*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستای گلم... این تاپیک رو زدم تا هر کسی یه موقع هایی دلش برای روزای خوش کودکی تنگ میشه بیاد اینجا و یه عکسی که براش خوشاینده و یاد اون دوران براش زنده میشه بذاره... 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ این عکسو از تو آلبوم خانوادگیم کشیدم بیرون. دلم واسه اولیور تنگ شده. 6 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ همیشه کوشولو که بودم از این آبپاشا خیلی دوج داشتم... 3 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ این عکسو از تو آلبوم خانوادگیم کشیدم بیرون. دلم واسه اولیور تنگ شده. شما ماشالا از بچگی همچین رشدت خوب بوده هااااااااااا...:ws6: 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ شما ماشالا از بچگی همچین رشدت خوب بوده هااااااااااا...:ws6: :ws28: لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ وااااااااااااااااای خدا..چرخ و فلک..عاشقش بودم... زمان ما چرخ و فلکی ها میومدن تو کوچه ها بسته به مقدار پولی که میدادی میچرخوندنت...یادش بخیر...:girl_yes2::girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ وااااااااااااااااای خدا..چرخ و فلک..عاشقش بودم...زمان ما چرخ و فلکی ها میومدن تو کوچه ها بسته به مقدار پولی که میدادی میچرخوندنت...یادش بخیر...:girl_yes2::girl_yes2: آره یادش به خیر از اونا پیدا نکردم به جاش اینو گذاشتم:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ یادش بخیر چرخ و فلکی 10 تومن میگرفت سوارمون میکرد 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ بوی خاص و دوست داشتنیو وقتی هنوز نو بود تا به امروز یادمه 7 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ یادش بخیر چرخ و فلکی 10 تومن میگرفت سوارمون میکرد من ارزونتر میدادم 5 تومن . با برادری مبرفتیم، دست در دست . یادش بخیر بستنی فقط کیم بود اونم 12 تومن . اون موقع ها به نظرم چقدر زیاد بود . چقدر دلم برای اون روزا تنگ شده . دنیای کوچیک با مشکلات کوچیک 2 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ مرد و خاله بازی؟! فوتبال بهتر نبود؟ 1 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ از بچگپیتم مخت خوب کار میکرده... 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ مرد و خاله بازی؟!فوتبال بهتر نبود؟ هه خاله بازی کدومه برادر!!! داشتیم فوتبال بازی میکردیم یه لحظه غیبم زد یادته؟؟؟ اومدم شیرینی بخورم دیگه هه خداییش این توپ پلاستیکیا خیلی ردیف بود .. 2نوع بود مواد نو و مواد کهنه ماروشون اسم گذاشته بودیم .. بوهاشون باهم متفاوت بود .. یادته؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ از بچگپیتم مخت خوب کار میکرده... . . . . الان مخم بهترکار میکنه حواستو جمع کن خواهر 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ پشتشم نوشته بود عبادتی بهتر از نماز نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده