مجبور شدیم این پاکسازی رو انجام بدیم و تاپیک رو دوباره برگردونیم.

این بار اخطاری داده نشد، امیدوارم دوستان رعایت کنن تا مجبور بستن تاپیک و دادن اخطار نشیم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
من که همیشه آرزو کرده‌ام جامعه ی ایران الگوی زندگی انسانی مسلمانان در جهان گردد اما بار دیگر دچار نهیب وجدان شده‌ام. اخلاق وجدان به من می‌گوید با صراحت بنویسم که سنگسار انسان به نام خدا هم «نفی قداست خدا» است و هم «نفی کرامت انسان»‌ و بر قباحت و شناعت این عمل با هیچ توجیهی نمی‌توان سرپوش گذاشت.

نمیدونم بحثش تو این تالار جواب میده یا نه من هم منتظر جوابی هستم تا بدانم چرا باید یک انسان بدست انسان دیگری اعدام شود این خود یک قتل است....

من خوذم سنگسارو نمیپسندم اما کسی که خیانت میکنه کررامت انسانی حفظ کرده؟:ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دوستان عزیز لطفا توجه داشته باشند

1- خواهشا توهین نکنید اگر پستی یا مطلبی از نظرتون توهین تلقی میشه یا موردی هست که نظم یه تاپیک رو بهم میزنه جواب ندادن یا ادامه دادن به بحث بدون توجه به مطالب مزاحم بهترین گزینه هست

مطلب مورددار رو هم گزارش کنید رسیدگی میشه

2- با اینکه بررسی مسئله سنگسار یک مسئله دینی تلقی میشه ولی یکی از مباحثیست که دراین برهه با توجه به مسئله اعدام وقطع ید ونظایر انها خوب هست به صورت چرایی به مطلب پرداخته بشه

این که نحله فکری این مسئله از کجا نشات گرفته وچرا درقرن بیست ویک به این روش رسیده ایم وخوب وبد بودنش رو میتونید به دور از استرس های جاری مثل اوایل تاپیک مورد استنتاج قرار بدید که نتیجه روشنی هم داشته باشه

3- ازپاک شدن پست های دوستان متاسفم ولی برای اینکه تاپیک نتیجه داشته باشد وسوزن توهین گیر نکند! مجبور شدم پست های بیربط رو پاک کنم

موفق باشیم

متأسفانه به دلیل اینکه بحث خیلی بد پیش رفته بود و توهینا و بی احترامی های خیلی زیادی رو شاهد بودیم، مجبور شدیم یه پاکسازی انجام بدیم و پست هایی که بی احترامی یا در جواب بی احترامی ها بود و نقل قول بود رو پاک کنیم یا ویرایش کنیم.

از سجاد عزیز که کمک کردن تشکر میکنم.

از آتروس هم که پیگیر تاپیکشون بودن و دوستان رو دعوت به آرامش میکردن و هدایت به بحث میکردن، تشکر میکنم ولی متأسفانه بعضی از دوستان رعایت نکردن که مجبور شدیم این پاکسازی رو انجام بدیم و تاپیک رو دوباره برگردونیم.

این بار اخطاری داده نشد، امیدوارم دوستان رعایت کنن تا مجبور بستن تاپیک و دادن اخطار نشیم.

ممــــــنون از این دو دوست و مدیر عزیز:icon_gol: که انصاف رو رعایت کردند ایشالا.. این تاپیک به یه نتیجه ای برسد و بتونیم از نتایجش استفاده کنیم چون واقعا یکی از مسائلی که هر جا من بحث کردم آخرش به این ختم شده که آیا سنگسار را اسلام قبول کرده یا رد نتونستم جواب منطقی پیدا کنم امیدوارم با جستجوها و نظراتی که دوستان با سند ارائه میدن بتونه کارایی لازم رو داشته باشه:rose:

• Like 1
لینک به دیدگاه

چرا سنگسار فقط برای زن هست؟ بس تکلیف مردی که با وجود داشتن یه زن میره پیش یکی دیگه با عنوان صیغه؟ چرا بس زن نتونه؟ اسلام چیزی در این مورد ننوشته؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
من خوذم سنگسارو نمیپسندم اما کسی که خیانت میکنه کررامت انسانی حفظ کرده؟:ws44:

نه حفظ نکرده خیانت کرده آیا بدتریــــن گناه رو او انجام داده؟؟؟؟

آیا کسانــــــی که او را سنگســـآر میکنند تا به حال گناهی مرتکب نشده اند اگر نه چگونه به 4 شاهد اعتماد میکنـــند و حکم سنگسار را اجرا میکنند

همه اینا به کنار خداییش روزانه چند نفر دورو ور خودت گناهی میکنند که صد برابر بدتر از خیانته؟؟

برا خنده :دی ( ولی اگر به شرایط سنگسار توجه شود تقریبا اعمال ان محال و بسیار کم می شود )

دقیقا اگـــــــــــــــــــــــر رو خوب اومدی

منم به این نتیجه رسیدم اگر قانون سنگنگسار بخواد کامل رعایت شه اصلا به اجرا در نمیاد ولی نمیدونم تا حالا چگونه این همه سنگسار اتفاق افتاده؟؟؟

خوب منکه موافقم با اینکار

سنگشم من بودم در حد یه نصفه اجر و از فاصله نیم متری انتخاب میکردم

بعد از اجرای حکم هم باید جسد تا 3 روز توی همون حالت بمونه تا عبرت بشه برای بقیه ...

:w58:......

رحمتاشو میشه بگی خیلی خوشحال میشم یاد بگیرن نمی دونم من دینم ناقصه؟

از رحماتش همین بس که اگر دین رحمتی نبود الان من اعتراضی نداشتم که این قصاص رو به دین نسبت دهم.....

اگر دینی بود که اجازه تفکر به من نمیداد باید کور کورانه این طرز اعدام رو قبول میکردم ...

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا سنگسار فقط برای زن هست؟ بس تکلیف مردی که با وجود داشتن یه زن میره پیش یکی دیگه با عنوان صیغه؟ چرا بس زن نتونه؟ اسلام چیزی در این مورد ننوشته؟

نه دوست عزیز سنگسار تنها برای زن نیس برای زن و مردی که از آنهــــا شکایت شده باید به اجرا گذاشته شود ودر ایران و افغانستان بیشترین سنگسار رخ میدهد حال در ایران به صورت مخفیانه صورت میگرد وآمار دقیقی از این گونه اعدام ها در دست نیست اما جست وگریخته به یکبار خبر سنگسار دنیا را به تعجب و شوک فرو میبرد

• Like 1
لینک به دیدگاه

از رحماتش همین بس که اگر دین رحمتی نبود الان من اعتراضی نداشتم که این قصاص رو به دین نسبت دهم.....

اگر دینی بود که اجازه تفکر به من نمیداد باید کور کورانه این طرز اعدام رو قبول میکردم ...

پس مدنیت و شعور و فلسفه انسان کجا رفته؟ پس قانون کجاست؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه دوست عزیز سنگسار تنها برای زن نیس برای زن و مردی که از آنهــــا شکایت شده باید به اجرا گذاشته شود ودر ایران و افغانستان بیشترین سنگسار رخ میدهد حال در ایران به صورت مخفیانه صورت میگرد وآمار دقیقی از این گونه اعدام ها در دست نیست اما جست وگریخته به یکبار خبر سنگسار دنیا را به تعجب و شوک فرو میبرد

ولی قبول کن سنگسار مرد در حالت کلی نیست!!!!!!!!چون در اسلام حقوق مرد از زن بالاتره...

• Like 1
لینک به دیدگاه

مدنیت و شعور و فلسفه و قانون این کار را نقض کرده حتی در ایران ولی مسئولین برای فرار و خالی کردن شانه و جواب ندادن سنگسار را بر عهده شرع گذاشتند نه قانون... طبق يک ديدگاه فقهي نگاه به مصلحت مجرم نيز مي‌تواند مانع اجراي حکم سنگسار شود

اما برای کسانی که میگویند در زمان حضرت علی و محمد این قانون سخت به اجرا در می آمده من قبول ندارم زیرا در همون زمان هم

. امام علي (ع) به جواني که در آستانه حد خوردن بود فرمودند: مي‌بينم جواني و بخشيدن تو باکي نيست. گويا حضرت مصلحت جواني را رعايت کرده بودند».

• Like 1
لینک به دیدگاه

مدنیت و شعور و فلسفه و قانون این کار را نقض کرده حتی در ایران ولی مسئولین برای فرار و خالی کردن شانه و جواب ندادن سنگسار را بر عهده شرع گذاشتند نه قانون... طبق يک ديدگاه فقهي نگاه به مصلحت مجرم نيز مي‌تواند مانع اجراي حکم سنگسار شود

اما برای کسانی که میگویند در زمان حضرت علی و محمد این قانون سخت به اجرا در می آمده من قبول ندارم زیرا در همون زمان هم

. امام علي (ع) به جواني که در آستانه حد خوردن بود فرمودند: مي‌بينم جواني و بخشيدن تو باکي نيست. گويا حضرت مصلحت جواني را رعايت کرده بودند».

شاید سیاست خلافت ایجاد می کرد که در اون مسئله کرنش نشون بدن ..در هر حال سنگسار اونموقع بود بدتر هم انجام میشد چون الان بعد چند هزار سال سنگسار چه مخفیانه چه آشکار انجام میشه...

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...