گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ بچه ها کسی کارتون صخره ی سرخ یادش هست؟ خیلی مفهومش انقلابی بود! 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ خانواده دکتر ارنست وتو وتو مهاجران حاج زنبور عسل حنا دختری در مزرعه بامزی قویترین خرس دنیاو.......................... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ این دیگه کدوم کارتون بود؟؟؟به سن ما قد نمیده علی مردان خان،حالت فیلم بود نه کارتون. پسر لوس و بچه ننه ای که در اثر یک سری مسایل آدم خوبی میشه. راستی امروز کانال دو ، ای کیو سان نشان داد. با آهنگش گریستم. یه دوست بزرگی داشتم که کتاب قصه ای کیو سان را اون سالها برام خرید و الان مرحوم شده. خدا رحمتش کنه. 4 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ بچه ها کسی کارتون صخره ی سرخ یادش هست؟خیلی مفهومش انقلابی بود! من یادم نیس اسمشو اگه یه تصویر ازش داری بذار 2 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ ایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــول خیلی دوسش داشتم ملوان زبل 3 لینک به دیدگاه
ssara2025 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ کارتون تام سایر کارتون آقای خط بولک و لولک کارتون یوگی و دوستان کارتون لوک خوش شانس کارتون مهاجران کارتون سندباد کارتون زنان کوچک کارتون قلعه هزار اردک کارتون مسافرکوچولو و . . . . . 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ خانواده دکتر ارنست آقای سکسکه پروفسور بالتازار 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ کارتون که زیاد میدیدم،همین چیزایی که عکساشو گذاشتین...یادش به خیر... ولی یه کتاب (دخترک کبریت فروش) داشتم،همیشه دوس داشتم وقتی بزرگ شدم کارتونشو خودم بسازم!نمیدونم چراو!! 4 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ کوچیک بودم همه کارتونارو دوست داشتم هه یادش بخیر........ پسرشجاع زبل خان جیمبو . . . اسماشون زیاد خاطرم نیست 3 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ سلام اونایی که داستان های قدیمی به صورت صوتی دوست دارن : یه داستانهایی هست که شرکت سوپر اسکوپ تو حدود سال های 60 تولید میکرده وبه صورت کاست عرضه میکرده . که داستان علی مردان خان ، بزبز قندی ازین جمله است . یه سرچ تو گوگل کنید حتما خوشتون میاد 2 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ راستی این هاچ زنبور عسل آخر مادرشو پیدا کرد ؟؟؟؟؟؟؟/:ws52: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ راستی این هاچ زنبور عسل آخر مادرشو پیدا کرد ؟؟؟؟؟؟؟/:ws52: مگه فکر کردی عمر زنبور چه قدره؟؟!!! فکر کردی ماجرای اصحاب کهفه!!!!! الان 5000 نسل پس از حاج هنوز در جستجوی پدر هستند. 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ کارتون خیلی دوست دارم....خیلی وقتا کارتون رو به فیلم ترجیح می دم. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ نظرت در مورد عصر خبندان چیه؟ واااااااااای نگو...عاشقشم لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ همممممممم!!!! یادش بخیر من اینا رو میدیدم -هایدی - بابا لنگ دراز -پینوکیو -گربه های اشرافی -شیر شاه -زیبای خفته -سیندرلا -پت و مت -حنا -سندباد -علاء الدین و چراغ جادو و . . . 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ من بلفی و لیلیبیت رو خیلی دوست داشتم..خیلی خوشگل بودن :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ صخره ی سرخ یادتون نمیاد! یه سری سنجاب از دست گربه ی ظالم داشتن مهاجرت میکردن؟؟؟!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ من همین الان عاشق کارتونم....از اواتارمم پیداست کارتون هاکلبر فین من عاشقش بودم......یادش بخیر میومد جلو دوربین لبخند میزد 2 تا از دندوناش کنده بود:w74: 3 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ راستی این هاچ زنبور عسل آخر مادرشو پیدا کرد ؟؟؟؟؟؟؟/:ws52: نه فعلا نوه نتیجش دنبال مامان بزرگشن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده