غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ جاي يك چيز را در زندگيت عوض كن تا زندگيت زيبا شود! بجاي ترس از خدا، عشق را جايگزين كن! 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ با عاشق شدن کودک باقی خواهی ماند؛ و با عروج در عشق به بلوغ دست خواهی یافت. 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ صمیمیت حالتی از وجود توست. صمیمی باش، با کدام و چه کسی، ابداً مهم نیست. 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ صمیمیت حالتی از وجود توست. صمیمی باش، با کدام و چه کسی، ابداً مهم نیست. اینم قشنگ بود 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ انشالله تا پس فردا شب نتیجه رو اعلام می کنم........... 1 لینک به دیدگاه
آرمیتا 71 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ برای دیدن جذابیت یک چیز، باید قبل از آن جذاب بود! 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ برای دیدن جذابیت یک چیز، باید قبل از آن جذاب بود! اینم خوب بود................ لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ ای ایران ای مرز پر گهر ای خاكت سرچشمه هنر دور از تو اندیشه بدان پاینده مانی و جاودان ای دشمن ارتو سنگ خاره ای من آهنم . جان من فدای خاك پاك میهنم مهر تو چون شد پیشه ام. دور از تو نیست اندیشه ام در راه تو ، كی ارزشی دارد این جان ما. پاینده باد خاك ایران ما قربونش برم ..ولی کمی زیاد نیست.... لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن….که دوست خود روش بنده پروری داند 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن….که دوست خود روش بنده پروری داند ممنون ستاره جان خوب بود .... 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ :vahidrk: داری کتکم میزنی؟ بعد بگو توجه نمی کنم......... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ بنويس تا مي تونيييد اسپم كنيد 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ داری کتکم میزنی؟ بعد بگو توجه نمی کنم......... خووو کو توجه هوم؟ نظرت کو؟ هوم؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ خووو کو توجه هوم؟نظرت کو؟ هوم؟:vahidrk: خوب من گفتم عکس متحرک نه گفتم که شکلک .....حالا شما بگرد یه عکس خوشگل مثل آواتارت پیدا کن ببینم چند زنه حلاجی؟ 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ من رقص دختران و پسرانی را که با هم میرقصند را از نماز خواندن پدر و مادرم بیشتر دوست دارم.....چرا که انها از روی عشق میرقصند ولی پدر و مادرم از روی عادت نماز میخوانند 4 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ اين روزها درد دل طولانيتر از آنست که بتوان آن را کوتاه نوشت ....................................................................................................................... کم کم داریم عادت می کنیم که خوشبختی، داشتن یک لقمه نان بی دغدغه است 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ اینو بخاطر جایزه اش نمیگم . یک هدیه است برای استاتر يك شمع روشن مي تواند ميليون ها شمع را روشن كند، بدون اينكه نورش را از دست بدهد.و آن زمان دور نيست، 2 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ سیرت مانند درخت وشهرت مانند سایه است،ما همیشه به سایه می اندیشیم درحالی که حقیقت درخت است 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ انیشتین: اگر انسان ها در طول عمر خویش میزان کارکرد مغزشان یک میلیونیوم معده شان بود اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت. :icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده