هـــاله 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ فکر میکنم با یاد بچگیمامون می تونیم یکم از دقدقه ی بزرگان فرار کنیم بیایم یه تصویر از کارتنی که تو بچگی می دیدیم بذاریم و سعی کنیم اسم شخصیت ها را به یاد بیاریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من شروع می کنم با:::::::::::::::::::::::::: 10 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ کارتون ؟ من هنوزم میبینم. بخاطر اینکه هنوزم تو همان دورانم. بیکار نیستیم که بزرگ بشیم ببرنمون سربازی 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ یه تاپیک زدی،تو تیتر تاپیکت دوتا غلط املایی بود !!!!!! من اولین کارتونی که یادم میاد، پروفسور بالتازار و واتو واتو است. 5 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ کارتون ؟من هنوزم میبینم. بخاطر اینکه هنوزم تو همان دورانم. بیکار نیستیم که بزرگ بشیم ببرنمون سربازی نظرت در مورد عصر خبندان چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ یه تاپیک زدی،تو تیتر تاپیکت دوتا غلط املایی بود !!!!!! من اولین کارتونی که یادم میاد، پروفسور بالتازار و واتو واتو است. معلم دیکته به غیر از کارتون دیگه غلطم چیه؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ معلم دیکته به غیر از کارتون دیگه غلطم چیه؟ تو دوران کودکی حرف (ر) را جا انداختی !! به جای میدیدید،نوشتی میدید !!!!! چه کسی میدید ؟؟؟!!!! 5 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ تو دوران کودکی حرف (ر) را جا انداختی !! به جای میدیدید،نوشتی میدید !!!!! چه کسی میدید ؟؟؟!!!! :icon_pf (34): خوب یاد دوران بچگیم افتادم بلت نبودم چجوری بنویسم بذار بزرگ شم اونوخ دیکتمو 20 میشم 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ نظرت در مورد عصر خبندان چیه؟ خبندان؟ 1 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ چنا انقد امروز دیکتم ضعیف شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ خبندان؟ این هاله امروز تو دور سوتی و غلط املایی است. فکر کنم یاد کارتون علی مردان خان افتاده. 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ از بچگی عاشق سنجاب بودم به همین خاطر بنل رو خیلی دوست داشتم تام و جری آنشرلی زیبای خفته سیندرلا البته هنوز هم به جای دیدن فیلم ترجیه می دم که کارتون نگاه کنم :ws37: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ آخه این کارتون آنشرلیه !!!!!!!! خدا رو شکر شماها زودتر بزرگ شدین !!!!!! 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ کارتون که ماشالا زیاد بود مثل چوبین یا میتی کمان اما هیچی مثل پت و مت نمیشه 4 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ این هاله امروز تو دور سوتی و غلط املایی است. فکر کنم یاد کارتون علی مردان خان افتاده. این دیگه کدوم کارتون بود؟؟؟ به سن ما قد نمیده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده