Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جان وین :پول خوشبختی نمیاره، ولی گریه کردن توی یه مرسدس بنز، آسونتر از گریه کردن روی یه دوچرخه س برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ! 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کاش خودش الآن اینجا بود و از نبودن خودش لذت میبرد :| × دیالوگی جالب! از کارتون باب اسفنجی × 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ پاتریک به باب اسفنجی:اگه نمی تونم دوستت باشم حداقل بذار یادگارى نگهت دارم! 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بآب اسفنجی :من زشتم و به هیچ دردی نمیخورم! پآتریک :چرآ بدرد میخوری، بآعث میشی بقیه نسبت به خودشون حس بهتری داشته بآشن:)) 9 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ توماس: «توی این چهار سال هر بار که رقص تو رو دیدم، انگار داری زور میزنی که تمام حرکاتو کامل و درست انجام بدی. امّا تا حالا هیچوقت ندیدم که خودتو رها کنی. این همه انضباط واسه چیه؟» نینا: «من فقط میخوام بی عیب و کامل باشم.» توماس: «کمال این نیست که همش خودتو کنترل کنی. یه وقتایی لازمه که خودتو رها کنی. خودتو غافلگیر کن تا بتونی بقیه رو غافلگیر کنی.» Film Title: [black Swan - 2010] Director: [Darren Aronofsky] Writer: [Mark Heyman] 12 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مترسک : من مغز ندارم، تو سرم پر از پوشالِ. دوروتی : اگه مغز نداری پس چه جوری حرف میزنی؟ مترسک : نمیدونم ... ولی خیلی از آدمها هم هستن که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن! جادوگر بی نظیر شهر اُز فرانک باوم 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ یه رییس واسه شهر رو میشه تحمل کرد اما دوتا رییس فاجعه است ,فقط تابوت سازه که از این قضیه سود میبره..! یوجیمبو 7 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ ﺳﻮﺑﺎﺳﺎ ﺗﻮ ﺩﻟﺶ ﻣﯿﮕﻪ: ﻣﺎ ﺑﺎﯾﺪ این بازی رو ﺑﺒﺮﯾﻢ! ﻣﯿﺰﻭﮔﯽ از بین ﺗﻤﺎﺷﺎﮔﺮ ها ﻣﯿﮕﻪ: ﺩﺭﺳﺘﻪ ﺳﻮﺑﺎﺳﺎ! 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ بعضی وقت ها باید عمیق فکر بکنی تا به چیزی که می خوای برسی . توی این دور و زمونه دیگه برای هر چیزی اسم میزارن مهم نیست چی صدات کنن... مرام مرد مهم نه اسمش هیچ کس نمی تونه از داستان خودش بکشه بیرون . هر کس چیزی رو می بینه که لازم ببینه . راه خرد راه پر درد سری . زندگی هر کس یک سفر . 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ 1- لورل و هاردی ها ردی:میخوام ازدواج كنم لورل:با كی؟ هاردی:معلومه دیگه,با یه زن.مگه تو كسیو دیدی كه با یه مرد ازدواج كنه؟ لورل:اره هاردی:كی؟ لورل:خواهرم 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ ارغوان آذرنیا: لعنت به همه ی قانونای دنیا که تو هیچ کدومش شکستن دل آدما پیگرد قانونی ندارد... سریال زمانه... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ دکتر سردار: گر عشق نباشد به چه کار آید دل؟ دلشکسته... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ پسری که تو خیابون پیدات کنه واسه ازدواج تو همون خیابونم جا میذارتت... مادرانه اگه کامل نبود شرمنده... مفهومش مهمه... 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ می دونی اشکال زندگی واقعی چیه؟ تو لحظات حساس موسیقی نداره! the cable guy jim carrey 7 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ تو زندگی گاهی لازمه کور باشی، گاهی کر، گاهی هم دیوونه!! اون موقعس که آدما خودشونو بهت نشون میدن!! ......... شکارچی شنبه... علی نصیربان 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ یک پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایان است.... شهاب حسینی...درباره الی 6 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۳ والدين بقیه خيلي بهتر از مال ما هستن ولی همیشه به چند دليل پدربزرگ ما بهتر از پدربزرگ هاي آدماي ديگه ان! The Dreamers اثر Bernardo Bertolucci 2003 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ ما براي در پيش گرفتن اين سفر شير يا خط انداختيم. شير آمد ؛ يعني بايد رفت و ما رفتيم . اگر خط هم مي آمد و حتي اگر ده بار پشت سر هم خط مي آمد ما آن را شير مي ديديم و به راه مي افتاديم... Gustavo Santaolalla 2004 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ زن: بگو آ. مرد: آ. زن: مهربونتر، آ. مرد: آ. زن: آهستهتر، آ. مرد: آ. زن: من یه آی لطیفتر میخوام، آ. مرد: آ. زن: با صدای بلند اما لطیف، آ. مرد: آ. زن: بگو آ، یه جوری که انگار میخوای بهم بگی هرگز فراموشم نمیکنی. مرد: آ. زن: بگو آ، یه جوری که انگار میخوای بهم بگی خوشگلم. مرد: آ. زن: بگو آ، یه جوری که انگار میخوای بگی برام میمیری. مرد: آ. زن: بگو آ، یه جوری که انگار میخوای بهم بگی بمون. مرد: آ. زن: بگو آ، یه جوری که انگار میخوای بهم بگی لباسات رو درآر. مرد: آ. زن: بگو آ، یه جوری که انگار میخوای ازم بپرسی چرا دیر اومدی. مرد: آ. زن: بگو آ، مثل این که ازم بخوای یه چیزی برات بیارم. مرد: آ. زن: بگو آ، مثل اینکه بخوای بهم بگی خوشبختم. مرد: آ. زن: نه، این جوری نه. مرد: آ. زن: ببین اگه به حرفم گوش نکنی دیگه بازی نمیکنم. مرد: آ... زن: آهان. حالا خوب شد. حالا بگو آ، یه جوری که انگار میخوای بهم بگی بدون من خیلی بد خوابیدی، که فقط خواب من رو دیدی، و صبح خسته و کوفته بیدار شدی بدون این که هیچ میلی به زندگی داشته باشی. مرد: آ... زن: آهان. بگو آ، انگار که میخوای یه چیز خیلی مهم بهم بگی. مرد: آ. زن: بگو آ، انگار که بخوای بهم بگی که دیگه ازت نخوام بگی آ. مرد: آ. زن: بگو آ، انگار که میخوای بگی فقط با آ حرف زدن خیلی عالیه. مرد: آ. زن: ازم بخواه که بگم آ. مرد: آ. زن: ازم بخواه که یه آی لطیف بگم. مرد: آ. زن: ازم بخواه که آهسته یه آی لطیف بگم. مرد: آ. زن: ازم بپرس همونقدر که دوستم داری، دوستت دارم؟ مرد: آ؟ زن: بهم بگو که دارم دیوونت میکنم. مرد: آ. زن: و این که دیگه حوصلهت سر رفته. مرد: آ. زن: خب من قهوه میخوام؟ مرد: آ؟ زن: معلومه که میخوام. [مرد بلند میشه و قهوه میریزه !] مرد: آ؟ زن: آره یه قند کوچولو، مرسی. مرد: [پاکت سیگارشو طرف زن ـه میگیره !] آ؟ زن: نه خودم دارم مرد: ... زن: یه آ تو دلت بگو، انگار میخوای بگی خوشگلم. مرد: ... زن: حالا میخوام یه چیزی ازت بپرسم... یه چیز خیلی مهم... و میخوام تو دلت بهم جواب بدی. آمادهای؟ مرد: ... زن: آ؟ مرد: ... --------- خرسهای پاندا ! 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ مریم پیتزا ثـــــــوخت شهاب حسینی / فیلم حوض نقاشی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده