هـــاله 348 سازنده ارسال شده در 4 اسفند، 2010 ممُول ، پسر شجاع ، رامکال ، پرین ، بچه های کوه آلپ ، چوبین و.... الان هم میبینم ...زندگی جدید امپراطور ، گوسفند ناقلا ، شگفت انگیزها ، سیمسون ها و ... اینکاره ایها دخمل قول میدم از همشون اینجا عکس بذارم خاطراتمون تازه بشه
maryam_alien 9906 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 عکس های افسانه توشیشان و یونیکهورن و اونارم بذار..دستت درد نکنه بعد یادتونه یه سری فیلم سینمایی های فکر کنم روسی میداد. یکیشون رو یادمه داشتانش شبیه دیو و دلبر بود... خیلی قشنگ بود... یه کارتونه هم بود فقط چند تا نقاشی بود و یکی داستان تعریف میکرد...چند نفر رفته بودن دنبال یه صدا یا یه همچین چیزی...خیلی ترسناک بود...ولی دوستش داشتم :dancegirl2: 1
هـــاله 348 سازنده ارسال شده در 4 اسفند، 2010 عکس های افسانه توشیشان و یونیکهورن و اونارم بذار..دستت درد نکنهبعد یادتونه یه سری فیلم سینمایی های فکر کنم روسی میداد. یکیشون رو یادمه داشتانش شبیه دیو و دلبر بود... خیلی قشنگ بود... یه کارتونه هم بود فقط چند تا نقاشی بود و یکی داستان تعریف میکرد...چند نفر رفته بودن دنبال یه صدا یا یه همچین چیزی...خیلی ترسناک بود...ولی دوستش داشتم :dancegirl2: چشم خانومی فردا واست میذارم 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 من عشق ِ تی وی بودم و همه برنامه هارو میدیم و بیشتر از همه بچه های کوه آلپو دوس داشتم زنان کوچکم قشنگ بود سگ و گربه هم خیلی باحال بود همینطور چوبین و حاج زنبور عسل و......... دلم براشون تنگ شده .....هییییییییییییییییی روزگار 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری