spow 44198 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 سلام به همه دوستان عزیز والا فعلا چون از چندوچون کار اطلاع دقیقی ندارم نمیخوام اسمی بزارم روش ولی اگه کسی اطلاع دقیقی از ماوقع داره منم روشن کنه بسته های اینترنتی که همراه اول میفروشه نوع سومش با دانلود نامحدود وبرای یک ماه هزینه ای معادل 10 هزار تومان براش ثبت شده حالا چجوری هست که برای استفاده تقریبا دودوره ای از این خدمات روی فیش من مبلغ 42 هزارتومان درج شده؟:w00: 3
spow 44198 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2010 20تومن + 22تومن = 42تومن به اين واضحي!!! قاطیما:w00::w00: قاطی قاطی:w00:
الهام. 8079 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 قاطیما:w00::w00: قاطی قاطی:w00: معلومه!!! من به اين قشنگي واست توضيح دادم چي شده
spow 44198 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2010 دزدی ... خوب همون رو نوشته بودم ولی بزار شنبه میرم ته وتوی قضیه رو در میارم 1
الهام. 8079 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 دزدی ... عسللللللللللللللللل دزدي چيه؟ 20+22 اين كوجاش دزديه؟؟؟ 2
asal sadra 3752 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 خوب همون رو نوشته بودم ولی بزار شنبه میرم ته وتوی قضیه رو در میارم اوم.. چی بگم والا .. خدا صبر بده باشه نتیجشم به ما بگو... مخابرات ما که خیلی باحاله یه مدت یسری کارکن داش که بخشی هزینه مکالمه خودشونو بین مردم تقسیم میکردن .. توضیحاتش طولانی .. یه چیز یادت باشه اینجا نمیتونی چیزیو درست کنی فقط باید سعی کنی کلاتو بچسبی که باد که نه دزد نبره... 1
am in 25041 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 سلام به همه دوستان عزیز والا فعلا چون از چندوچون کار اطلاع دقیقی ندارم نمیخوام اسمی بزارم روش ولی اگه کسی اطلاع دقیقی از ماوقع داره منم روشن کنه بسته های اینترنتی که همراه اول میفروشه نوع سومش با دانلود نامحدود وبرای یک ماه هزینه ای معادل 10 هزار تومان براش ثبت شده حالا چجوری هست که برای استفاده تقریبا دودوره ای از این خدمات روی فیش من مبلغ 42 هزارتومان درج شده؟:w00: از اول بت گفتم همراه اول چرته نگیر 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2010 اوم.. چی بگم والا .. خدا صبر بدهباشه نتیجشم به ما بگو... مخابرات ما که خیلی باحاله یه مدت یسری کارکن داش که بخشی هزینه مکالمه خودشونو بین مردم تقسیم میکردن .. توضیحاتش طولانی .. یه چیز یادت باشه اینجا نمیتونی چیزیو درست کنی فقط باید سعی کنی کلاتو بچسبی که باد که نه دزد نبره... بدبختیه دیگه رفیقم الان ترکیه داره درس میخونه رو موبایلش اینترنت ده مگابیتی داره ما افتخار میکنیم با 128 ساین میشیم اونم هزینش اونقدر پایین هست که دیگه از سرویس دیگه ای استفاده نمیکنن حالا میرم دنبالش ولی اگه قراره هزینه اضافه بگیرن چرا رک وراست به خود ادم نمیگن که ارائه این خدمات اینقدر هم هزینه داره بیچاره یکی از بچه های پیمانکار اینترنت رو تو گوشی من دیده بود اون روز میگفت برامن 170 هزار تومن فیش میان دوره اومده من باور نکردم من دیگه برم الان شامم میسوزه باید با شیکم گشنه بخوابم شب همگی خوش 4
spow 44198 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2010 از اول بت گفتم همراه اول چرته نگیر خب تو نیروگاه ایرانسل انتن نمیداد برا اون از این گرفتم 2
asal sadra 3752 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 بدبختیه دیگهرفیقم الان ترکیه داره درس میخونه رو موبایلش اینترنت ده مگابیتی داره ما افتخار میکنیم با 128 ساین میشیم اونم هزینش اونقدر پایین هست که دیگه از سرویس دیگه ای استفاده نمیکنن حالا میرم دنبالش ولی اگه قراره هزینه اضافه بگیرن چرا رک وراست به خود ادم نمیگن که ارائه این خدمات اینقدر هم هزینه داره بیچاره یکی از بچه های پیمانکار اینترنت رو تو گوشی من دیده بود اون روز میگفت برامن 170 هزار تومن فیش میان دوره اومده من باور نکردم من دیگه برم الان شامم میسوزه باید با شیکم گشنه بخوابم شب همگی خوش شب خوووووش.....
mamadj 1361 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 من قبض موبایلم چند ساله زیر 8000 تومان میومد..الان 2 ماه شده واسم 12 تومان میاد....دوستامم همون اندازه هستن.......یا من وراج شدم ....یا پدر سوخته گرونش کرده
ارسال های توصیه شده