s.hashemi 25 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 سلام بر دوستان کسی میدونه که چه جوری میشه نقشه های برق رو با استفاده از نرم افزار اتوکد کشید اگر کسی اطلاعی از کاربرد اتوکد در رشته برق داره لطف کنه به من هم یاد بده. با تشکر 3
am in 25041 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 سلام میتونین نرم افزار اتوکد الکتریکال رو از اینجا دانلود کنید که با اتوکد معمولی متفاوته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
A.S.N 31 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 سلام دوست عزیز شما باید با اتوکد الکتریکال آشنا شده آموزشهای لازم راببینیدوهر نقشه ای راکه خواستید بکشید.آیا هیچ آشنایی با این نرم افزار دارید؟ 4
کهربا 18089 ارسال شده در 20 مرداد، 2012 سلام من با اتوکد الکتریکال کار کردم نقشه کشی با این نرم افزار خیلی ساده است نرم افزار اتوکد الکتریکال تمام قابلیت های اتوکد معمولی رو داره که معمولا از این ویژگیش برای ترسیم سینی تابلو برق استفاده میشه شما قصد طراحی تابلو برق دارید؟ این نرم افزار رو رو سیستمتون نصب کنید و یه نگاهی بهش بندازید بعد اگه کمکی از من ساخته بود در خدمتم 2
ارسال های توصیه شده