arghavan 1343 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ No measure of time with you will be long enough, but we'll start with forever. - Edward Cullen. twilight 4- breaking down- part 1 من کتابشو بیشتر دوست داشتم اما از فیلمش هم خوشم اومد :girl_yes2: 10 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ Benjamin: یه چیزی رو همیشه یادت باشه، هیچ دختری ارزش اینو نداره که بخاطرش بیخیال دوستات بشی، چون آخرش تنها چیزی که برات می مونه رفاقته! David: پس چرا خودت بخاطر اشلی به همه پشت کردی؟ Benjamin: ببین معمولا آدمایی بت میگن سیگار نکش که خودشون 20 ساله سیگار می کشن... امیدوارم منظورمو گرفته باشی! درضمن، دیگه هیچوقت راجع به اشلی از من سوال نکن، فهمیدی؟!... -- T C C o B B 19 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ روث: ازدواج کردی؟ نویسنده: نه. روث: همجنس بازی؟ نویسنده: نه. روث: پس یعنی دوست دختر داری؟ نویسنده: یه چیزی بیشتر از این حرفها. روث: شریک زندگی داری؟ نویسنده: یه چیزی کمتر از این حرفها! نمیدونم، چهل هزار سال از پیدایش زبان بدست انسان میگذره و هنوز هیچ واژه ای برای توضیح رابطه ای که من دارم بوجود نیومده! نویسنده در سایه (The Ghost Writer) - محصول 2010 کارگردان: رومن پولانسکی دیالوگ گویان: اولویا ویلیامز (روث) / ایوان مک گرگور (نویسنده) 14 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ آقای مجری: چرا ما عیدا خونه رو تمیز می کنیم؟ پسر خاله: خوب عیده دیگه پسر عمه زا: بی کاریم کلاه قرمزی: واسه اینکه پدرمون در آد بدبختی بکشیم دیگه 12 لینک به دیدگاه
اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ شهاب حسینی-مدار صفـــر درجه : هر وقت دیدی حریف داره برنـــده میشه، یه لبخنـــد بـــزن تا به بردش شک کنه ! 12 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ استاد پرویز پرستویی در اثر فاخر "مارمولک" اثر کمال تبریزی: تو عزیز دلمی ،دل انگیز ، اگر اسلام دست و بال مارو نبسته بود 10 لینک به دیدگاه
اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ حرفه ای – لئون : ماتیلدا : زندگی فقط وقتی بچه ای اینقدر بده یا همیشه همینطوره؟ لئون : نه همیشه همینطوره! 12 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ پسرخاله در اثر کلاه قرمزی 91: پسرخاله: اگه کیکو نمیخوردم بچه ها میخوردنش میشدن مسموم آقای مجری: خوب چرا اینکارو کردی ، میریختیمش بیرون پسرخاله : خوب بعد مورچه ها میشدن مسموم ، بعدش باید سرُم بزنن ، اصن مورچه به کجاش سرُم بزنه ، ها؟!؟ . . . . 15 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ خدا : جدا شدن سوپ به دو قسمت معجزه نیست بروس، فقط یه حقه تردستی هست.اینکه یک زن دو شیفت کار کنه و هنوز وقت داشته باشه تا پسرش رو به تمرین فوتبال ببره معجزست.اینکه یه جوان به مواد مخدر بگه "نه" و به تحصیلات بگه "آره" معجزست. مردم از من میخوان همه کار براشون انجام بدم ولی نمیدونن که "خودشون" این قدرت رو دارن. معجزه میخوای؟ پس خودت معجزه کن Bruce Almighty (2003) 18 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ [TABLE] [TR] [TD]آقای مجری : الان چی داری بگی؟ فامیل دور : فقط میتونم بگم در زندگیتون هیچوقت با یه خر درد دل نکنید [/TD] [/TR] [/TABLE] 11 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ [h=6]هاردی : فردا دم آفتاب اعداممون می کنن.[/h] [h=6]لورل : کاش فردا ابری باشه[/h] 17 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ [h=6]i kill people من مردم رو میکشم sometimes for money بعضی وقتها بخاطر پول sometimes for nothing بعضی وقتها بخاطر هیچی killshot-john maden[/h] 11 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ [h=6]هاردی : میخوام ازدواج کنم لورل :با کی ؟ هاردی : با یه زن , مگه تو دیدی کسی با یه مرد ازدواج کنه ؟ لورل : آره . هاردی : کی ؟ لورل : خواهرم[/h] 15 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ [h=6]می دونی دیونگی چه حالی داره دکتر؟ مثل یه جنگه بینِ اینی که بهت میگن هستی و می خوای بدونی که کی هستی!!! « ناشناس »[/h] 11 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ [h=6]- captain if your mother saw you do that, she'd be very upset. - i thought you were my mother (-کاپیتان اگه مادرت تو رو تو این وضع می دید چی کار می کرد؟ -تو جای مادر من) Saving Private Ryan[/h] 9 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ [h=6]سروان : ریک ، ما خبر داریم که در کافه ات دائما کارهای غیر قانونی انجام میشه اما چون می دونیم خودت اهل این کارها نیستی اجازه می دیم کاباره ات باز بمونه. ریک: اِه . من فکر می کردم به خاطر اینه که می ذارم توی بازی رولت برنده بشی ( با تقلب ) سروان: خب اون هم یه دلیل دیگه شه ! کازابلانکا[/h] 13 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ - فکر نمیکنی تقاص کاری رو که کردی میدی؟؟ - نه، هیچ اتفاقی نمیفته، چون من به عدالت اعتقادی ندارم!! خصوصی، فرهاد اصلانی، سکانس اخر... 16 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ چه کسی امیر را کشت؟ (مهدی کرم پور) امین حیایی: دوست خیالی که واقعا دوستت باشه، خیلی بهتر از یه دوست واقعیه که خیال میکنی دوستته! 10 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ یه بوس کوچولو (بهمن فرمان آرا) رضا کیانیان: بعضی وقتا نویسنده فکر می کنه داستانش تمومه اما شخصیت های داستان قبول ندارن،ادامه میدن ...! 12 لینک به دیدگاه
آنا.م 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ Colonel Isaac Johnson: Bob Lee Swagger, you're a hard man to find. Bob Lee Swagger: Not hard enough.m 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده