lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ حاجی منو از زندان میترسونی؟برو از خدا بترس! شهاب حسینی فیلم جدایی نادر از سیمین 10 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ پاشو ... د لعنتی میگم پاشو.... - بیدارم .... - پس چرا چشات بستست؟ .... - تو حرف کدومو بیشتر قبول داری ؟ من یا چشامو ؟ - بزرگراه میلر 11 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ Every man dies, but not every man really lives William Wallace brave heart 5 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ بابا در اثر جدایی نادر از سیمین (اصغر فرهادی): سیمین . . . سیم . . . سیمین . . . سیمین . . . . 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ یه صحنه توی فیلم «مردسوم» هست ، جایی که «اورسن ولز» بالای اون چرخو فلک به رفیقش میگه: «سگرمههاتو وا کن..اوضاع اینقدرها هم گه نیست . یه بار یه رفیقی حرف خوبی به من زد، گفت: این ایتالیاییها همیشه توی خون و خونریزی زندگی کردن، توی روزگار بورجاها سی سال بدبختی کشیدن، مرگ و جنگ و بدبختی هیچ وقت گریبانشون رو رها نکرد، اما تهش از توی همون ایتالیا میکلآنژ بیرون اومد، داوینچی و عهده رنسانس بیرون اومد . اما خوب این سوئیسیها رو ببین ۵۰۰ ساله دارن توی صلح و صفا زندگی میکنن،بهترین دموکراسی رو دارن...خوب تهش چی شدن،چی ازشون بیرون اومده؟ هیچی ..فوقش ساعت درست کردن.» جالبه... 12 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ فکر کردی چی ننه؟ کسی از مردن ما ناراحت میشه؟ نه ننه... سه دفه که آفتاب بیفته لب این دیفال و سه دفه که اذون مغربو بگن، همه یادشون میره ما کی بودیم و واسه چی مردیم؛ همون جوری که ما یادمون رفته... این دوره زمونه کسی حوصله قصه شنفتن نداره...!! بهروز وثوقی/قیصر 12 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ تا حالا کسی رو دوست داشتی؟....اذیتش نکن.....تا می تونی خوب نگاش کن.... حامد بهداد(قشنگیه جمله بیشتر به نحوه گفتن بهداد برمیگرده...)/فیلم حس پنهان 12 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ توجوونی صادق هدایت یه چیزی بهم گفت که هنوز اویزه گوشمه گفت:هرانسانی توزندگیش یه سرمایه بزرگ داره به اسم خودکشی اگه دلت گرفت....اگه تنها شدی.....اگه کسی سراغت نیومد............برو سراغ سرمایه ات عزت الله انتظامی / فیلم حکم 12 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ آدم توی ایران بمیره؛ اونجا ممکنه وقتی زنده ای تنها باشی، اما وقتی میمیری تنها نیستی! آدم برفی/داوود میرباقری 11 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ خسرو شکيبايي : مردم منو ميديدن ميگفتن مخش تکون خورده . ولي من به مامانم ميگفتم من دلم تکون خورده نه مخم. مادرم ميگفت گور بابای مخ، تو دلت قد صدتا مخ مي ارزه، به خدا گفت ، به همين زمين قسم گفت ... انديشه فولادوند : مادرت نپرسيد عاشق کي شدي ؟ نپرسيد اسمش چيه ؟ خسرو شکيبايي : مادرا که از آدم چيزي نميپرسن . همه چيو خودشون ميدونن ... 12 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ مجيد ظروفچی: خوش به سعادتتون كه دارين ميرين روضه... كيه كه مارو ببره روضه؟... آقا مجيد تو خودت روضه ای ... گريه كن نداری والا مصيبتی... دلت صحرای كربلاس!! سوتهدلان / علی حاتمی 10 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ وقتی هوای شهرت،مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی نعمته و ما شاکر به این نعمتیم...!! دلشدگان / علی حاتمی 11 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ زن ها زود پیر میشن میدونی چرا؟چون عروسک بازیشونک جدیده،روی عمرشونم حساب میشه ،از دو سالگی مادرن،بعد مادر برادرشون میشن ،بعد مادر شوهرشون میشن ،باباشون که پا به سن میزارن ازش پرستلری می کنن،گاهی وقتا حتی مادر مادرشونم میشن .من شوهر نکردم اما مادر مادرم بودم،مادر پدرم بودم،مادر برادرم بودم،تازه به همه ی اینا بچه های به دنیا نیاورده ام رو حساب کنین مادر اونا هم بودم باغ های کندلوس،ایرج رحیمی 15 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ کمال الملک: من آرزو طلب نمی كنم، آرزو می سازم!! کمال الملک / علی حاتمی 15 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ بذار یه چیزی رو روشن کنیم ؛هردومون می دونیم که دزدی بده ، درسته ؟! ولی اگه چیزی باشه خیلی خوشت اومده باشه و پولش رو نداشته باشی؛ عیبی نداره که یه مدتی اون رو قرض کنی!! به این میگن استثناء قانون ...! کوین کاستنر / در فیلم دنیای واقعی 11 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ لیلا(داریوش مهرجویی)رضا(علی مصفا):میدونی چند وقته پدر منو دراوردی؟هی دوا،دکتر،ازمایش...من اصلا بچه نمیخوام ،تورو هم اینجوری نمیخوام،توی قبلیت کجا رفته؟ 13 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ محله چینی ها(رومن پولانسکی):سیاست مدارها،بناهای زشت،زنان بدکاره وقتی زیاد عمر کنن قابل احترام میشن 9 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ سینما پارادیزو(جوزپه تورناتوره): الفردو:من همیشه به بچه هام نصیحت میکنم که در انتخاب دوست دقت کنن سالاتوره(با تعجب):ولی تو که بچه نداری الفردو:خیلی خب وقتی بچه دار شدم این نصیحتو بهشون میکنم 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ (ابوالفتح صحاف/علی نصیریان): صلابت آب رودخانه گر چه به لطف گرمابه نیست، اما تن های مقاوم در آب رود آبدیده می شوند نه در خزینه حمام... (سریال هزاردستان - علی حاتمی) 11 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ bou:do u know whats the matter?i can make any man want me,but i cant make this 1 man love me lost girl 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده