mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ واقعا تایپیک مفید و جالبی زدی دستت درد نکنه مینایی:w139:راستی ترم چندی؟ اگه اینقدر به سیستماتیک علاقه داری حتما ارشد سیستماتیک امتحان بده من که واقعا عاشق سیستمم میمیرم براش:w14: خواهش میکنم ترم 6 ام اوهوم خیلی دوست دارم!!با استادم هم صحبت کردم، احتمالا برای ارشد سیستماتیک میخونم!! نسترن توام اینجا بیا به من کمک کن،اطلاعات تو بهتر و بیشتر از مال منه!!! 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ خواهش میکنمترم 6 ام اوهوم خیلی دوست دارم!!با استادم هم صحبت کردم، احتمالا برای ارشد سیستماتیک میخونم!! نسترن توام اینجا بیا به من کمک کن،اطلاعات تو بهتر و بیشتر از مال منه!!! باشه عزیزم اگه تونستم حتما هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم:w139: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ خواهش میکنمترم 6 ام اوهوم خیلی دوست دارم!!با استادم هم صحبت کردم، احتمالا برای ارشد سیستماتیک میخونم!! نسترن توام اینجا بیا به من کمک کن،اطلاعات تو بهتر و بیشتر از مال منه!!! کدوم استادت؟؟؟ ============== بابت این تاپیک مفید تشکر میکنم 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ کدوم استادت؟؟؟ ============== بابت این تاپیک مفید تشکر میکنم عموی شما =========== خواهش میکنم جزوه ی استادمو دارم مینویسم دیگه!!!! لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ یه تصویر از جگرواش ها+چرخه زندگیشون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده