هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ ممُول ، پسر شجاع ، رامکال ، پرین ، بچه های کوه آلپ ، چوبین و.... الان هم میبینم ...زندگی جدید امپراطور ، گوسفند ناقلا ، شگفت انگیزها ، سیمسون ها و ... اینکاره ایها دخمل قول میدم از همشون اینجا عکس بذارم خاطراتمون تازه بشه لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ عکس های افسانه توشیشان و یونیکهورن و اونارم بذار..دستت درد نکنه بعد یادتونه یه سری فیلم سینمایی های فکر کنم روسی میداد. یکیشون رو یادمه داشتانش شبیه دیو و دلبر بود... خیلی قشنگ بود... یه کارتونه هم بود فقط چند تا نقاشی بود و یکی داستان تعریف میکرد...چند نفر رفته بودن دنبال یه صدا یا یه همچین چیزی...خیلی ترسناک بود...ولی دوستش داشتم :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ عکس های افسانه توشیشان و یونیکهورن و اونارم بذار..دستت درد نکنهبعد یادتونه یه سری فیلم سینمایی های فکر کنم روسی میداد. یکیشون رو یادمه داشتانش شبیه دیو و دلبر بود... خیلی قشنگ بود... یه کارتونه هم بود فقط چند تا نقاشی بود و یکی داستان تعریف میکرد...چند نفر رفته بودن دنبال یه صدا یا یه همچین چیزی...خیلی ترسناک بود...ولی دوستش داشتم :dancegirl2: چشم خانومی فردا واست میذارم 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ من عشق ِ تی وی بودم و همه برنامه هارو میدیم و بیشتر از همه بچه های کوه آلپو دوس داشتم زنان کوچکم قشنگ بود سگ و گربه هم خیلی باحال بود همینطور چوبین و حاج زنبور عسل و......... دلم براشون تنگ شده .....هییییییییییییییییی روزگار 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده